Poveste pentru adulti...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Concluzie finala: statul pe spate cu miinele-n shold prosteshte.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iren

Concluzie finala: statul pe spate cu miinele-n shold prosteshte.

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

CORECT,propun statul pe spate cu picioarele-n sus si mainile-n sold

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Yanku, nu era pentru tine, bre, era pentru duamna initziatoare a acestui minunat subekt, shtie ea de ce

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Care a amutit intre timp...........

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Si ca de obicei..pe acest forum mizeriile rasiste raman nemoderate, userii sunt invitati la discutie... sa mai raza si romanul antisemit nitel.....

Am io asa un moment in care mi se face jena de apartenenta la DC.. si e din ce in ce mai des fenomenul.... Noroc cu Xeno...ca n-am ratat subiectul...

Mey Ioana bunicii mei fura soricei d-aia transportati in vagoane...
si Andrada...erai moderatoare???? Regulamentul il cetisi?

Din punctul meu de vedere e a doua scapare a ta... absolut similara si poftim UN biloi negru cadou!

Dragii babei moderatori.. dati-i unbranci sobectului asta ca nu stric eu pacea si vacanta Mirelei...ca daca ma-nfurii la apelativele cu "jumatatile de om" pentru japonezi...nu rabd eu nici negarea Shoah-ului..

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by AC

Si ca de obicei..pe acest forum mizeriile rasiste raman nemoderate, userii sunt invitati la discutie... sa mai raza si romanul antisemit nitel.....

Andreea, suprinzatoare afirmatia ta pentru cineva care la "Istoria Biblica" incurajeaza mesajele antisemite si ii ushuieste pe cei care nu le agreeaza, mangaindu-i pe crestet pe intoleranti si agresivi. no hard feelings din partea mea, ca imi esti draga cu pasiunea ta cu tot :-), dar nu prea suna fair si nici consecvent ca, intr-un loc, sa sanctionezi ceea ce incurajezi in altul. eu, una, nu mai inteleg nimic, de ce regulamentul e regulament aici, dar nu si acolo, pentru tine? in fine, e o simpla curiozitate, nu tin neaparat sa aflu raspunsul. vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Cea mai idioata porcarie antisemita pe care am citit-o in ultima vreme Se pare iar e criza de moderatori... Jalnic...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita
eu, una, nu mai inteleg nimic

corect.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Conchita... pe acest forum am inghitit in ultimul an nenumarate asemenea chestii...Nici nu mai tin minte cine explica pe larg si anti-semit cum ca pe apa-sambetei vine de la nu stiu ce traditie evreiasca, ca evreii ca natiune sunt vinovati de moarte lui Isus (desi primii crestini tot evrei erau...), ca ce pacat ca a ajuns un legionar la Canal...etc. Am deschis acum nu stiu cat timp un subiect legat de Holocaust in care au raspuns patru persoane, restul au citit si au trecut mai departe..... Deci asta e DC-ul...si .ro in general...

Am vazut si eu ce a scris Anghel si e la limita. Nu e anti-semit, dar are ceva prejudecati serioase...Si sa fim seriosi, tu ai reactionat nu atat din cauza prejudecatii cat din cauza concluziei cum ca Biblia e falsa...

Oricum explicatia mea este ca eu am renuntat sa ma mai cert pentru orice afirmatie deplasata... iau ce e bun din oameni...cata vreme nu depasesc orice fel de limita. Primul compromis nu a fost Anghel, ci altcineva de pe acest forum...cineva drag si din Olanda (stie ea cine) ... Chiar si-n .fr care n-are libertatea de expresie religioasa a US-ului..negarea Shoah-ului este fapt penal.

Si uite ca nici macar la acest nivel de inghitire nu se gaseste nimeni dintre moderatori sa faca ceva...

Dupa primele afirmatii in care ce bun o fost Hitler si ce chestii inteligente o facut pentru nemti..., Cata stie ca am vrut sa parasesc forumul...... din decenta pentru propria familie...

Pai probabil cand nivelul de inghitire si nivelul de decenta imi ajung in conflict nerezolvat asta o sa si fac... ca tot cochetez cu ideea valizei...de ceva vreme.

N-are nici un sens ca tu si Cata sa polemizati aici... Xeno a dat link-ul pe subiectul cu Istoria biblica... si nici tu nu ai postat pana acum Conchita...deci nu te-a deranjat prea tare...sau nu ai fost prea consecventa....

Cand cu rasismul se depaseste orice masura intervin fie ca e vorba de tigani, japonezi, evrei....

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Eu cred ca am fost trimisa de minim 3 ori la subiectul asta, ba de pe chat, ba de pe alte subiecte, nici nu mai stiu. Stiu ca l-am deschis o data si cand am vazut ca incepe o poveste cu un soricel am zis "no bine, n-avem timp de prostii" si am abandonat dupa primele randuri. Abia acuma am citit toata povestea "pt adulti" cap coada - simtind cum mi se intorcea progresiv stomacul pe dos.
Da' io nu-s moderator...

_

Mergi la inceput