FIV 54

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

la multi ani fetelor!
nu fiti dezamagite ca cel de sus vede pe fiecare in parte,si eu am facut 5 incercari pana sa raman asa ca nu trebuie sa va pierdeti speranta.Va doresc la toate sa reusiti anul acesta sa aduceti pe lume un bebe,si sigur veti reusi nu va lasati.Eu va pup pe toate iar noi asteptam de pe o si pe alta sa venim pe lume.
30+ ALESSIA si ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

laurabyby la tine in burtica sunt doi? o fetita si un baiat??? Doamne... nimic nu poate fi mai minunat!!! spui ca ai incercat de 5 ori pana ai reusit...sa inteleg ca ai facut 5 fiv-uri? mare curaj ai avut si in final, MARE NOROC!!! Nastere usoara!

Mergi la inceput

Fetelor dragutelor, pe unde umblati? Inca sunteti in concediu? Haideti intrati si povestiti cum ati sarbatorit!
Luli tu ce mai faci iubita? Eu am avut un revelion de tot ... pe 31 dec a murit motanul si pe 1 l-am ingropat. Mai bine il euthanasiam ca tare rau s-a mai chinuit in ultimele 20 de minute. Saracutul de el, a tors de bucurie ca era mama langa el pana in clipa in care a intrat in criza si in 20 de minute de chinuri s-a dus. E foarte greu sa te desparti chiar si de un animal dupa 20 de ani de convietuire...
Asta e! Acum sper ca anul acesta sa nu imi mai aduca suferinta si daca se poate sa-mi aduca chiar bucurii!

Fetelor, tuturor va doresc un an cu multa sanatate si numai realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, din pacate eu nu am reusit. Acum vreau sa merg la dr. sa vad ce efecte negative a avut tratamentul ptr fiv si sa vad cind pot sa incerc din nou. Nu ma las doborita , asa a fost sa fie , din pacate. SPERANTA MOARE ULTIMA VA PUP PE TOATE

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

meda: si fii tare. Nu a fost de data asta. Se va intampla putin mai incolo, trebuie sa crezi asta. Nu-i asa ca totul e posibil?

Mergi la inceput

Meda, scuza-ma da' io-s mai batrana si nu am retinut: unde ai facut? prima oara?
Imi pare tare rau pentru tine...stiu cam ce e in sufletul tau... sper sa nu ai efecte urate dupa tratament! Te pup si fii tare! O sa treaca durerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Meda imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Incearca sa treci cumva peste asta, stiu ca e greu, nu e mult de cand am trecut si eu prin acelasi lucru.
Lachi imi pare rau pentru pisicul tau, cred ca esti foarte necajita. Macar a fost iubit pana la sfarsit, saracutul. Imi pare rau, nu am stiut ca tu erai suparata de Revelion.
Laurabyby unde ai facut FIV-urile? Ce reusita, o fetita si un baietel dintr-o data! Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

La multi ani in 2006! Sper ca ac. an sa fie mai bun pentru toate aspirantele.

MEDA imi pare tare rau ca nu ai reusit nici tu, va veni si randul nostru, cu siguranta.
Eu azi am facut bhcg si mi-a iesit 0,53, acum, am o nelamurire, dr. mi-a spus ca daca bhcg este 0 sa intrerup tratamentul, daca este mai mare sa- continui, dar mai mare cat?1,.. 2,.. Sunt in ceata rau .
Lachi imi pare rau de motanel, avem si noi o mata si 2 motani la care tinem foarte mult, care intr-un fel tin locul copilului mult asteptat. Iti trimit un pm.

Va .

Sa auzim de !

Mergi la inceput

Crinuta, cand am vorbit noi, pe 31, nu stiam nimic desi murise la ora 17; mama nu mi-a spus decat a doua zi dimineata ca sa nu-mi strice revelionul. Si cand am aflat am plecat la Brasov sa-l ingrop. Credeam ca nu o sa moara niciodata...l-am luat cand aveam 16 ani, eram o pustoaica; anul asta in martie ar fi implinit 20 de ani. Mama insa e distrusa. De 6 ani de cand sunt eu in Buc ea e numai cu el; si acum a ramas singura. Eu il am si pe lachione acum, trec mai usor peste soc.

Smita, se continua tratamentul doar daca este peste 5. Ce e sub 5 nu se considera a fi sarcina viabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi imi pare tare rau pentru motanul tau care a murit saracutul la o varsta foarte inaintata.Eu sunt o mare iubitoare de animale si in special feline.Se pare ca in viata intotdeauna trebuia sa pierdem cena valoros ca sa capatam ceva si mai valoros.Trebuie neaprat sa ii iei alt pisic mamei tale.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput