FIV 54
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta71 spune:
Lachi asa e, niciodata nu suntem pregatiti sa pierdem pe cineva drag, chiar daca este un animalut. Sa-i iei alt pisic la mama ta. Si ai mei au fost foarte suparati cand le-a murit catelusa (si noi la fel). Apoi le-am dus alta catelusa si acum sunt mai bine, desi o pomenesc mereu pe prima. Inca o data, imi pare rau.
Smita imi pare rau de rezultatul betaHCG. Mai bine suna-l pe dr. si intreaba-l sa stii sigur ce e mai bine sa faci.
Nu stiu ce e cu anul asta, dar parca a inceput cu vesti deloc bune.
Kariris spune:
Acum mama nici nu vrea sa mai auda de alt animal...tot la Pepsi (asa il chema) ii e gandul. Il vrea pe el inapoi. I-as duce alt pisoi dar ea e in varsta pisoiul va fi tanar si zbenguit; cu asta se obisnuise; imbatranisera impreuna...nu stiu ce o sa fac; o sa vad eu...
anis spune:
LA MULTI ANI FETELOR in noul an sa curga cu
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ceciserban spune:
Va salut si eu fetele mele dragi!Desi nu a inceput fff. bine sa speram totusi ca Noul An 2006 va aduce multa bucurie pe acest forum si ca vor fi Muuuuulllltteeee reusite.
Stiti ca v-am zis ca numai fac FIV,nu?Mai fetele dragute am avut un vis ciudat rau in Ajunul Craciunului,in Noaptea magica cum ii zic eu,si o clarvazatoare din Rusia imi zicea ca singura sansa sa am un bebe e sa fac FIV din nou,dar sa schimb clinica si ca sigur voi reusi ca asa vedea ea in nu stiu ce carte ce o tot plimba deasupra burticii mele.Ori asa va fi ori eu am luat-o razna de tot.Acum nu stiu nici eu ce sa mai fac.Oricum si daca voi mai face vreodata FIV nu va fi curand,poate la anul si nu cred ca va fi in Romania.
Va pup dulce pe toate si sper sa nu ma credeti nebuna,nu ca n-as fi,dar totusi ma prezint destul de bine dupa esecul avut ,nu?
cecilia
crinuta71 spune:
Cecilia ma intrebam ce mai faci. Ma bucur ce esti bine. Si eu sunt mai rau ca si tine, o data zic ca nu mai fac FIV, o data zic ca sigur fac in curand alt FIV. Oricum, nici eu, nu voi mai face alt FIV aici. Te pup
danita spune:
Fetelor , de ce sunteti asa de categorice si nu mai vreti FIV ? din cauza banilor? a reactilor adverse sau .... experienta esecului .... imi e f teama anul asta ..... si as vrea sa dezvoltati putin pentru mine ... pls, daca se poate ! nu insist mai mult decat trebuie !
pupici pe nasulici
danita
quote:
Originally posted by crinuta71
Cecilia ma intrebam ce mai faci. Ma bucur ce esti bine. Si eu sunt mai rau ca si tine, o data zic ca nu mai fac FIV, o data zic ca sigur fac in curand alt FIV. Oricum, nici eu, nu voi mai face alt FIV aici. Te pup
crinuta71 spune:
Danita eu nu ma gandesc ca nu voi mai face FIV, ci ca nu voi mai face FIV in Romania. Sa-ti spun pe scurt ce am patit eu: pe langa tot stresul cauzat de tratament si riscurile la care mi-am supus organismul, au mai fost incurcaturi, greseli si nereguli din partea celor de la clinica, si in plus, desi am dat foarte multi bani, totusi s-au purtat sub orice critica cu mine. Pe mine asta m-a deranjat cel mai mult, pentru ca stiam ca sunt sanse sa nu reusesc (sunt doar doua variante, nu?). Dar totusi daca tot am dat atatia bani si am facut atatea eforturi am avut pretentia sa se poarte frumos si cu respect fata de mine, ceea ce nu s-a intamplat (in afara de dr. la care nu am ce sa-i reprosez). Eu vorbesc insa de clinica unde am facut eu, doar atat. Alte fete au motivele lor, au sa-ti spuna ele. Dar din cauza la ce am patit parca nu mai am curajul sa risc sa fac in Romania FIV si in plus nu am incredere in biologii de aici. Si nici sotul meu nu e de acord sa mai facem FIV aici pentru ca si el e suparat ca am fost nevoita sa trec prin asa ceva. Asta e foarte pe scurt. Si nu cred ca vreau sa renunt sa mai incerc inca un FIV. E greu intradevar sa treci peste esec, foarte greu, cel putin la mine asa este, dar daca reusesti merita. Eu zic sa nu te sperii, fiecare are sansa lui. Nu ai de unde sa stii cum va fi pana nu incerci. Sunt multe fete care au reusit. Vrei sa faci FIV anul acesta? Daca asta vrei nu te descuraja, doar ca sa alegi cu atentie medicii si clinica unde il faci.
Tabitha spune:
Felicit toate fetele care au reusit sa treaca cu bine peste esecul datorat unui FIV nereusit (cica si eu ma numar printre ele) si haideti sa le ajutam pe toate cele care inca mai sufera dupa o asemenea experienta dureroasa sa uite si sa o ia de la capat.
La mine deocamdata un al doilea ICSI (ca eu asta am facut) e departe, caci nu am resurse financiare. Incercam alte metode. Dar nu renunt nici la ideea unui nou ICSI, numai ca trebuie sa vad unde, caci primul l-am facut in strainatate si nu stiu daca al doilea il voi putea face tot acolo.
Haideti, sa ne mobilizam ca sa facem sa apara raza de soare pe strada tuturor.
medamaya1 spune:
Buna fetelor, in primul rind vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine aveti de la mine si. Mi-e cam greu , am plins pina m-am umflat la fata , dar trebuie sa trec cumva si peste asta , saptamina viitoare mergem la munte sa ne mai descretim putin fruntile. Sper sa nu-mi rup vreun picior pe-acolo ca abia anul trecut am invatat sa skiez. Aceasta a fost prima incercare la icsi , mai avem in spate si 3 inseminari . ICSI l-am facut la clinica particulara MED NEW LIFE , SI AM DAT 350 EURO , dar cu donare . Mi-a placut cum m-au tratat cei de la clinica , f atenti , f. curat, se vede diferenta de clinica particulara . Vreau sa va mai spun ca la clinica asta se fac doar icsi si in restul anului cu donare costa 750euro dar daca nu raspunzi bine la tratament si nu ai ce dona platesti 2000., dr si embriologul sint isdraelieni foarte draguti amindoi. pe toate