Sala de fitness în Bucuresti????
Raspunsuri - Pagina 4
ylena spune:
quote:
Initial creeata de cristina78
Cine merge la sala de fitness in Bucuresti si unde anume?
Vreau si eu sa merg si nu stiu unde.As vrea sa aiba tot tacamul :sala,sauna,masaj...
Cristina si Cristina
Pot sa-ti recomand doua sali de fitness in cadrul complexului SIR din Militari (la intrarea in pasajul subteran) bine dotate si cu program super (zilnic de la 8.30 la 22.00, sambata pana la 20.00, duminica pana la 14.00)
La prima, cu acces mixt (fete/baieti) poti beneficia de fitness (au foarte multe aparate, mocheta, pereti imbracati in oglinzi, aer conditionat, instructori) cu intrare libera 50.000/ora sau cu abonament, 12 sedinte/luna 400.000 lei. Au si aerobic, masaj si sauna, cu intrare libera sau pe baza de abonament. Beneficiezi de dusuri, garderoba si loc personal pt pastrarea hainelor pe durata sedintei.
Cea de-a doua sala se afla la etaj si este exclusiv pt doamne, mai mica, dar foarte ingrijita, abonamentul la fitness fiind de 500.000 pt 8 sedinte pe luna sau 700.000 pt 12 sedinte. Masajul este de doua feluri, de intretinere si anticelulitic. Si aici au acelasi super program.
Ti le recomand cu caldura!
anis spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Tot la Afisos merg si eu, si e super ok. E numai pentru fete, e f. curat, masajul e super. In Floreasca, langa sala Floreasca, in hotelul Floreta de Aur.
Succese,
V.
Unde mai exact e?..Ca site-ul lor vad ca nu merge..eu stau pe St cel mare,aproape de Spitalul Floreasca si mi-ar fi foarte ok si comod sa merg!
Asa ca, unde mai exact e..si ce scoruri au si ce program?
AniS
anis spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Tot la Afisos merg si eu, si e super ok. E numai pentru fete, e f. curat, masajul e super. In Floreasca, langa sala Floreasca, in hotelul Floreta de Aur.
Succese,
V.
Unde mai exact e?..Ca site-ul lor vad ca nu merge..eu stau pe St cel mare,aproape de Spitalul Floreasca si mi-ar fi foarte ok si comod sa merg!
Asa ca, unde mai exact e..si ce scoruri au si ce program?
AniS