Sala de fitness în Bucuresti????
Raspunsuri - Pagina 3
diana904 spune:
quote:
Originally posted by Veronicai
Tu mergi acolo Veronica? Eu am fost acolo anul trecut, dar nu reusesc deloc sa ma mai urnesc acum, desi tare bine mi-ar prinde.
Da acolo merg eu si sunt destul de multumita.
De exemplu chiar azi merg daca vrei sa vii si tu.
Sunt acolo in jur de ora 18.00.
[/quote]
azi nu pot, n-am nici ce-mi trebuie la mine si nici n-am cu cine lasa copiii dupa amiaza. Te rog imi spui si mie ce tarife mai sint si programul?
cristina78 spune:
Hai daca tot v-ati conversat intre voi,revin si eu sa va zic(daca va intereseaza) ca mi-am gasit sala la MIRAMAR CLUB(PE SOCULUI)500.000 lei abonamentul/luna/15 sedinte a cate 1ora si 1/2.
Cristina
Delia spune:
Piscina de la Miramar este murdara.
Nu recomand nimanui sa se duca acolo.
Delia si Codrin
cori spune:
am fost vineri la Budapesta...
foarte multa lume, dar vestiarele arata ok..si e munca nu gluma...cel putin mie asa mi s-a parut...
eu probabil am sa-mi fac abonament...
preturi: sunt pt 4, 8 si 12 sedinte
am retinut pt 12 sedinte...400.000 in intervalul orar 12-14, si 500.000 - 18.00-20.00
pupicei,
Cori
bb Bia si mami Cori
Victoria spune:
Tot la Afisos merg si eu, si e super ok. E numai pentru fete, e f. curat, masajul e super. In Floreasca, langa sala Floreasca, in hotelul Floreta de Aur.
Succese,
V.
Arhistefy spune:
As dori sa merg sa inot, de exemplu, numai sambata sau duminica, undeva fara abonament. Stie cineva unde pot merge? Si cat costa?
Arhistefy
Luizax spune:
eu o sa ma duc din iunie la henriette. E curat, se munceste, au si aer conditionat. La aerobic e 375.000 lei/8 sedinte. 55 minute sedinta.
La arenele BNR este 400.000/8 sedinte, nu au aer conditionat, iare cand am fost sa vedem....cele de la aerobica se plimbau in cerc.....adica nu prea se omorau cu tzopaiala.
Luizax - karkotash shef!