Sala de fitness īn Bucuresti????
Raspunsuri - Pagina 2
diana904 spune:
Mai e o sala la Crangasi, linga BCR. Au aerobic, fitness, masaj si sauna parca. E f civilizata, oricum conditii mult mai bune decit la Monalisa (in pta Victoriei).
Arhistefy spune:
Stie cineva unde se poate inota in Bucuresti (exceptand bazele sportive unde este cumplit de scump)? Multumesc mult,
Mihaela
monica spune:
la bazinul 23 august (cum i'o mai zice acum....)800.000/luna - 12 intrari de cāte o ora. Este deschis īn fieare zi de la 20.30 la 21.30, sāmbata de la 13 la 14, duminica īnchis.
cori spune:
monica, tu mergi la bazin?? ca eu a abonament si de 3 ori pe saptamana imi "semnez condica" pe acolo....
poate ne si intalnim...cine stie...::))
pupici.
bb Bia si mami Cori
iuliac spune:
Pt Milana... Te rog, poti sa-mi spui daca aveau program dupa 7-8 seara si/sau sambata, duminica
diana904 spune:
quote:
Originally posted by Veronicai
www.matrixgym.go.ro
Tu mergi acolo Veronica? Eu am fost acolo anul trecut, dar nu reusesc deloc sa ma mai urnesc acum, desi tare bine mi-ar prinde.
cori spune:
monica,
eu mergeam in principiu luni, miercuri si vineri, dar aveam abonament cu casute si puteam sa merg oricand...dar luna asta nu am sa-mi mai fac abonament, pt ca voi fi in sesiune, iar astia nu mai vor sa faca abonamente cu casute(adica sa bifezi in orice zi)...am sa vin probabil cu "spaga la portar" din cand in cand....dar din mai...o iau tare..:::)))
tu? in ce zile mergi?
eu m-am interesat la budapesta, pt aerobic...e 400.000/12 sedinte...iar astazi ma duc sa vad cum arata...si daca e ok..luna asta merg la topaiala..si renunt la bazin...ca nu ma tine punga pt amandoua..si nici timpul..ce-i drept...
pupicei,
cori
bb Bia si mami Cori
Veronicai spune:
Tu mergi acolo Veronica? Eu am fost acolo anul trecut, dar nu reusesc deloc sa ma mai urnesc acum, desi tare bine mi-ar prinde.
[/quote]
Da acolo merg eu si sunt destul de multumita.
De exemplu chiar azi merg daca vrei sa vii si tu.
Sunt acolo in jur de ora 18.00.