Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa si mami spune:
ce fac mamicile? nu s-au trezit? stiu ca e vreme de somn (la noi cel putin, ploua de ieri), dar alexa tot nu doarme mai tirziu de 9.
aseara, am facut din nou revelionul.ne-a tinut fi'mea pina la 12,30. dintii bata'i vina! si unde mai punem ca a mincat cu pofta aseara si pe la 10,30 a dat un jet de voma de a umplut tot patul. iar baita, schimbat si apoi la joaca pina dupa miezul noptii.
da, irina in fiecare zi multumesc Domunului ca avem casa noastra. oricum am avut mare noroc cu ai mei. primii 2,5 ani am stat la ei, apoi ne-am luat apartament singuri.
vad ca nu sunt trecute toate DN ale bb-iilor. cine e primul sarbatorit anul acesta? dar mamici?
si o zi buna!
alexa si mami spune:
da, mihaela este un secret. acum mi-am amintit ca asa face si mama mea. cred ca e foarte gustoasa, mai ales ca eu maninc aproape nesarat.
pupici
impreuna spune:
Neatza dragele mele.
Azi am facut-o lata, am arso pe Sara la deget din greseala si imi vine sa ma iau de cap si sa ma trantesc de toti peretii. Nici nu am vazut ca i s-a besicat pielea la deget, nu stiam de ce urla si nu vrea sa doarma. Pana la urma am linistit-o saracuta si a adormit. I-am pus un pansament pe deget sa nu il mai atinga de ceva sa o doara. Acum nu stiu ce sa-i pun acolo sa ii treaca mai repede
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
mihaela amalia spune:
Of, of Flavia ce ghinion pe capul vostru.
Era bine daca vedeai cand s-a fript sa ii fi bagat degetelul repede in albus de ou sa nu mai faca besicuta, dar acum ca faptul e consumat sa o ungi cu unguent de galbenele, ca ala cicatrizeaza mai repede.
sa treaca mai repede
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
alexa si mami spune:
ce liniste e azi!
astept modificarile cu DN si sarbatoritii/ele.
m-am luminat si eu la "know how" si mi-am facut semnatura.
ALEXA
impreuna spune:
Miha mersi de sfaturi, i-am pus deja crema de galbenele, sper sa isi faca efectul cat mai repede. Nu cred ca o mi ustura asa tare ca nu mai plange.
Alina si eu astept in ontinuare datele, sa le trec pe lista:)
Va pup repede ca au venit niste prieteni in vizita si tre sa merg sa ii deschid:P
gegea spune:
Buna, mamicutelor dragi!
Flavia, imi pare rau ca micuta Sara a trbuit sa sufere. Dam multi ca sa treaca durerea repede!
Vreti pentru editarea listutei si datele de nastere ale mamicilor? Daca da, atunci la mine treceti 04.04.1980
Eu am avut aseara un soc. Eram in camera Dariei si aveam ceva de lucru in dulapuri. Ea dormea, era in jur de 23 si, dintr-o data s-a ridicat in fundulet si isi continua somnul asa. Nu s-a lecuit insa si a repetat figura inca o data. In prima faza, am ras, ca era tare dragalasa, dar de ce s-o fi ridicat?
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
flavia, sarei. speram sa treaca buba cit mai repede.
geani, la fel mai face si alexa citeodata. eu si tati ne prapadim de ris. o iau si o pun usor jos, ii dau un pic de apa si isi continua somnul. eu cred ca are vreun vis.
acum merg un pic pe chat si mai navighez si pe forum.
pupici si o noapte linistita.
ALEXA
impreuna spune:
Geani stai linistita ca si Sara mea facea figuri din astea, si nu se multumea cu ridicatul in fund, ci direct in picioare, cu ochii inchisi. Daca eram pe aproape saream la ea si o culcam imediat fara sa se trezeasca, dar daca nu, imediat isi deschidea ochii si incepea sa topaie.
Ce scumpa-i Daria, ca si un ingerash cu carliontii aia blonzi, pupe mama pe ea.
Cu lista, eu fac cum spuneti voi, la care vreti va trec si data voastra de nastere. Apropo Geani, ce mamica tanara esti (si eu cu un an mai batrana ca tine:)
Miha si pe Amalia am vazut-o, scumpica si grasunica, imi place tare mult poza asta, si Sara are obiceiul sa se strambe asa:)
Si Alexa ii o dulceata, Alina tare fain va sta la amandua in rosu:) Eu cu Sara ne asortam in roz:) Imi place si poza in care plimba papusa
Care fete mai aveti poze noi?:)
Pe Sara o vedeti aici