Mamici casnice (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna dimineataaaaaaa
Flavia ma bucur ca micuta Sara e mai bine si nu o mai doare asa de tare.Cat despre starmbaturi, face in toate felurile, acuma tat-su' o invata sa scoata limba, de fapt sunt si vre-o 2 poze cu limba scoasa, ca asta.
Da' ce mandra e Sara in rochitica aia alba.Apropo e superba rochitica, are si sosetele si caciulita.
Eu sunt si mai tanara decat voi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor, mi-am facut si eu bilantul pe anul trecut si am fost multumita de cea mai mare realizare a mea: Sara. Mi-am dat seama ca cel mai mult am investit in ea: timp, rabdare, energie si multa, multa dragoste. A fost un an linistit, insa cred ca unul din cei mai importanti de pana acum si sunt foarte fericita
Voi cum stati?

Garga ce mai face Irinuca? Si pe ea am vazut-o, parca-i o papusa si are niste ochisori mortali Si bradutul e frumos, sunteti patrioti cu rosu galben si albastru:) (si tablourile alea vechi sunt superbe, si eu am cate ceva)

Miha ii tare si poza aia in care scoate limba, si tas'o o invatat-o pe Sara, parca vad cand o fi mai mare nu stiu cum o sa-i explice ca nu-i frumos:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Ce faceti ?
Sunteti toate bine, si copilashii, sper, nu-i asa? Ce de patanii pe-aici...dar trec...
Data mea de nastere : 30.06.1977
si a Mariei Carolina : 26.05.2004
Pupici.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor am modificat lista la cele care ati trimit datele, iar pana acum se pare ca prima sarbatorita dintre puiuti va fi Irina Gargaritzei:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare mamici si bebici!!!
Eu tot va filez dar nu mai reusesc sa scriu... am la mine inca o fetita de 3 ani, pe nepotica mea, si abia rasuflu , sunt nniste scumpe amandoua dar trebuie sa fii non-stop cu ochii pe ele...
Vroiam doarmsa va pupacesc nitel asa ca dupa Revelion si sa va zic ce ingerasi am vazut eu in poze.... pe divina Sara-printesa zambareata in rochita alba, pe ingerasul de Daria al carei par il ador , pe Amalia cu mutritele ei suuuper-dulci.. vai, si acum ma uit la scuuumpa de Alexa , ce buflici e ea cu fundita aceea in cap... Hehe, si pe Irinuca ochioasa ... Ce mai iti vine sa-i papi pe toti... mai dar baietei nu avem pe aici decat 2, o sa ne cam batem pe incuscrit ?!?
Noi tot alergam zilele astea, mai intram sa va pupam.... avem si pozici, de la Revelion (poze "adormite" ca n-a prea avut Gogo chef ) si cu Cati-finutul nostru...
Va pupacim din tot sufletelul si sanatate tuturor!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara, mamicutele mele dragi!
Multumim ca ne-ati admirat carliontii! Si noi ne topim dupa ei, de-aia am si hoatarat sa nu o tundem deloc, ca sa nu ajung sa dupa carliontii frumosi.
M-am delectat si eu cu pozicile voastre cu super frumosi. Nu nominalizez, n-are rost, ca am vazut tot ce se putea vedea. toate minunile din gasca!

Flavia, eu imi doream sa fiu mamica si mai tanara, dar asa a vrut Dumnezeu sa mai intampinam si piedici.
Stii ca eu am stat 5 ani la Cluj si ca e orasul meu de suflet? Ce sa mai zic ca era cat pe ce sa o nasc pe Daria la Cluj, la Hypocrate, la dr. Nanu. Cu exact o saptamana inainte am venit acasa la mama, mi se facuse frica sa nasc si sa cresc copilul deaprte de mama si de sora si avusesem si probleme mari cautand chirie. Mai pove...

Da' numai eu si Anculina am trecut datele noastre de nastere in listuta? Le tineti secrete pe ale voastre? Glumeam si io...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna fetele
tocmai eu care am propus faza cu DN nu m-am dezvaluit: 24 ian 1979, iar ziua alexei e deja trecuta.
frumosi foc, toti fara exceptie.
nu stiu ce se intimpla cu alexa. de la revel si-a scimbat ora de somn de seara. ieri si alataieri a adormit la 10PM, s-a trezit f f f vesela la 11,30PM, si a mai adormit la 12,30AM. acum nu a mai vrut sa doarma deloc, alearga pe linga mine. e intr-o verva de zile mari. nici nu zici ca e 11 PM. nu stiu ce sa-i fac!
da, irinuca e prima sarbatorita.
andreea, cred ca e super cu 2 cupii!si sotul meu imi face apropouri sa ne apucam iar de lucru.
miine ma intilnesc cu niste foste colege de liceu,la Mc. abia astept sa depanam amintiri. alexa ramine la mama. sunt plimbareata miine, dar cred ca merit si eu.
va pupic dulce

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina bravo tie ca mai iesi cu prietenele de liceu! Urmeaza intalneala de 10 ani, aveti grija... Cu somnul printzesei tinem pumnii sa-si revina, noi amramas cum eram fiindca oricum tot pe la 23-24 adormim... Iar despre doi copii - hehe, si noi vrem inca un bebe, dar tre' sa mai dau si pe la serv un anisor acolo... asa ca prin 2008 poate am burtica.... zic si eu
Mai eu ma simt ca o baba intre voi tinerelele, m-am nascut pe 14.02.1977, ca sa fiu si eu la zi cu listuta . Gargaritza ce mai e Varsatoare de-a mea
Va pupic ca mi-e somnic si am bebic somnambulic care nu face nanic....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna din nou!
Alina, important e ca Alexa e vesela cand se trezeste. Daria s-a trezit aseara pe la 12 si greu am mai potolit-o sa nu planga prea mult. Era tare agitata, e pe drum dintisorul cu nr.4 si o fi si asta o cauza, cred. sa se regleze cu somnicul iar si distractie faina cu colegele de liceu!

Andreea, draga, chiar asa baba te face sa te simti o diferenta de 2-3 ani? Just be serious!

Noapte buna!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata!
Baiiiiiii(vorba lu' fii-mea) am ramas in urma.
Multumim pentru complimente.
Eu sunt nascuta pe 6.10.1977 si ma numesc Cristina. Hahah suna a AA..."Buna ziua! Ma numesc Cristina si sunt DC-oholica."
Andora cum sunt varsatoarele?

Mergi la inceput