Mamici casnice (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sorcovica veselica /
Stai cuminte cu mamica /
Stai si fa un nani-nani /
Pe forum sa intre mami
.. asta era pt Gogo , acum am scapat si eu de activitatea zilnica si m-am napustit la calculator... sa va pup nitel si-n 2006
Mai imi pare tare rau de Alexuta si pocnitorile, pup-o mama pe ea de scumpica , imi vine sa-i omor pe nenorocitii aia care le arunca aiurea. Inteleg sa-ti manifesti bucuria, dar asa ?!?!? Asta e insa alt topic...
Ma bucur ca ati petrecut cum se cuvine, sa stiit ca si noi am trecut in noul an cu bebe in extaz in brate, care a si gustta din sampanie la mine-n brate ca eram f ocupata sa stau la poze .. A dansat, a cantat, ne-a aratat ce frumos imbracata e si apoi a cazut la datorie. Cand am vrut sa vedem artificiile normal ca s-a cam speriat... dar pe cele micute cu stelute le adora, cand se termina unul o apuca plansul ca vrea "ata, ata" adica alta.
Azi musafiri peste musafiri, maine mergem la un bebe cu 3 luni mai mare, distractie mare pe noi
Va pupacim pe toti si petrecere frumoasa in continuare!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna dimineata,mamicilor!
Va salut rapid,ca ma duc sa fac paine.Gata,m-am hotarat sa fac paine de casa de-acum,ca e mai sanatos.Ne-am decis sa mancam cat mai "curat" ,cat mai putine preparate din comert,ca sa eliminam E-urile.Nici nu stii ce sa mananci,ca totul e "otravit".O sa va povestesc cum a iesit prima mea painica de casa(m-am inspirat de pe culinar.ro,binenteles )Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaaaaaa
Of, of tu'le mama lor de pocnitori.Uite si de la noi un pentru Alexuta sa nu se mai sperie.
Irina si eu m-am hotarat sa fac paine de casa, dar din cauza ca nu mai am si pe la magazine nu cred ca se gaseste.Si plus de asta tare mi-e pofta de olea' de paine de casa.Apropo, ce stiti de aparatele alea de facut paine( unde bagi ingredientele si scoti painea calda), sunt bune de ceva???
Sunt prin zona, recuperez

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf" target="_blank">LA MULTI ANI!!!

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sa dea Domnul ca mergand pe un drum numit viata sa te lovesti cu capul de un stalp numit dragoste , sa te impiedci de o piatra numita sanatate , sa calci intr-o baltoaca si sa te stropesti din cap pana in picioare de fericire !!! La multi ani!!

In sfarsit am aparut si eu prin zona, sa stiti ca v-am dus dorul.
Noi inca suntem in recuperare, azi ne-am trezit la 11, a fost prea frumos de rev ca sa mai si dormim:) La munte vreme faina doar ca nu prea era zapada, in rest super super, si am avut o gashca faina, au venit si niste prieteni din strainatate pe care nu i-am vazut demult...
Mi-ar fi placut sa o avem si pe Sara cu noi, da ar fi fost prea greu pentru ea saracuta, n-ar fi avut un loc linistit unde sa doarma. A stat acasa si s-a uitat cu bunicii la artificii:)

In schimb ma bucur ca voi ati petrecut cu toata familia, la anul va fi si mai bine, copiii vor fi mai mari si inteleg mai multe.
Alina, imi pare rau de Alexa, o sa ii treaca, acum e inca sensibila, dar va fi bine. Nici eu nu-i suport pe astia cu petardele, asta poate sa ne strice tot revelionul.
Va pe toate in fuga pt ca asteptam musafiri si sunt cu casa intoarsa.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

multumim ca va ginditi la noi.si noi
irina, mihaela, si mie imi place piinea facuta in casa. are soacra'mea aparat din acela, dar nu am fost curioasa sa gust din piinea facuta de ea. ah, ce ziceti: am fost la ea pe 31(v-am spus ca a dat masina peste ea) si nu m-a impresionat deloc,deloc starea ei. in ciuda starii in care se afla tot sarcastica era cu mine.stiti cum se spune: iarba rea nu piere
sa aveti o zi minunata alaturi de puiuti.

Mergi la inceput

Asa e Alina iarba rea nu piere, din pacate...soacra, soacra, poama acra

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf" target="_blank">LA MULTI ANI!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Alexa,chiar daca soacra e poama-acra,macar bine ca trebuie sa mergi la ea doar in vizita,si nu sa locuiti impreuna!Mihaela,am facut un colacel,a iesit foarte bun la miez,dar are coaja cam tare.Dar sper ca daca o fac de mai multe ori sa ma perfectionez.Eu am citit tot pe culinar un topic despre masina de paine si mi s-a parut o investitie buna,intentionam sa ne cumparam si noi,dar mai in primavara,fiindca intai vrem sa ne luam aparat din acela care fierbe legumele in aburi.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
La multi ani ! Va doresc ca 2006 sa fie un an fericit, plin de bucurii, impliniri si realizari nesperate chiar!
N-am apucat sa citesc, vad ca s-a scris la greu...am intrat doar sa va urez si citesc mai tarzior, noi de-abia am revenit pe-acasa!
Si maine al meu incepe iar munca....

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara, fetelor!
Uite ca deja s-au scurs 2 zile din Noul An, Doamne ca repede mai trece timpul asta...

Alina, imi pare foarte rau pentru micuta Alexa. Si mie mi-a fost frica sa ies cu Daria pe strada zilele astea. Am vazut n reportaje la tv si chiar nu-i mai inteleg pe idiotii care le folosesc. Ce distractie o mai fi si asta?

Noi ne pregatim de .
tuturor si o noapte frumoasa!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

'Neataaaaaaaa
Ce mai faceti???
Alina am reusit sa fac si eu paine aseara, a iesit super numai ca trebuia sa mai adaug un pic de sare (mai mult).Cat despre coaja tare, stiu eu un mic secret, poate il stii deja, dar eu tot ti-l spun.Cand s-a terminat de copt, scoti painea din cuptor, o lasi in tava si o acoperi cu un prosop mai grosut sau unul mai subtirel pus in doua.Aburul ala care se formeaza sub prosop inmoaie(nu umezeste) coaja si nu mai e asa de tare.Incearca.....

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

Mergi la inceput