Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 5
irina.c. spune:
Eu sunt pe chat.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
andora spune:
LA MULTI ANI!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mihaela amalia spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!! si tot binele din lume!!!
Iaca a mai trecut un an, offfff ce repede mai trece timpul asta
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
diadaniela spune:
Neata!Haide-ti la cafea!
Eu acucum ma duc o fac si va invit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
mihaela amalia spune:
Eu daca tot sunt plecata cu sorcova, ma primiti sa va sorcovesc si pe voi???
Chiar daca nu vreti eu tot va sorcovesc!!!
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatrāniti,
Peste vara, primavara,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir"
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
Eu mi-am baut de muuuuuuuuuuult cafeaua, si trebuia sa plec pe la rude cu sorcova, da' cand sa plec mi-a adormit moata in brate la tat-su', de acuma tre' sa astept sa se trezeasca.
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mirela alina spune:
La multi ani!
Acest an 2006 sa va aduca tot ce va-ti dorit in 2005 si nu ati avut, sanatate, fericire si de ce nu...sa fim mai buni.
mamica lui Mateut 11.09.2003
gegea spune:
Mamicutelor,
Ce faceti, dragelor? Va dregeti dupa de aseara? Unde sunteti?
Mai semnati si condicuta noastra!
Noi am petrecut aseara cu totii, inclusiv cu printesa mica, care a "gustat" din plin primul ei Revelion. A dansat in bratele noastre, a cantat pe limba ei, a privit focurile de artificii, a stat si ea la masa festiva. A fost foarte frumos, pacat ca a tinut asa putin... Pe la 1,30, a inceput sa dea semne de oboseala si am inceput pregatirile de somnic.
Speram ca si voi ati petrecut bine si trimitem multi
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI 2006!
va doresc tot ce e mai bun pe lume.
asteptam pe fiecare cu povestiri.
noi ne-am distrat binisor. spun binisor, deoarece distractia ne-a fost umbrita de un incident neplacut care a marcat-o pe alexa. cind am plecat spre seara de acasa (la prietenii unde am petrecut), niste timpiti aruncau cu petarde din balcon, fara sa se uite unde. alexa era la tati in brate si vreo 3 petarde au bubuit exact la picioarele lui, si mai toata seara a plins si tresarea la orice zgomot mai strident. ne-am intors pe la 2 acasa. intre timp a dormit de la 10 la 11,30.
astazi, credeam ca a uitat, dar de unde! este f speriata afara si plinge la orice bubuiala. sper sa-i treaca cit mai repede.
astazi am dormit mai multicel decit de obicei si ne-am jucat.
voi?
noapte buna, somn usor!