Mamici casnice (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Neata fetelor.Imi pare raaau ca aveti puiutii bolnavi.La noi Stodal este "apa de ploaie".Pt. nas mult, mult ,mult ser fiziologic si Olinth, iar daca mai si tuseste Ambroxol(greutatea lui de 3 ori pe zi).
Am sa fac o ciorba de burta, sarmalute, peste(inca nu stiu cum), friptura, ciuperci cu maioneza, vinete, oua umplute...cam astea imi vin in minte acum.Iar ca desert am vazut la Deserturile Nataliei o prajitura .....nebunie, sigur incerc sa o fac: Brownies Cappuccino si am sa cumpar un tort Foret Noir si gata.
Va pup ca plec afara cu piticu'.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Aaa FLAVIA am uitat...scuze pt offtopic dar nu pot sa nu iti spun ca sincer ma bucur pentru fetita prietenilor tai, sa creasca mare si sanatoasa. Am tras cu ochiul alaturi.
Chiar am plecat acum.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da Flavia se pare ca e sezonul de raceli..Am vrut sa ii dau Amoxicilina(ca i-am mai dat odata iarna trecuta si i-a fost bine), da' cum nu avea si plus de asta nu se prea gasea rest (la bani), am gasit si eu de la o farmacie unde avea sa imi dea rest(ca nu gaseam nicaieri sa imi schimbe banii) si am luat Ospexin care de fapt se mai cheama Cefalexin.Ii mai dau si Calpol pentru durere(poate o mai doare capul...) si Ambroxol, si vad ca deja se simte mult mai bine e mai vioaie, se joaca cu tat-su' acuma...Ieri pe langa ca aveam treaba mai era si mofturoasa din cauza ca ii era rau si nu vroia de cat la "mame"
Cat despre fular....of, of, of, daca il trag sus la gurita da din cap pana nu il mai simte.Nu l-a suportat nici anul trecut.Si ce ma enerveaza la culme e ca ma opresc babele pe strada, care vezi Doamne ca le stiu ele pe toate, sa ii trag fularul bine la gura si sa o strang bine daca nu sta cu el.Da eu ma enervez si le las vorbind singure

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Voiam sa zic de fular, am auzit ca nu e prea bine sa le punem la copii fularul peste gura si nas cand ii scoatem afara. Am deschis eu saptamana trecuta un subiect pe tema asta la "parintii intreaba..." si acolo explica fetele ce argumente exista.

"Trag si eu o fuga" sa imi arunc un ochi, nu am stiut de existenta acestui subiect...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

MIhaela sanatate Amaliei, ma bucur ca e mai bine...
Doamne Flavia, si eu am tras cu ochiul alaturi de cand ne-ai zis de prietnii tai, si ma bucur enorm ca noul an vine cu vesti divine pentru ei! Doamne ce as omori unii medici Noi de Craciun am fost cuminti, pom, cadouri, l-am imbracat p tata in Mos, Gogo a stat si in brate, am pus poze in ultimele 3 albume din linkul de la semnatura....eu m-am ingrasat si mai tare si ma oftic ca sunt ca o balena, dar de pe 1 ian ma apuc de dieta
MIrela mmmm ce bunatati faci de Rev! Tre' sa ma uit la reteta de care ziceai ca suna bine Brownies Capuccino...
Aaaaa si la subectu' cu fularu' tre' sa ma uit... eu i-l mai pun peste gurita cand doarme dar in general nu-l suporta, si n-a avut nimic la gat.... Anul trecut avea vreo 2-3 luni si la fel stateam cu orele afara, si n-a avut nimic... in ciuda babelor pe care cre ca tre' sa le ignoram
Pupici, termin de dat papa la bebe si apoii tuleo afara

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi fetelor de urari, pentru prietenii mei e cea mai buna veste, va dati seama cat de usurati s-au simtit cand doctorii s-au inselat asupra presupunerilor, dar eu am ramas foarte dezamagita de cat pot fi medicii astia de ignoranti

Pt masa de rev, eu nu o sa fac decat ceva aperitiv, o salata eventual, pentru ca mergem la munte si avem mancarea asigurata acolo. Abia astept.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna fetele!
bine ai venit gegea!
mihaela, imi pare tare rau pt amaliuta.e tare neplacut cind bb e bolnavior. ah, povestea = nota 10. eu cred ca povestea fiecarui bb e deosebita, speciala, ca doar bb e o minune a lui Doamne, Doamne.
noi suntem cu mincarea dezastru. cu toate ca nu ne-am infruptat ca lacomii, acum mincam doar cascaval si o ciorba de vacuta si multi covrigi.
da flavia, si nepotica mea tot la un an a scapat de pampersi. a fost mai precoce. oricum, nici anotimpul nu ne ajuta f mult.la vara o s-o pot lasa cu funduletul gol fara grija ca o sa raceasca. la topicul cu fularul, chiar asa, voua v-ar placea sa mergeti afara acoperite la nas si gura? eu nu i l-am pus alexei niciodata.
acum va las cu pregatirile. sper ca diseara sa nu mai fiu obosita rau, si sa va mai vizitez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mihaela, ce frumos ai scris despre nastere, mi-au dat lacrimile si am in minte tabloul cu tine si Amalia in brate plangand amandoua....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia,galusca merge cu voi la munte sau ramane acasa?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor ca ati avut rabdarea sa imi cititi povestea.Deja mi-au dat lacrimile numai cat mi-am adus aminte de o mica "secventa".

Amalia deja e mai bine.Mai curge un pic nasul, iar in rest cam toate s-au ameliorat bine...
Si eu sunt de parere ca doctorii (nu chiar toti) sunt

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput