Mamici casnice (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Acum am ajuns si noi acasa dintr-o vizita la niste prieteni, unde Sara s-a zbenguit in continuu, a golit tot ce era golit de prin dulapuri, a inceput toate fructele care erau pe masa, a imprastiat toate jucriile, bineinteles ca nu singura, ci cu prietena ei (intre care este diferenta doar de o zi:). Acuma seara a picat rupta de oboseala.

Dana nu o luam pe Sara cu noi, ca acolo o sa fie nebunie mare si nu o putem tine cu noi in noptea de rev. Dar locul e destul de aproape de Cluj si probabil vom sta de pe o zi pe alta, nu 5 zile cum stau ceilalti. Mi-e greu si sa plec fara ea, dar e mai linistita acasa.

Mihaela ma bucur ca Amalia se simte mai bine, pana la revelion o sa fie fresh:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara si multumim de primire si de urarile de bun venit!
Daria are aproape 9 luni, e un copil cumintel, per ansamblu, dar e o rasfatata foc. Avem probleme cu adormitul, nu vrea decat la san si asta nu e bine deloc. Speram intr-o vreme ca o voi obisnui sa adoarma singura, dar ma tem ca e in zadar.

Si ca sa intru si eu in miezul discutiilor voastre... Am vazut ca vorbeati despre olita. Si eu am citit prin cartile de specialitate ca abia la 1 an jumatate, copilul are control asupra actiunilor sale, dar eu m-am ghidat dupa ceea ce mi-a zis mama si sora mea, cu sustinerea pediatrei. Asa ca...am pus-o pe Daria la olita de la 7 luni si a functionat de minune. E clar ca nu am ajuns la performanta sa se ceara singura, dar obisnuiesc ca atunci cand se trezeste dimineata, sa-i fac cunostinta cu olita si s-au imprietenit si se mai si inteleg f.bine. Peste zi, o mai pun atunci cand cred eu de cuviinta.

Noi vom petrece Revelionul acasa, in 4, adica noi 3 si cu buni si sunt convinsa ca va fi cel mai frumos Revelion din viata noastra.

Mai citesc si revin.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Sanatate Amaliei si Sarei! Sper ca am retinut bine.

Flavia, si eu am citit topicul referitor la copilasul suspect de SD. Ma bucur ca s-a terminat cu bine!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Geani sa-ti traiasca puiuta, sa fie mare si cuminte si sanatoasa. Cred ca pe la varsta asta majoritatea copiilor sunt rasfatati, acum incep si ei sa se prinda cum isi pot manipula parintii:)
Felicitari pt statul pe olita, deja ati scapat de ce-i mai greu.
A mea nici nu sta pe olita, dar sa mai si faca ceva:)

Fetelor, voi cum va pregatiti de rev?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Phaiii eu nu ma pregatesc in nici un fel....pentru ca ne ducem la viitorii fini....
Desi trebuie sa marturisesc ca m-am vopsit si coafat si acum arat si eu a om.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gargaritza

Phaiii eu nu ma pregatesc in nici un fel....pentru ca ne ducem la viitorii fini....
Desi trebuie sa marturisesc ca m-am vopsit si coafat si acum arat si eu a om.

Garga si Irinuca
POZE

Cocrect, sa te prinda anu nou frumoasa ca o zana

(Ai avut cam multa treaba zilele astea de n-ai mai trecut pe aici:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Am avut, a avut....dar gata...nu mai am si mi-am propus ca 20 de ani de acum incolo sa nu mai chem la masa mai mult de 4 oameni....mi-a ieshit sufletul frate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Vai, este vineri si eu am de gand sa fac o groaza de mancare si nici macar cumparaturile nu mi le-am facut.Tati a avut o saptamana super nasoala si nu am avut cu cine sa-l las pe Matei.Dar banuiesc ca am sa fac o noapte alba, am sa termin ce mi-am propus sa gatesc si maine seara.......am sa dorm.
Aseara l-am convins pe Matei sa stea pe capacul lui la wc (cu mari rugaminti si jucarele) si a facut pipi iar cand a simtit ca face caca a sarit ca ars si.....a facut jos.Asta este...
Va pup.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Tare Mateut al tau:)
Ma gandeam si eu la un reudctor pt wc (parca asa ii zice), poate o tenteaza mai mult decat olita.

Mergi la inceput

Buna seara, dragi mamici!

Vad ca sunteti in toiul pregatirilor de revelion. Va urez mult spor la treaba si cat mai multe ajutoare!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput