Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 15
andora spune:
Multumim de urari Alina
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Gargaritza spune:
Neata mamici.
Ce mai faceti?
Noi facem bine adika...nimik interesant.
Am si eu o intrebare la voi....bebeii vostrii cand au inceput sa mearga singurei?
impreuna spune:
Fetelor am fost absenta ... motivata:) Ieri am tot umblat pe la cumparaturi, aseara am facut 2 vizite, in seara asta la fel, inca 2, asa ca ni se cam umple timpul.
Da imi era dor de voi
La mine am uitat sa modific lista si sa trec DN, le-am luat doar pe cele primite din mesaje, cand apuc ma execut :)
Mihaela bine ai revenit, daca nu ti-a mers netul ai absente motivate:)
Mirela cand trebuie sa il duci pe Matei la gradi? Cum e acolo, ce impresie ti-a facut? La noi mai e mult pana atunci, dar deja am oferte unde sa o duc pe Sara.
Andreea, multa sanatate soacrei. Sper sa va descurcati bine in perioada asta, probabil va trebui sa te imparti intre spital si casa...
Cristina tot nimic facem si noi deocamdata:)
Sara e tare maraita, nu stiu ce-i cu ea, incerc sa o culc, poate asta ii baiul...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Gata, am culcat-o pe Sara si am revenit.
Cristina hai sa-ti raspund eu prima la intrebare:) Sara la 1 an a inceput sa umble singura, a durat vre-o 2 saptamani toata perioada de cand a inceput sa faca singura primii pasi si pana a reusit sa isi mentina bine echilibrul...
Irina a inceput deja?:)
mihaela amalia spune:
'Neataaaa.
Ma bucur daca sunt motivate absentele mele!!!!
Cat am fost absenta am descoperit ca fetita mea e alergica la "URGO" , stiti voi, ala care se lipeste cand faci buba, ce bine stiu sa explic
Am descoperit asa: a facut Amalia niste bubite pe fata (de la ce nu stiu), si a reusit sa o rupa pe una pana i-a dat sangele, dupa care tot o rupea prin somn.Intr-o seara am zis sa ii lipim un Urgo sa nu o mai rupa, ca poate ii ramane semn.Peste buba am dat-o cu unguent de galbenele sa se cicatrizeze mai repede si apoi am lipit ala.Dimineata SURPRIZE, SURPRIZE, unde nu am uns-o cu unguent era COPT, AVEA PUROI.Acuma s-a trecut bubita si are alte 2 "minuni" mai mari mai sus si mai jos de buba.Am ajuns sa o culc cu manusile..................ca alta solutie nu am gasit.Voi ce ma sfatuiti??????????????
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
andora spune:
Mihaela, offf sanatate multa sa va treaca bubitele, naspa cu alergiile astea, noi pana acum n-am descoperit nici una...
Flavia ai dreptate, ziua stat cu copilul iar dupa masa-seara spital... si dupa spital va mai tb sa stea o perioada cred ca la noi, asa a fost si anul trecut cand Ggo avea 2 luni, la fel-la fel si a fost urat de tot... din multe puncte de vedere
Va pup ca hranesc maimuta in timp ce scriu
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
alexa si mami spune:
'neata mamici de pitici!
mihaela, ce rau imi pare de amaliuta. urite de bubite sa supere frumusete de cupilas. la dr. ai fost?
flavia, tare plimbarete mai sunteti! e bine ca e distractie.
fetele, am nevoi de sugestii. duminica mergem la botezul unui coleg de'al lui tati, si habar nu am in ce sa ma imbrac. e un restaurant de ***, iar relatiile sunt de colegialitate. nu suntem prieteni, dar mergem din obligatie.
cristina,alexa a plecat singurica pe la 11 luni, dar abia la un an avea echilibru bun.
fug ca demoleaza alexa casa, pupici
ALEXA
mihaela amalia spune:
Alina n-am fost la medic, dar nu prea vad ce i-ar putea face, faptul e consumat. De acuma stiu ca nu pot sa ii mai aplic asa ceva.
Amalia a "plecat" la 10 luni si vre-o 3 zile, iar la un an fugea deja....
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
impreuna spune:
Fetelor ce harnice am fost azi, asa ca am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66094" target="_blank">aici si va invit sa ne continuam discutiile dincolo:)