Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Fetelor am trecut sa va salut, sa va spun ca suntem bine si ca ma grabesc, nu ma mai lasa Sara sa scriu, imi trage tastatura jos de pe birou.
Adevarul e ca azi n-am prea bagat-o in seama, asa ca ma duc sa-mi fac datoria si revin
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gargaritza spune:
Neatza mamici.
Alina....nu ma supar din atata lucru.
Noi am lalait-o ieri......ca deh cupilu a fost in grija altcuiva
andora spune:
Salutareeeee nu stau ca face Gogo prostii
Flavia vroiam sa-ti multumesc inca o data pt link
Alina hihi sik noi iesim afara pe orice vreme, ieri ne-am facut de cap la zapada si ne-am ales cu obraji si nas rosii-rosii.. o sa punem si poze....
garga... ce sa zic, va invidiez ca ati fost porumbei... suuperrrr!!!!
Va pup, revin, nu stiu cand..... O saptamana super!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
alexa si mami spune:
buna fetele!
noi suntem bine, alexa doarme de 2 ore, iar noi o lalaim prin casa. deja am facut o plimbare de la 11 la 12,30, urmeaza repriza a 2-a dupa ce se trezeste piticot.
copiii astia cu cit cresc, cu atit se fac mai neastimparati.daca inainte, mai statea si ea 15-20min singura, acum cu alexa trebuie sa fie cineva tot timpul sa se joace.numai cind doarme e liniste.
cristina, pt ieri esti motivata
andreea, la voi e zapada? ca la noi nik.
fetele,flavia, nu vrea sa ne dezvaluie DN a ei si a printesei. e secret?
o zi buna si mai intru si mai pe seara!
ALEXA
mihaela amalia spune:
Yupiiiiiiiiii imi merge netul
Bine v-am regasit !!!!!!!!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
Ajunul Craciunului
![](foto.gif)
Ajunul Anului Nou
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
mirela alina spune:
Buna seara mamici.Iaca mai intram si noi sa vedem ce faceti.Ne bucuram ca sunteti toti sanatosi si va pupam.
Am iesit si noi pe seara afara sa ne inghete nasucurile.Noi nu iesim daca bate vantul, este ceata sau ploua.
Flavia, vrem si noi link-ul cu pompita de nas, defapt cu ambele pompite de nas.Multumim.
Saptamana asta trebuie sa merg sa vad gradi pt. Matei.Am o stare asa nasoala parca maine il dau la gradinita.
Va pupam
mamica lui Mateut 11.09.2003
alexa si mami spune:
ce e cu absenteismul (la urne) asta? ce faceti?
eu de citeva seri numai la 1(noaptea) ma culc, dar bine ca si alexa se trezeste in jur de 9. pe chat, ce sa va spun, in fiecare seara e mare agitatie.
bravo mihaela!
mirela, cred ca te inteleg. si eu am un sentiment f f f nasol, cind ma gindesc ca in oct. trebuie sa-mi reiau serviciul, si sa nu mai fiu tot timpul linga iubirea mea.
ce noutati mai aveti de puiutii vostrii?
alexa a inceput sa rupa citeva cuvintele, dar nu multe. prefera sa ne intrebe cu ihh. si toata ziua fuge, dar chiar fuge, prin casa si afara.cind suntem si cu tati, e mult mai bine in brate la el, dar cu mine nu-i merge.
pe miine, noapte buna!
ALEXA
andora spune:
Pupam bebeii de mamici casnice... pe nasucurile inghetate sau adormite
Mai oameni buni, eu tocmai o barfeam pe socrella si uite ca Dumnezeu mi-a dat in cap... . Dansa venise sa faca control dupa operatie (de 1 an) si acum soc mare ca are iarasi chist si ramane pt operatie... e a treia... mi-era o mila azi de ea, a internat-o deja, si era acolo asa o atmosfera, vorba aia, ca "de spital"... mie mi-e groaza de perioada de dupa anestezie, perfuzii etc...
Hai ca va pup, nu mai continui...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
alexa si mami spune:
andreea, chiar daca e socrela, sanatate si insanatosire grabnica (sa plece repede acasa).
mey, va-ti suparat pe careva dintre noi si nu mai vreti sa ne scrieti?
ALEXA