Acupuntura pentru Infertilitate
Raspunsuri - Pagina 4
ileana spune:
Servus,
Betty, merci mult de tot. Bine ca mi-ai spus ca nu este in Romania, dr., ca veneam pana la Bucuresti degeaba.
Pe site nu o gasisem si la telefon..."tantile" alea nu m-au lamurit deloc.
Nu a zis nimeni ca se rezolva cu acupunctura, nici nu cred ca se asteapta cineva..., dar macar o ameliorare a altor probleme si crearea unui "mediu"mai propice...
Bafta multa la FIV!
betty78 spune:
buna Ileana
Cu multa placere. Fetele de acolo nu te pot ajuta prea mult, pentru ca doctoritza decide schema de tratament dupa ce iti vede toate analizele.
Sper sa fie bine in cazul tau
:)
Te pup
betty78
ileana spune:
Eu...am sanse doar cu FIV...si am renuntat pt. moment....
Ma intereseaza acupunctura....
curcubeu spune:
Depinde care este cauza infertilitatii dar acupunctura ajuta de exemplu la stress si la o imbunatatire a circulatiei singelui in zona ovarelor.cel mai bine este ca tratamentul de acupunctura sa fie asociat cu un tratament naturist si dieta.Tocmai de asta este important sa vorbesti cu un medic bun cum este dr.Wang de care ne-a spus betty.Si tipa care imi facea mie acupunctura aici a plecat pentru anul nou in China
cam nasol inseamna ca nu o sa o pot vedea pe Dr.wang![]()
ileana spune:
Da curcubeu, eu asta am in intentie, sa ma "destresez"si sa "imbunatatesc" terenul...
Sa speram ca s-au dus sa se incarce cu energie pozitiva...se pare ca anul cainelui este mai bun...
ileana spune:
Merci fain.
Inca o intrebare: cam la ce interval este recomandat sa faci sedintele?
Am inteles ca pt. "o ameliorare"sunt necesare cam 10, dar la ce interval se recomanda, sau in ce unitate de timp?
curcubeu spune:
Eu aici am facut odata pe saptamina ,dar ideal este cam 2 ori/saptamina,dar depinde de la caz la caz cu ce problema vii.In ajun de FIV de exemplu este indicat sa faci si in fiecare zi.Eu am vazut ameliorari cam dupa a 3 sedinta
eu te sfatuiesc cam 2 ori/saptamina dar doctorul are ultimul cuvint!Sa vedem ce zice si betty 
ileana spune:
Servus,
merci...
Intrebam, ca eu trebuie sa-mi prind in grafic, si deplasarea la Bucuresti...