Acupuntura pentru Infertilitate
Raspunsuri - Pagina 3
curcubeu spune:
betty,
Avind ciclu din ani in paste ,ar insemna sa iau teste in continuu si nu merita.Iar cu temeperatura ma depreseaza si este foarte incomod .
Cred ca singuar solutii ar fi sa gasesc un tratament care imi poate aduce din nou menstruatia(tine cont ca eu acum am la vreo 40-60 zile ).Poate sa fie si de la stres si de la alimentati e,fumat etc...
Aici nu poti face ecografie decit cu recomandarea medicului si ei nu iti fac ce vrei tu,la mie nu vor sa se apuce de nimci atita timp cit am FSH >15 ,acum mi-au dat din nou provera ca sa imi vina menstruatia dar vad ca nu apare
Mia bine incerc sa uit de doctori si sa incerc naturist?? si cu accupunctura??
numai bine
curcubeu spune:
Crezi ca la MED NEW LIFE (unde este ??) se face si FIV cu alte ovule?!
Imi este greu si sa ma gindesc la asa ceva dar vad ca timpul trece si linaintind in virsta este din ce i n ce mai greu.Stie cinev acum este cu alte ovule?? am inteles ca trebuie sa ai tu donatorul tau ?!
betty78 spune:
curcubeu: eu zic sa incerci. Am auzit ca se face. Nr de telefon este 3263999
Zilele astea vine si medicul din Israel asa ca poti sa te duci sa vezi. Si acupunctura ajuta. Maine iti raspund ce te-ar mai putea ajuta, ca stiu ca am o prietena care avea ciclu cam de 3 ori pe ani si stiu ca parca a facut un tratament pe la Sovata (parca) si acum e ca la ceas la 28 de zile de jumate de an.
Maine raspund
Pupici multi
betty78
curcubeu spune:
@betty
Pacat ca nu pot sta in romania decit 14 zile si nu am timp sa duc un tratament pina la capat dar macar o sa merg la doctorita asta sa vad cu ce ma sfatuieste ,poate imi da nicte plante si vre-u tratament care il pot urma si in USA.Aici este foarte greu si sa obtii informatii.Astept sa-mi spui de prietena ta mai multe(ce a facut ca sa i se regleze ciclul) si care ar mai fi variantele ,ce se poate face .Aici pot sa fac acupunctura dar nu stiu cit de buna este tipa care imi face ,am inteles ca daca nu este cineva foarte priceput degeaba iti face
te pup
p.s. ce virsta avea prietena ta ?? eu am acuma 37 dar merg
pe 38
curcubeu spune:
Betty ,poate mai poti sa imi mai dai vreun sfat ce pot sa fac ,eu plec peste 4 zile in Romania si ar fi bien daca as stii ce trebuie sa cumpar.Cred ca o sa trec si pe la Dr.Wang dac ma poate primii sa vedem ce imi spune.
pe curind si mersi mult
Monica-Elena spune:
Eu am facut si acupunctura si reflexoterapie ani de zile. Pot spune doar ca m-am simtit mai bine in general dar gravida am ramas prin fertilizare in vitro iar sarcina a fost sustinuta cu carca de medicamente. Asa ca, chiar minuni nu cred ca poate face nici acupunctura.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
betty78 spune:
buna fetelor,
Dr Wang a plecat din Romania. Se intoarce in luna martie. Acum este anul nou chinezesc si este in China.
Nu am spus ca puteti sa ramaneti insarcinate, dar acupunctura poate rezolva anumite probleme ale infertilitatii si prin urmare poate ajuta. Eu am facut decat 10 sedinte si m-a ajutat pentru problema pe care o am. Asa ca o sa va mai dau vesti in luna martie.
Intre timp sper si eu sa incep tratamentul pentru FIV tot la clinica in cauza si o sa revin cu vesti cat mai curand.
Va pup pe toate
betty78
betty78 spune:
curcubeu:
prietena mea are 33 de ani. Acum nu este in tara, dar cum se intoarce revin cu un raspuns. Cred ca afost la Sovata.
In ce priveste clinica am auzit ca se face Fiv si ovocite de la alte donatoare. Incearca sa te duci la clinica si sa afli mai multe informatii.
betty78