Acupuntura pentru Infertilitate
Raspunsuri - Pagina 2

asi spune:
quote:
Originally posted by ileana
ASI, problemele cauzate de ce?
ileana
Probleme la noi e infertilitatea neexplicata.Din pacate in aprili-mai anul asta se implinesc 7 ani de "inexplicatie"
Familia mea
Razvan

ileana spune:
Servus,
Merci de raspuns, din acelasi pacat, eu implinesc 8, la anul, ( nu-i adun si pe cei in care nu "ne-am cautat"), ...dar la mine a ajuns sa fie si o problema+ efecte secundare...

camy062004 spune:
CATE SEDINTE DE ACUPUNCTURA SE FAC PT. A DA REZULTETE?SI CAM CAT ESTE O SEDINTA?
camy

curcubeu spune:
La mine problema este ca numai am menstruatie decit din an in paste si nu stiu cind ovulez(doctorii au spus ca ovulez) dar daca nu stiu cind (si probabil foarte rar)e greu sa fac sex din 2 in 2 zile tot timpul si sint si obosita si stresata ca am dereglarile astea de ciclu si un FSH marit .Aici medicii nu pre avor sa te ajute avind FSH marit .Eu am incercat aici accupunctura vreo 2 luni si pot sa zic ca imi era mai bine si ciclul era mai bine dar era foarte scump si am intrerupt.Am pierdut si o sarcina acum un an dupa 2 ani de incercari nereusite,si ma pus si mai mult la pamint.

betty78 spune:
Ieri am inceput eu sedintele de acupunctura, pentru alta problema de sanatate - o durere in jurul mandibulei care se extinsese si sub ureche, gat si tampla. Oricum azi pot sa spun ca deja ma simt mai bine. Chiar cred ca ma ajuta, sau cel putin ma relaxeaza. Nu mai imi simt muschii incordati - cel putin aia pe care a actionat cu acele. Senzatia la inceput nu este nemaipomenita. Oricum sedinta este 350000 lei si sunt necesare minim 14 sedinte. Oricum dupa ce imi rezolv problema o sa incep si sedintele pentru infertilitate si o sa va spun daca es intampla ceva.
Pupici si mult noroc
betty78

betty78 spune:
Curcubeu:: poate ar fi mai bine sa incerci si niste ecografii de monitorizare. Si mai sunt si testele de ovulatie DR SIGUR. Eu nu prea am incredere in ele, dar am vazut ca multe fete pe forum au folosit si pe unele chiar le-a ajutat. Ai putea sa incerci si tu
betty78

ileana spune:
Betty, unde faci sedintele?cU CINE?
Poti sa intrebi daca sunt recomandate/exista/face si pt. infertilitate?
Cam ce öfera"ca tratament...pentru ce/la ce se "baga".
Merci,

betty78 spune:
Ileana: Se numeste Doctor Wang. E o doctorita excelenta din china. Lucreaza la med New Life. Nr lor de telefon e 326.39.99. O gasesti de luni pana vineri intre 11-17 si cred ca si sambata si duminica. Stiu ca face si pentru infertilitate. Acele se baga in centrii nervosi. Simti la inceput ca si cum te pisca putin, apoi o durere surda a centrilor nervosi care sunt incordati si in care a bagat acele si apoi simti cum te relaxezi. Senzatia e super dupa primele 2-3 minute. Iti dau un exemplu: incearca sa apesi mai tare intre degetul mare de la mana si cel aratator. O sa vezi ca simti o durere si parca este incordata zona. Acum dupa prima sedinta nu mai simt nimic. Cred ca te relaxeaza. Eu zic sa incerci. Oricum elimina starea de stres si asta unul din factorii pricipali in cazul infertilitatii. Daca nu incep fiv-ul luna asta probabil ca o sa fac si niste sedinte pentru infertilitate.
Maine intreb sa vad ince consta exact - ea oricum aplica tratamentele combinate in functie si de ce alte probleme de sanatate mai ai.
Pupici multi
betty78

ileana spune:
Merci mult.
Eu nu sunt din Bucuresti, si m-ar ajuta ceva informatii.
Ma intereseaza strict pe problema, ca daca stau sa-mi tratez si celelalte probleme...deja nu-mi ajunge viata.
Unde faci Fiv?

betty78 spune:
Ileana:Stiu ca face sedinte si pentru infertilitate. Oricum trebuie sa stii ca infertilitatea este influentata de mai multi factori, pe care ii vei discuta direct cu medicul - si nu ar trebui sa uitam de stres. Faptul ca iti doresti un copil si nu reusesti sa ramai insarcinata e un mare factor de stres. Atata timp cat ai parte de el nu prea ai cum sa ramai insarcinata. Acupunctura e o foarte buna metoda de eliminare a stresului.
Eu am vorbit cu ea azi si mi-a spus ca ma poate ajuta foarte mult. Am inceput sedinte combinate si inclusiv pentru infertilitate. Sper sa ma ajute si de fapt stiu ca o sa ajute. I cealalta problema de sanatate, am reusit sa rezolv in 2 sedinte ce nu am reusit sa fac in 6 luni de tratamente cu antibiotice si antiinflamatorii.
FIV-ul o sa il fac tot aici la MED NEW LIFE. E un medic din Israel foarte bun si medicii embriologi sunt tot din Israel. Serviciile sunt bune, te tratreaza super bine si sunt profesionali. Costa ceva mai mult dar e foarte bine. Daca vrei mai multe informatii suna la 021 - 3263999 (nr de la clinica) sau da-mi PM si te ajut.
Pupici multi
betty78