menstruatzia - la cat timp dupa nastere?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mie mi-a venit la fix 6 luni de la nastere.
Diversificarea am inceput-o la 4 luni jumate.

Tudor zice TA-TA!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

CM apre,de obicei,la 3-5 luni de la nastere,dar nu este o regula.La mine-la 3 luni,desi il alaptam exclusiv(nu are nici o legatura).

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Mie mi-a aparut menstruatia dupa 10 luni, timp in care am alaptata intensiv...Dupa ce mi-a venit, bebe nu a mai vrut laptic si l-am intarcat, am trecut la biberon cu lapte formula...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La mine a venit dupa 1o luni si l-am alaptat mai mult de un an. Desi de la 5 luni am inceput sa diversific alimentatia bebeului, nu era foarte incantat de altceva.
Oricum eu cred ca e bine sa fie alaptati cat mai mult posibil, le intareste sistemul imunitar si sunt mai sanatoi. Noi nu avem nici o problema si chiar cand se raceste, ii curge nasucul putin dar nu face febra mare, si ii trece foarte repede.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Mie mi-a venit la 6 luni de la nastere, am alaptat doar 2 luni.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaVanOnna spune:

Buna. Ma numesc si am un baietel de 3 luni. Am si eu o intrebare. Dupa nastere cand ai prima mestruatie cam cat dureaza? Ca eu o am de 3 saptamani si nu se mai termina. De mentionat ca am inceput sa i-au anticonceptionale. E prima luna. Si nu alaptez. Va multumesc.

Constandis MAria

Mergi la inceput