menstruatzia - la cat timp dupa nastere?
Raspunsuri - Pagina 2
gegea spune:
Am alaptat exclusiv pana la 5 luni, iar ciclul mi-a venit la 7 luni si jumatate de la nastere. Ce rau mi-a parut!!!!

RIARA spune:
Am alaptat exclusiv pina la noua luni iar menstruatia a venit pe la cinci luni.Moasa mi-a spus ca am facut pauze repetate intre supturi mai mult de patru ore
Pai cum era sa nu fac pauza noaptea cind samurica al meu dormea tun aproape opt ore?????????
miag spune:
Dupa 10 luni...cand mi-a venit menstruatzia..bebe s-a autointzarcat..probabil ca nu-i mai placea laptele...Am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi am inceput si diversificarea...la 10 luni am inceput si cu supliment formula..pentru ca asa cum am zis..probabil pe timpul menstruatziei laptele are un alt gust..si bb al meu nu a mai fost incantat de tzitzi...
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
lorena_andreianu spune:
Eu l-am alaptat pana la 11 luni. N-a vrut sa puna gura pe alt lapte. Diversificarea am inceput-o la 5 luni jumatate si menstruatia mi-a venit cand a facut fiu-meu 6 luni.
Sora mea n-a avut menstruatie decat la un an dupa ce a nascut... si a alaptat pana la 18 luni!
Nu cred ca are legatura cu nimic, tine doar de fiecare...
Si mie mi-a fost drag fara menstruatie... ehe, ce vremuri!
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
DanielaLaura spune:
Menstruatia mi-a reaparut cand fetita mea a implinit 5 luni jumatate adica acum 2 saptamani si nu a deranjat-o cu nimic drept pentru care alaptez in continuare.Diversificarea am inceput-o la 4 luni jumatate.
Cu toate ca ne dorim sa reapara mai tarziu...asta este...
La Multi Ani!

elean75 spune:
io sunt pe picior de intarcare si tot nu mi-a venit nimic. Maria mai suge doar noaptea. A! si are un an.
Otiliav spune:
La mine a venit la 5.5 luni dupa nastere, practic la 1 luna de la inceperea diversificarii, deci din momentul in care am eliminat o masa de lapte. Si am alaptat-o pana la 1 an cand am avut probleme cu sanatatea si a trebuit sa iau medicamente. Si nu prea ii placea lapticul inainte de inceperea menstruatiei si in prima zi, probabil avea alt gust.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Dianami spune:
La mine a venit la...7 saptamani, adica vreo 2 luni (in ziua botezului
), cu toate ca am alaptat exclusiv.
Deci, la fiecare vine cand vrea...![]()
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
pisi_ella spune:
Cum, pana la 9 luni ai alaptat exclusiv?? Adica i-ai dat numai san pana la 9 luni? WOW!!!
Eu am 6 luni de la nastere, inca nu mi-a venit. Am alaptat exclusiv pana la 5 luni.
Dupa prima nastere, mi-a venit la 8 luni jumate. Tot asa si atunci, am alaptat exclusiv pana la 5 luni....insa si dup'aia ii dadeam destul de mult...ca mancare nu prea vroia sa manance...insa ar fi stat toata ziua cu tzatza-n gura ![]()
Nu e o regula. Am o prietena careia i-a venit la 2 luni jumate dupa nastere....si a alaptat exclusiv pana la 6 luni...SE mai inatampla...
quote:
Originally posted by RIARA
Am alaptat exclusiv pina la noua luni iar menstruatia a venit pe la cinci luni.Moasa mi-a spus ca am facut pauze repetate intre supturi mai mult de patru orePai cum era sa nu fac pauza noaptea cind samurica al meu dormea tun aproape opt ore?????????
_Ella,
Emma &
MateiPovestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Kittycat spune:
La mine s-a intamplat la 4 luni si jumatate, cand inca alaptam exclusiv.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)