la mine s-a intamplat acum dupa 5 luni si ceva de la nastere,pana la 5 luni am alaptat exclusiv,insa pe urma am inceput diversificarea,sa aiba vreo legatura?nu e prea devreme?la voi la cat timp dupa nastere a aparut?
Sarbatori Fericite

anca &
alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
la doua luni de la nastere, dar conteaza mai mult intreruperea alaptarii. eu am alaptat doar o luna
Exact, intreruperea alaptatului sau diminuarea acestuia influenteaza (re)aparitia menstruatiei! La mine, dupa 5 luni numai de laptic am inceput diversificarea si, deci laptic mai putin... pana la 7 luni cand a primit si ultima picatura de lapte, caci s-a terminat.
depinde de fiecare organism in parte eu stiu pe cineva care alapta si avea si ciclu dar eu tot asa dupa ce a facut fetita 9 luni am intrerupt alaptatul si mi-a venit si menstruatia
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
Mie mi-a venit la 3 luni de la nastere cu toate ca inca alaptam. Singura legatura pe care a vazut-o dr a fost ca dupa aparitia ciclului compozitia laptelui s-a schimbat... cica.
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)

SARBATORI
FERICITE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
cred ca depinde de organism:mie mi-a venit ciclul la 7 luni dupa nastere,prietenei mele la 13 luni.puiutul meu are 1 an si o luna si inca il alaptez,al prietenei mele a refuzat sinul(coincidenta sau nu) la instalarea ciclului.Carola
Mie mi-a venit la 6-7 saptamani dupa nastere, numa' ce se terminasera lohiile. Si am alaptat de la inceput. Deci, fiecare organism cu ritmul lui.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
Ohooooooo!!!
Din clipa in care am ramas insarcinata (febr 2003) si pana cand am terminat cu alaptatul (martie 2005) nu am avut menstruatie
.
Cum l-am intarcat la fix 1 an si 4 luni,urmatoarea luna mi-a venit ciclu.Parca era programat!?
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera