URGENT!!! TRUSA EPIDURALA

URGENT!!! TRUSA EPIDURALA | Autor: mihuletu

Link direct la acest mesaj

Aveti idee unde gasesc si cum se cheama cea pentru nastere normala (am inteles ca sunt de mai multe feluri si n-am gasit decat pentru cezariana, care nu mi-e de folos)?

multumim mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Pai, nu au cei din spital ( unde vei naste ), tu doar platesti acolo?!
Eu asa am procedat. Mi-au spus cit costa si dupa nastere s-a dus sotul si a platit-o anestezistului ( + "taxa" la el ). Nu mi-au zis ca o cumpar din alta parte.
Sanatate

Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

o prietena a mea a cumparat-o de la Polizu..unde a si nascut..a dat vre-o 800.000 lei pe ea..parca...oricum..a avut nevoie de cezariana....si a ramas si cu baniid ati pe anestezia aceea...
te pup..

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

nu, din pacate, la bucur nu au truse in dotare, abia acum au inceput si ei sa faca epidurale, asa ca trebuie sa vin cu ea de acasa. din fericire, am gasit la SANTE si am iesit nitel mai ieftin decat daca as fi cumparat-o direct din spital.

multumesc mult fetele, tineti-mi pumnii, ca maine ma duc la maternitate si s-ar putea sa raman acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Mult curaj, hai ca o sa fie bine mai ales daca iti face anestezie epidurala. Sa fi numai un zimbet si o bucurie cind iti vei vedea puiul. Sanatate si te asteptam.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput