Stau aproape de Podul Constanta (benzinaria Agip) si caut o gradi in zona. Stie cineva? Baietelul meu are 5 ani si a mers la gradi nr.43, de langa Biserica Sf.Gheorghe de pe Cal.Grivitei, dar s-a tot imbolnavit, nici acum nu e bine si prefer o gradi mai aproape de casa. Va multumesc.
Vicky
Fetita mea a fost la gradinita de pe str. Hrisovului, din Pajura, si am fost foarte multumita.E curata, dotata, mancarea e buna, educatoarele sunt de treaba, au o curte frumoasa, nisipar, leagane, casute de plastic, masute cu scaunele de jur imprejur, la umbra unor "ciuperci" rosii, motiv pt care gradinita e cunoscuta si ca "la cipercute". Are program prelungit: 8-18, dar poti lua copilul si la pranz, fireste. Costurile nu sunt exagerate, e gradi de stat. Se platesc separat orele de engleza, calculator, muzica, etc, daca le doresti.
De la Agip iei troleul 86 si cobori la piata Pajura, {a trei statie).O iei apoi printre blocuri, nu faci nici 2 minute si ai ajuns.
Poti merge si cu 20, 24 su 97, pana la intrarea in Pajura, apoi 5 minute pe jos.
Sper sa iti placa.Un an bun va doresc.