Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ehehei...mult am mai citit, mai am un pic si gat, dar...
LA MULTI ANI! pentru toti cei sarbatoriti intre timp cat am fost lipsa, pentru Stefanei si Stefanite, pentru Cristiane, Cristinei, pentru lunisoare...
Cu ce sa incep ca am atatea in cap si tare mi-e sa nu ma lase neuronul sau poate-or fi de-o gasca
Sufletzica am vazut pozele, placut la mine, mai ales cea din parc unde sunteti toti 3 si cele de la nunta
Androix frumoasa si sexoasa si cu decolteu misto...a, si rozul e bestial, Filip cu cine seamana ca zau ca nu ma pot hotari. Strecanit, ti-a spus Loreen e vorba de tricotat, si maica-mea a pus-o de un pulover, ai terminat fularul?
Margott ce flacau frumos ai, are niste ochi mari si negri si caciula cu aerisire si eu vreau sa achizitionez dar astept primavara ca poate o mai intalnesc pe tanti prin parc sau se gasesc si la magazine, frumos brad si globuletul e...de efect
Alina_a mai nasol ca te-ai pricopsit cu varicela, la adulti e maul mai naspa, dar sper ca esti spre bine, si eu l-am dat pe Andreas tot cu mixtura mentolata cum spunea si CrisDun, e buna ca racoreste si mai atenueaza mancarimea. Sper sa nu faca si Stefan, sa ne dai vesti bune. Pai chiar nu mai ai nici o scuza cu o asemenea achizitie, pardon cadou de la mos. A, si felicitari pt. cei doi dintisori
Andreeaatan ma bucur ca mosul a fost darnic si cu tine, asa cum iti doreai si ca una peste alta ai avut un Craciun acceptabil avand in vedere...socrii
Cornelia sa aveti un drum placut si sa va tihneasca vacanta, sa fie de vis asa cum o meriti
Loreen ziceai ca sta timpul pe loc in Ardeal, ce bine ar fi, statea si pt. mine acum cativa ani cand sarbatorile de iarna mi le petreceam la bunici, de vis erau, dar uite ca anul ce vine se dubleaza varsta ce o aveam pe atunci.
Laptop si mobil, pai asa nu mai ma joc, mie mi-e rusine sa va spun ce mi-a adus mosul, cel mai darnic a fost cu Andreas, pana si lui tati i-a adus, mie mi-a adus un pulover din dulap impachetat intr-o hartie super frumoasa ca sa nu se mire Andreas de ce eu nu am cadou, asa ca a venit din dulap, in dulap s-a intors, la anul sper sa fie mai darnic si pt. mine, m-a intrebat mosu' daca vreau patine, dar la cat am ajuns sa merg la patinoar l-am refuzat si am zis ca vreau banii de patine, dar mai spre anul nou.
Felicitari Deliei pt. pereche...din gurita
Ioana pai copila ta e precoce, auzi dom'le sa sufle in lumanare
Am mai vazut poze: Andrei a lui Gabitza, ce sfarleaza s-a facut, mie nu mi se pare grasut deloc, apropos te rugam sa modifici si la noi dimensiunile de la 6 luni: 8.360 gr si 70 cm
Beatrice dar energici sunteti, bravo voua
CrisDun imi imaginez ce peisaj de vis trebuie sa fi avut si voi la Moeciu, acolo ati fost, nu?
Lucas pai sa dai un semn daca ajungi prin preajma, ca poate se razgandeste Matei

Va las si revin mai tarziu din cauza de...bebelus, skype...

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani tuturor bebeilor nascuti in zilele astea,cristinelor si cristianilor, stefanelor si stefanilor va urez cam tarziu dar asta e am fost plecata de craciun la socrii. Cand am revenit am cautat o farmacie deschisa( in 26 decembrie) dar ce credeti am gasit desi am strabatut doua judete
andreeatan- asa pentru viitor sper sa nu mai fie cazul in cluj in cartierele de pe centura clujului sa zicem(manastur, zorilor) exista vreo farmacie deschisa non stop ??? multumesc

A fost super si a trecut repede. De ieri mi am reluat serviciul si voi lucra pana vineri inclusiv

Din capitolul noutati, Biaca a inceput sa spuna primele cuvintele <<meme,mam,mam la inceput am crezut ca n-aud bine dar asa e ,
le spune mai ales cand vrea sa fie bagata in seama ...

Va urez de pe acum un calduros La multi ani!!!! sa fiti fericite si sanatoase alaturi de familiile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pupam cu drag, nu am timp de forum, nu stiu ce d-zeu nu imi mai ajunge timpul asta. Nici macar nu am mai citit din urma sa vad noutatile.
Vreau sa spun mamicilor din Bucuresti de un post de radio - daca nu stiti deja - tare haios pt copii. Muzica pentru ei toata ziua si seara teatru radiofonic. E pe 99,3 Fm, Itzi Bitzi se numeste.

VA pup din nou, fug la masa ca a facut mama mamaliga sa bagam cu sarmale!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ruxel pai cum mai mama draga 9,500 la 7 lunisi spui ca nu mananca...?!A mea daca are acuma 9,500,desi nu cred...Dar tu stii cel mai bine...pai i-am dat B complex sirop,3 lingurite pe zi in lapte sau ceai combinat la inceput cu romergan cate 10 picaturi dimineata si seara...Apoi ca-i aparuse niste bube pe fata si mie pitici pe creier i-am dat peritol...5ml pe zi dimineata...Ce sa zic acuma am ajund la 600ml de lapte pe zi,Humana 3 cu banane sau cu mere,plus trei mese de haloi pe zi...Ma declar satisfacuta de cat mananca mai ales ca salele mele o simt din plin...Romerganul l-am luat cu indicatia medicului,insa peritolul a fost de la mine putere...

Chrisdun ce dracu sa mai uite pe hard ca nici nu cred ca a salvat ceva,si mai ales expertu' lu' ma-sa trebuia sa verifice ce-a facut...boul

Androix sa stapaniti masinuta sanatosi,sa va plimbati mult cu ea fara evenimente si cand mai mergeti la munte sa manacati un papanas si in cinstea mea...

Ioana io eram aia cu doua feluri de mancare la copil...auzi ca am si eu o curiozitate bolnava,de ce pui una bucata Ana in scaun de masa abia la 7 luni?!

Elisor mama draga iar te-ai suparat pe lume?!Hai zi ceva ca am o mie de draci si sa mai uit de ei...

Beatriced bine ati venit acasa la voi...ce mai cred ca afost un Craciun de vis,cel putin din poze asa se vede...Alex e tare de tot,mai in piscina cu slipi pe el,Vivi e mortala iar eu am o mare intrebare la tine ...spuneai ca sotul tau este constantean,pai atunci nu cumva a terminat la Mircea,promotie 1993?Ca-mi este tare cunoscut...

Gabitza chiar asta aveam de gand sa fac ieri insa cu musafiri si apoi daca a venit asta m-am gandit ca nu se intampla nimic...nu pe naiba...

Si ca sa fie tot tacamul complet s-a stricat si aparatul foto...s-a dus barabte-miu cu el la service...ca e in garantie...Azi iar m-a felicitat una pentru sarcina...eram la prajituri,ca binenteles iar am musafiri,si baleam inginereste langa vitrina cand ma invita sa gust nu stiu ce delicatesuri ca poate mi-o fi pofta...

Si Delia patruleste prin casa de mama focului,insa o rezolv repede cu mergatorul si mai nou,ca azi mi-a venit,cu masinuta de la Chicco...nu o las pe jos ca-i praf,par de pisici,da de toate si cum ea linge la greu...am pus-o si pe patura da ce ai cu cine sa te intelegi?! Si mai nou azi am merg vreo 15 minute cu cadrul ala de Vtech-primii pasi...Sa mor de ras...v-as fi aratat si voua da nu am cu ce sa fac poze

Hai ca va las acuma ca iar birjareste Ioana deseara cand vede cat ii de citit...dar al be bac

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Elisor am postat in acelasi timp d-aia nu te vazusem...ei ce sa faci...una calda alta rece,nu le putem avea pe toate...de aceea cadoul lu'mosu' spun eu ca a fost ca un fel de compensatie,desi eram ferm convinsa ca nu voi avea nimic sub brad...Stau calare pe laptopul asta de dimineata pana seara,asta dupa ce-i cer voie lu' fii-mea mica...
Iar ceea ce am trait noi in copilarie suntem datori sa le cultivam copiilor nostrii,chiar daca nu au acelasi farmec la bloc fata de tara...dar este pacat sa se piarda din magia acelor vremuri...macar pana-i mai putem struni...

Olga sa inteleg din tonul tau ca esti o idee mai linistita?!

Primul Craciunla 8 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Eli, da, am fost la Moeciu - al'de Sus. Dar a fost cel mai sarac in zapada an, din ultimii patru-cinci. In schimb am prins cerul senin noaptea. Macar atat, nu?! Anul asta am si schimbat locatia, ca, deh, eram cu plozii dupa noi. Pana acum ne lasa un tip o casa cu 4 camere + sufra + bucatarie + baie, si ne faceam de cap = veneam cu oalele cu sarmale dupa noi, etc. Anul asta era exclus gatitul, asa ca am mers la una din multele pensiuni (recomandata calduros de mai multi colegi de serviciu - si ai mei, si ai sotului). A fost super ok.
Cloreta, sotziorul meu asculta Itzi Bitzi in masina, in drum spre casa . Cica povestile (teatrul radiofonic) sunt super haios realizate, cu tot soiul de "citate" din reclame si alte alea.
Am incercat si eu intr-o dimineata sa trag cu urechea la postul asta de radio, dar pur si simplu nu sunt in stare: ma apuca toti dracii cand ii aud pe Itzi si pe Bitzi maimutarindu-se! Ufff! Nu le-am avut niciodata cu astea, ce ma fac?! Cred ca o sa ma dau cu capul de masa cand fii-mea o sa vrea sa asculte mascareli dintr-astea!
Androix, pai se pune la cadouri de la mos Loganu'?! Mai ales ca v-ati inhamat la rate... Io as zice mai degraba ca v-a adus mosu' un credit ! Si noua la fel. Intr-adevar, a fost frumos ca am putut pleca cu noua masinuta la munte (am luat-o vineri seara ), si a fost si mai misto consumul, ca e diesel. N-am luat-o la prima mana, dar ce mai conteaza? Macar avem 4 usi acum, fata de cele 2 ale Oltcitului meu

Mergi la inceput

Uf m-am linistit...m-a sunat tata la copii mei sa-mi spuna ca aparatul nu are nimic,bateriile erau de vina,prea slabe...ca el saracu a avut acumulatori din dotare dar cineva le-a aruncat la gunoi(el ...cine altcineva)...

Primul Craciunla 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Loreen merci frumos. Eu nu ma plang de greutatea ei, habar nu am de unde are atatea kg !!! Dar stiu foarte bine ce mananca si nu numai ca nu este de-ajuns, dar nu isi ia doar din lapte si fructe tot ce are nevoie organismul ei.
Apropo, ma uitai acum la pozele tale, si......ai o minunatie de brad !!! Sa nu-mi spui ca este si natural, ca mor aici ! Aaaaa, si inca ceva, Bianca seamana leit cu tine . Astalalta mica inca nu-mi dau seama bine cu cine seamana, parca nici cu tine nici cu sotul tau.

Androix felicitari pentru masina. Sa o stapaniti sanatosi ! Pana la urma nu ai venit pe 23 decembrie la cinema Pro, ca m-am uitat dupa tine si nu te-am zarit. Au fost la bebelusi, de nu-mi venea nici mie sa cred, insa noi am plecat dupa vreo 45 de minute, ca Bia nu mai avea stare deloc.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La multi ani si de la noi pentru toti puiutii care zilele astea au fost sarbatoriti.
Stefania- voi la cat ajungeti cu febra? Ca mie mi-a zis pedi ca pana pe la 38 se poate face din cauza dintilor da' mai mult nu e in regula. Iepuretelui ii apar dintii 5 si 6 (urmatorii doi de sus, da' pana acum la toti ceilalti nu a facut febra deloc)
Acu' cu vaccinul- pai astia de "circa" au plan de indeplinit la vaccinari ce de miri...
Chris- noi am scapat de febra cu panadol ( sau supoz cu eferalgan-noaptea- din alea de 80gr, adica pt.1-5luni, ca de, greutatea...) si nurofen (3ml)alternate la 4 ore. Asta timp de 3 zile- si daca intarziam incepea sa faca febra. Apoi am ramas doar cu nurofenul la 6 ore, iar de ieri seara nu i-am mai dat nimic. a avut cam 37,5 in timpul zilei si asta chiar o fi de la dinti.
In seara asta ii dau iar, ca ea mai mult noaptea facea febra ( cica asta cu febra seara-noaptea indica o infectie).
Cu greutatea, Timeea si Bursuca aveau 7kg la 7 luni. Noi acum la aproape 8 luni avem aproape 7kg, ca de cand cu febra nu a mai luat nimic. Culmea ca mananca binisor...
Adina- apropo de rahitism subscriu si eu la ce a zis Loreen. Ce naiba se uita la picioare la 7 luni? Iar reactia la rujeolic parca apare cam dupa 10 zile (bubitele)...
Loreen- acu' am vazut ca intrebai de Infant. Pai ii tot dau, nu's daca are ceva efect ca nu am intrerupt ca sa vad cum e fara...
In rest, pe motiv de temperatura noi am zis pas la vaccin, cel putin deocamdata- o sa incercam sa-l facem cat mai incolo. Mey, febra ca febra da' 10 secunde nu sta singura. Adica ea ar sta, da' se catara pe absolut orice, si apoi cand se plictiseste isi da drumul la maini.Cat o dura faza asta?
A si am gasit remediul...la orice. PISICA. Plange- uite-l pe Mao, nu mananca- uite-l pe Mao etc. Se bine dispune instantaneu cand il vede pe ala. Din nefericire nu e reciproc.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Olga cum vine asta:

quote:
Credeam ca macar pana la 8 luni sa stau linistita
tu nu ai avut niciodata liniste cu Tony, de acum incolo, chiar daca nu mai plange, vine greul...eheehe
Mie Andreas mi-a bagat masinute in video pe la 7 luni, of, of ce nazbatii vor mai face
Ioana ce 2 feluri de mancare, nici noi parintii nu mancam felul 1 si 2, intre ele e o pauza de cateva ore, recunosc ca ne-am luat dupa Andreas
Si noua ne-a dat Fe haus..., dar ne-a zis 16 pic./zi, 2,5 ml cate picat. inseamna. E toata rosie la botic dupa ce il dau, dar ma bucur ca deschide gurita singura cand vede Fe si vigantolul, dar are un miros ca tre' sa-mi tin nasul de gretos ce e
Ruxel dar stati super bine la greutate, eu i-am facut ciorba de perisoare din carne de pui si prima zi a fost toal fiasco, a doua ceva mai bine, iar a treia m-am declarat multumita, acum e drept ca ii dau ciorbita cu cereale (Nestle cu tapioca) ca asta a fost singura varianta care a mers. Asa manca si Andreas cum zici tu de Alex, tot ce-i introduceam accepta fara problema si manca bine, problemele acum le am cu el cu mancarea, mi-ar placea si mie sa-mi manance Bianca asa cum vrei si tu sa stii ca ce-i dai aia este, dar din pacate trebuie gasita o solutie (la mine sunt cerealele la tine marul) ca totusi sa mananca ca la 7 luni azi maine nu mai poate sta doar cu lapte si nici ala nu mai face parte din febleturi.
Androix asa Mos cu Logan sa tot fie, sa-l plimbati cu placere si sa va tina buzunarele pt. haleala lui (benzina), o intrebare nesimtita: e cu sau fara credit?

Revin...

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput