Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 4

OlgaTarziu spune:
Ai dreptate Elisor. Stiu ca de fapt acuma vine si mai greul. Dupa prostiutzele de saptamana trecuta mi-am dat seama ca promite baiatul. Parca ma vad intr-o luna ce super terminata voi fi. S-a schimbat putin in sensul ca a inceput sa se mai joace si singur si nu mai plange chiar atat. Raman urletele de frustrare, de nervi, cand trebuie sa manance sau sa doarma. Ieri si azi a plans mai mult decat in ultima luna si habar nu am de ce. Sper ca sunt dintii si nu ca am intrat iar intr-o etapa. Nu de alta dar nu cred ca mai rezist mult. Incerc sa nu ma enervez pe el dar e asa greu si de fiecare data simt cum mor milioane de neuroni.
Fran, ce evoluate sunteti cu dintii!Noi cred ca acuma ii coacem pe 3 si 4.
Androix, felicitati pentru masinutza.
Mai stie cineva ceva de Mickyyy?
Boobooricu, pe unde umbli?
Nelia, eu inca nu i-am dat iaurt dar cam vreau sa incep de luna viitoare. O amica da copilului Danone creme simplu sau cu vanilie si zicea ca e foarte bun.
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

gabitzam spune:
Sotul meu a luat mai multe feluri de iaurt, cite un borcanas, sa vedem de care ii place copilului, ca de ieri am inceput sa-i dau si eu iaurt la gustarea de dupamiaza. Ieri am inceput cu Brenac, i-a placut. Azi i-am dat Danone Casa Buna si n-a fost prea incintat.
Voi le dati iaurt simplu sau in diverse combinatii? Eu i-am pus doua lingurite de cereale cu biscuiti de la Milupa.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

elisor spune:
Tantalaus de sotz! I-am aratat ceva pe net si cand a inchis mi s-a dus naibii si DC-ul cu tot cu mesaj, asa ca din amintiri, so...
Fran nu fiti zgarcite si dati-ne si noua de samanta un dintisor, auzi dom'le 5-6 dinti. Sanatate si febra scazuta, e nasol sa te tot lupti cu febra, acum o stapanesti peste o juma de ora creste nebuna
Babygirl sa fie cum iti doresti tu cu sarcina! Sunt de acord cu ce ziceau Fran si Loreen, ce picioare drepte dom'le la 7 luni, pai si noi avem niste paranteze de nu stiu zau cand s-or face drepte, dar pedi nu ne-a zis nimic de asta, am inteles ca fontanela e relevanta in privinta rahitismului, cate pic. de vigantol ii dai Emei? Noi am ajuns la 3/zi de la 6. Hazlie povestioara cu copiii, mi-ar place ca ai mei copiii sa fie ca cel cu balegarul, astfel viata va fi mult mai frumoasa...
Beatrice ce curajos e Alex, face de toate, sta in picioare, face inot, e plimbaret, e cuminte, te ajuta la rufe , cred si eu ca altul care plange un pic ti se pare wuaw plangacios, bravo voua pt. un baietel si energic, dar si cuminte...
Loreen, Ioana cand va intoarceti la servici veti mai fi pe-aici sau ne parasiti cum au facut-o si Carolinah, Nefertari, Inesuca, Ada_74 si altele
Kitty cu intarziere iti spun si eu bine ai venit pe meleaguri clujene si sa va bucurati de vacanta si sa inteleg ca va mai intoarceti in Canada,nu?
Tdi v-ati refacut? Mai sunteti mucioase?
Gusta ce ai facut de sarbatori cu ulcerul? Tinut-ai regim? Cum iti mai e?
Anky vacanta superba in Egipt! Ati mai fost, nu? Parca am mai vazut la tine poze cu Egiptul sau tot ceva meleaguri arabe, mergeti cu copiii?
Am vorbit cu NewMami si e bolnava, sanatate multa, sa fii sanatoasa cel putin de Revelion! lui Patrick, sa nu se apropie raceala de el ca-i dau bataie (ei). Cum reusiti cand sunteti bolnave sa nu imbolnaviti bb?
Gabitza multam pt. listuta , dar la Ioana Ana e trecuta cu 7 luni si a facut doar 6
CrisDun la cat mai multe drumuri cu masinuta!
Loreen sa nu-mi spui ca nu ai recuperat intr-un fel sau altul pozele...am luat exemplu de la tine si i-am bagat si eu fetii ciorba de perisoare din carne de pui, rezultatul: prima zi dezastru, stai ca parca am mai povestit chestia asta, e clar neuronu' e singurel
Mercedes felicitari pt. "cuvinte", vorba Ioanei lesin cand o sa aud si eu
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Gabitza eu i-am dat si simplu si in combinatie cu fructe, danonino si prodlacta, asta din urma si asa cateva lingurite si si cu cereale Milupa, ii place iaurtul. A, i-am mai dat iaurt prodlacta in combinatie cu avocado si usturoi dat pe razatoare, yami, yami
Azi s-a topit zapada in prostie, cica dde REV va fi cald
Azi Bianca si-a baut lapticul singura, adik eram si eu prin preajma dar si-a tinut sticluta singura, eram . Capitol progrese: se intoarce de pe burta pe spate DOAR daca are manuta prinsa sub ea, daca e la liber NU, stiti si voi: mana proptea. Sta tot mai mult in fundulet fara sprijin, dar numai cu supraveghere ca se arunca pe spate. Deocamdata vocalizeaza, "vorbeste", se cearta cu jucariile, dar nimic din care sa reiasa vreo silaba cunoscuta.
De mancat mananca galbenus, branzica, carne de pui, borcanele si lapte tot mai putin, dimineata 180 ml, iar seara 140 - 180 ml. Nu i-am mai dat Ca, dr. a zis ca daca ii dau si branzica si iaurt atunci isi acopera necesarul. Saptamana viitoare introduc si ficatul, smantana, mamaliguta si voi mai vedea, eu oricum ii cam dau sa guste din bucatele noastre ca sta la masa cu noi (in scaunul ei, apropos Ioana, chiar asa de ce doar de la 7 luni vrei s-o pui pe Ana in scaunel, eu am pus-o pe Bianca de la 5 luni jumate) si cand ne vede cum imbucam deschide si ea cioculetul, e atat de scumpa!
Sunt sigura ca vroiam sa va intreb ceva, dar...nu reusesc sa-mi amintesc...acum
Andreea.a si mie imi place mult poza lui Eric cu plovarasul verde
O sa pun si eu niste pozici
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Azi e zi de munca pe unde sunteti, m-ati lasat singura????
Sunt fericita ca am acces liber la PC, ca ma cert cu Andreas pe el, nu am fost de acord cu mosu' dar el tot i-a adus niscaiva jocuri si care cum apucam, tre' sa facem cumva sa mai achizitionam unul, dar ne-ar mai trebui si o masina noua ca asta e spre sfarsit de mandat, o camera in plus, mobila...sa mai spun? A, CrisDun sanatate muulta bunicii, frumoasa varsta !
Acum realizez ca sunt lihnita de foame ca doar ce-am bagat de dimineata niste cozonac, gata ma duc sa vad ceva de mancare, sarmale inca avem, parca merge o portie cu mamaliguta si smantana, multa smantana.
va pup!
Eli, Bianca & Andreas

alina_a spune:
Am descoperit ce e cu stimulentul. Mai am de descoperit ce ce cu salariul brut care se plateste de agajator la nastere prevazut e contractul de munca.
Multumesc elisor pentru sfat.
Beatriced te invidiez pentru baile termale. Am facut si eu la herculane dar intr-o groapa de ciment facute cred ca de sateni si m-am simtit super.
Eu o sa incep sa-i dau iaurt cu biscuti sau cereale dar nu danone caci am citit tot pe forum ca e plin de conservanti.Cred ca o sa-i dau mili, covalact.
Gabitza felicitari pentru performantele lui Andrrei-Stefan.Stefanul meu inca nu le reuseste
Andreeaatan, mie mi s-a spus acolo de medicul nutritionist ca mai bine imi fac abonament la vacuum si impachetari cu paraargil caci am multe kg de dat jos. A zis ca la kg mai putine recomanda elecreostimularea si ca dupa ce mai slabesc putin incepem si electo.a zis ca o sa-mi faca si regim.Revin cu amanunte
Olga nu stiu daca te ajuta ce-ti spun dar am avut un copil mai rau decat al tau. Dar a inceput sa se cuminteasca.Primul pas l-a facut in spital unde era galagie(eram 6 mamme +6 copii care mai decare mai nbadaios)si cu orele lor de culcare si joaca. Deci de obosela si galagie s-a invatzat da doarma cu zgomote. Drept sa spun primele 2 nopti nu s-a trzit decat de vreo 6 ori si cum nu aveam loc sa ma plimb ca sa-l legan am stat mai pe loc.Noptile urmatoare tot de obosit si poate si de la medicamente si boala nu s-a mai trezit.SI nici nu mai vroia sa suga si nici nu mai aveam lapte asa ca am inceput sa-i dau lapte praf.
Drept sa spun ii merge mult mai bine.Adica burtica nu-i mi forfoteste ca de la laptele meu plus ca se satura mult mai bine. Nu stiu daca tu mai alptezi sau nu dar poate si asta e cauza nervozitatii lui.
Ajunsa acasa i-am invatzat programul de somn si msa si stiu ca pe la 11-12 vrea sa doarma .Il iau un pic in brate si-l adorm plimbat pe verticala Cand se trezeste ii sau legumele si supa si apoi mai stau cu el , mai ne jucam mai plec sa mai fac cate ceva, mai vin ii mai dau o jucarie, iar mai plec..Pe la 3-4 i se face iar somn si incepe sa urle. Reiau acelasi ciclu pana il adorm. Apoi mananca pe la 5-6 si iar i se face somn pe la 7-8.reiau si apoi il mai culc pe la 11-12-1 cam cand i s emai face lui somn.
A durat cam 2 saptamani pana s-a obisnuit cu programul asta. Apoi am observat ca daca-l las sa planga atunci cand s-a cam facut ora e somn, plange 10 min si apoi adoarme singur cu suzeta.Daca nu adoarme in 10 min il iau in brate sau il adorm cu ceai.
Si acum ziua imi adorme cam o data de 2 ori singur si de 2 ori la biberon. Deci am scapat de adormit.
Mi-am pus in cap ca itr-o luna sa-l invat sa adoarma singur. Deja biberonul i-l dau sa-l tina el si deci am scapat si de jobul asta.
A si cand vine sotul de la servici jobul meu a incetat cam pana la baitza. Noaptea facem cu randul. Desi acum s-ar parea ca nu prea se mai trezeste. Si am rugat-o pe soacra mea(adica i-am spus ca o platesc)sa vina cam 2-3 ore pe zi asa incat sa ma mai recreez si eu adica sa ma ocup de mine si slabitul meu. De la anul o sa ma duc si la piscina.
Poze cu Stefan

alina_a spune:
am uitat sa te felicit Androix pentru noul jaguar.Sper sa ne aduca si noua unul anul care vine
Poze cu Stefan

anky spune:
Elisor,pozele acelea sint din Dubai,acum mergem in Egipt.Mai am atitea de inpachetat,nici nu mai stiu ce sa pun prin bagaje,miine dimineata la 10:00 tre sa fim in aeroport.
Inca o data PETRECERE FRUMOASA DE REV la toata lumea.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

patriciaRO spune:
Loreen, pai i-am arat sotului meu o poza cu tine si zice: Ia uite-o pe Laura... Apoi zice aaa, salutari lui Paul... Si-mi zicea ca tu ai fost in aceeasi clasa cu DODE... Asa ca va stiti!
Alina.a, mai a fost super fain la terme, asa ceva n-am mai vazut, ca in Copenhaga nu exista... Ce mi-a placut mai tare a fost bazinul cu apa de-afara... Eu in apa calda si afara - ceva grade... Una peste alta, super fain...
Apoi ne-am dus sa vizitam Munchenul... Moama ce misto cladiri... Pacat ca nu mai era targul de Craciun deschis ca beleam si noi ochii pe-acolo, ca cica era super misto...
Una peste alta Craciunul a fost deosebit. Cred ca singurul din viata mea departe de familie, ma refer la parinti si intr-o alta parte total diferita de Romania... Asa da!
Beatrice, mami de Alex pifos

andreeaatan spune:
Mercedes-este deschisa o farmacie non-stop in Manastur, vis-a-vis de Billa, cum intri in Cluj dinspre Metro -Oradea. Si una alta, in Grigorescu, tot cum intri de pe ocolitoarea dintre Manastur catre Grigorescu, vis-a-vis de Profi.
Noapte buna, ca n-am chef acum de vorba, poate maine.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici