Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani pentru Dragos Alexandru,Mara Augusta,Cristian si Maria Antonia! Sa cresteti mari si frumosi si destepti, ca mie nu-mi plac copiii prea cuminti...
Thomas a redus concertele nocturne la nr. de doua si astea mici de tot de vreo 3-5 minute. Cred ca mai trebe sa stea vreo cateva nopti la disciplinar pana se termina cu concertele...

Noi tot in 3 facem revul si nici mie nu-mi plac pocnitorile-cu artificiile sunt alta treba...

Daca nu mai vorbim, petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!

Pupici speciali pentru Loreen, Gusta si Olga! Sa aveti un an mai bun si fara atatea necazuri!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neata, fetele!!!!!
Multumim de urari! Si puii vostri sa creasca mari si sanatosi!!!!sI NOROCOSI!
In primul rand, am vazut ca v-ati pus puii in scaunele de masa si mi-am adus aminte ca am si eu unul, Brevi, de la verisoara mea, primit cand eram gravida impreuna cu carucioarele si patutul. Zis si facut, aseara Dragos era deja instalat in el si ii placea la nebunie!!!! Radea cu gura pana la urechi si parca ne zicea: maaaaaaaaaaaaaaaama, ce smecher sunt!
Andreea, se mai intampla cu cazaturile! NOi inca nu am luat nici una, dar l-am prins deja in aer de 2 ori in timp ce se prabusea din patul mare....
Mai, eu nu sunt la curent cu ce ziceati voi cu dosarele de depus la primarie!!!!Ce e aia? Stiu ca de la derviciu mi-au dat si banii pe luna decembrie, care ar fi trebuit sa-i iau pa 10 ianuarie, dar acum nu stiu ce trebuie sa fac! Si acum imi dau seama ca din indolenta nu stiu...ca vorba aia, de banii aia chiar avem nevoie!!! Daca puteti sa-mi ziceti si mie in doua vorbe despre ce e vorba, v-as fi recunoscatoare!!!!
Aseara am achizitionat un scaunel de masina Miniblu pt baietelul nasei lui Dragos, astazi il boteaza si pe el micutul!(l-ati vazut in pozele noastre).
Cam atat de la noi, inca nu va zic LA MULTI ANI deoarece sunt convinsa ca pana diseara mai postez aici.
Pupici!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

pt parintii si copiii din capitala: am descoperit azi un post de radio pt copii. este pe frecventa 99,3FM. Muzica, povesti, concursuri. Il asculta cineva? A gasit cineva frecventa?

newmami, am vazut pozele voastre de craciun. patrick este un copil foooarte frumusel. l-am chemat si pe mihai la calculator ca sa i-l arat. in poza asta am ramas cu gura cascata. cat poate sa stea asa? http://community.webshots.com/photo/529346445/529426631ABPstJ

andreea.a, androix, excelent ca faceti revelionul impreuna. s-aveti petrecere frumoasa, iar voi sa fiti mereu prieteni toti 6!!!

petrecere fumoasa tuturor. s-aveti un an plin de surprize placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neatza, mai! Vad ca ati semnat toate condica de dimineata cu gandul ca nu mai intrati. Normal, cu pregatiri, ca tot omul, nu ca mine, mama de familie denaturata. Meniu nu prea avem (noroc cu barbatul care a facut aseara o piftie), nici chef de gatit nu am, aperitive (adica muschiulet, kaiser sau alte de-astea) nu am cumparat ca s-au stricat in prostie la Craciun din cauza de frigider prost, asa ca pun in tava la cuptor un friptan, cu ceva cartofi, diseara poate trantim si un mamligoi cu smantana si branzica si gata! Oricum, e mult mai bine asa, nu ca in ultimii 5 ani, cand de fiecarea data aveam musafiri si trei sferturi de zi gateam si faceam curat, pe la 5 ma urcam in pat, dar nu reuseam sa adorm din cauza petardelor, iar la 1 noaptea imi venea sa ma culc, dar de, nu puteam sa dau oamenii afara. SI desi stiam cum e, in fiecare an o luam de la capat.Acuma stam cuminti si ma feresc sa raspund si la telefon, Doamne fereste sa sune vreun cunoscut care a ramas fara planuri si sa se autoinvite pe la noi.
Androix si Andreea - in ciuda celor de mai sus, va invidiez. Imi este tare dor de week-end-urile petrecute ori cu nasii nostri (au emigrat in Canada) sau cu prietena mea cea mai buna si sotul ei (s-au intors la Bacau dupa facultate) cand gateam la comun, mancam si jucam canasta pana in creierii noptii. Mai ales acestia din urma ne-ar fi fost de mare folos acum, cand au si ei o fetita de 2 luni jumate, asa am fi facut si noi: plozii somn de voie (mama, sa vezi urlete la miezul noptii), iar noi mancarica, bauturica si canasta. Dar asta e! Nu le poti avea pe toate
ALina - si eu am constatat ca transpira groaznic in spate cand sta in scaunel. Ce porcarie! Ca teoretic e musama ca sa poti sa o speli usor, dar eu as zice sa-i pun in spate ceva de bumbac - cearsaf, prosop - pe care evident trebuie sa le speli si raman pete etc. Cat despre net, vad ca acum merge ceva mai bine, seara face figuri, probabil toata lumea in concediu si calareste netul.
AM vazut si pozele, frumosi sunteti cu totii. Ca tot mi-am amintit, completez si eu albumul si va arat cate ceva daca e ceva dragut.
Sa aveti o zi buna si distractie placuta la cele care pleaca si nu mai intra pe aici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna si de la noi,

LA MULTI ANI pentru prichindeii care azi m-ai implinesc o luna :Dragos Alexandru, Mara Augusta, Cristian si Maria AntoniaSa cresteti mari si sa fiti sanatosi

Sa vedeti ce patesc eu aseara. Dupa ce a balotat fiu-meu un castronel plin cu mamaliguta, branzica si smantana si 2 danonino de am crezut ca se sparge tot mai deschidea gurita de parca n-ar fi mancat. Asa pofta de mancare n-a avut de cand e el.
Dupa un timp ma duc si eu sa mai strang cate ceva prin bucatarie si-l las cu barbatu-meu. Cand vin sotzul butona la calculator iar Dragos ...manca coperta unei reviste. A halit ceva din ea. Era plin de hartii si-n gura si-n san si-n cap. Peste tot.

Gusta condoleante pentru bunica ta

Anul asta o sa petrecem revelionul acasa,in familie adica numai noi trei. Sper sa nu ne innebuneasca copii cu petardele ca anul trecut.
Va las acum ca ma duc sa ma apuc de gatit cu toate ca nu prea am chef.
Va pupam pe toate si va dorim ca anul ce vine sa fie mult mai bun, sa aveti parte de fericire, sanatate si toate bucuriile din lume.[red]LA MULTI ANI![/red]Distractie placuta tuturor si sa ne auzim cu bine in anul ce vine.

Simona de Dragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

andreelor, m-a foarte amuzat poza asta: http://community.webshots.com/photo/530930965/530936041RxKXuM :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

neatza si de la noi!

sarbatoritilor!

Ieri in timp ce faceam racitura din curcan, Alex ce credeti ca facea? rodea osul de la curcan, asa ca bagati un ochi sa vedeti ce os...

ALEX SI OSUL DE CURCAN

Vedeti si voi ce ma ajuta copilul? hihihi

Una peste alta astazi fac ultimele pregatiri in bucatarie, ieiri am facut niste bilute foarte bune, un fel de cozonacel in forma rotunda, uitati cum a iesit!
BILUTE si la gust sunt minunate!

Astazi fac tarte umplute cu ciuperci... o nebunie si niste pateuri ca la patiserie... ca am cumparat foi din Germania!

Va dorim si noi UN AN CAT MAI BUN, sa va iubiti mult, sa fiti buni unii cu altii, si sa va fie mai bine!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Si taman ce Alex a terminat de dat cu aspiratorul prin casa, ia uitati si voi:

ALEX CU ASPIRATORUL

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat si eu putin ca sa va doresc toate alea si distractie placuta la Revelion, cu copilasi sanatosi. Noi ar trebui sa plecam la niste prieteni si Agata s-a trezit ieri dimineata tusind magareste, iar in noaptea asta am stat de paza, cind la una, cind la alta, tusesc si au nasucurile infundate. Sper sa fie doar niste raceli, ca am cam stat pe afara zilele astea... Intre timp, daca tot nu dorm, am facut cite ceva pentru miine seara si pentru 2 ianuarie cind i-am invitat pe nasii Tudorei la noi. Dar si plecarea la Revelion si vizita nasilor se anuleaza daca fetele nu sint bine pentru ca nu vrem sa imbolnavim si alti copilasi. Eu am facut pentru masa de Revelion piftie de porc si vitel (de fapt e mai mult carne in aspic si cu citiva morcovei asa, ca sa dea culoare), oua umplute si tort de mere cu frisca si ornat cu felii de portocale. Mai am ciorba de perisoare si voi mai face o friptura si niste salate, poate si niste ciuperci umplute pentru 2 ianuarie, ca pe 1 vom ramine la prieteni... daca vom pleca de acasa. Nu am apucat sa citesc mare lucru, dar mi-a picat ochii la un moment da pe un mesaj al Olgai si de la inceputul mesajului ma tot gindesc ce sa-ti spun. Nu-mi gasesc cuvintele, asa ca nu-mi ramine decit sa sper ca vei gasi puterea sa treci peste aceste momente de oboseala maxima si sa te bucuri de baietelul tau. Nu aveti chef de o vizita in Montreal!?! Ca poate ne remontam una pe alta... Este adevarat ca Tudora este un bebelus perfect ziua, dar noaptea se trezeste de 5-6 ori si ar sta toata noaptea cu tita in gura. Dovada este ca acum, la ora 5 dimineata scriu pe DC cu ea vesnic conectata la tita. Ma scurg de oboseala si am transformat noaptea in zi, dar nu si invers... Nu se compara cu situatia ta cu Tony, dar voiam sa stii ca nu esti chiar singura, te urmez, chiar daca la mare distanta. In legatura cu Montreal-ul... am vorbit serios! Sintem gazde primitoare!

Va pup si va spun acum, ca nu stiu daca mai intru
La multi ani!
Si Anul Nou sa va aduca numai bucurii!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mamici cu pitici, va doresc un 2006 plin de realizari marete - cea mai mareata am avut-o anul asta - sanatate, fericire si mult noroc.
Va pupam cu drag si sa ne auzim cu bine!
LA MULTI ANI!

Pozele mele

Mergi la inceput