Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Neatza fetelor
Nu radeti de mine, dar acuma m-am dat jos din pat. Ca bb-ul asta nu ma lasa sa fac mai nimic. numai in pat ii place.
Sa va spun si eu vestea cea mare: ieri iubi s-a apucat de facut curat in balcon, ca cica nu mai avea loc acolo. Eu...dupa el...ce face, cum face, ca eu nu am voie sa fac efort, sa ridic (din cauza sarcinii care e cu mci probleme). La un moment dat ma ia in brate...maintreaba daca il iubesc...Normal ca il iubesc. Si vine si intrebarea cea mare: "vrei sa fi sotia mea?" incep sa plang. El ma tinea in brate si in acelasi timp se chinuia sa scoata din buzunar de la geaca cutiuta cu inelul. Asa ca am primit si eu mult-ravnitul inelush.
Dar va dati seama ce romantic e? in timp ce facea curat pe balcon. Dar macar l-am primit.

Felicitari pt inelus ! Nu conteaza locul, conteaza clipa... si faptul ca te-a intrebat 2 lucruri minunate. Si ca, in locul comoditatii, a ales sa te tina in brate si abia apoi sa se chinuie sa caute inelul...

Imi pare rau ca sunt mici pb cu bb...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Felicitari a.cicel...a aparut si cel de-al treilea inelus.
De acum or sa tot apara...ca de...trebuie sa fie si ele prezente la nunta.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

aseara aveam motapiri care se uitau la film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Asa Divi ai dreptate!..Ma Andreea mama..nu e posibil sa o lasi sa va faca asta! E camera voastra, intimitatea voastra! Poate vreti sa jucati baba oarba in fundu gol (iertata sa-mi fie expresia)...ea chiar trebuie sa fie acolo?...Vezi ca merge pe principiul.."cum ti-o inveti asa o ai". Asa ca ia atitudine pana cand nu va fi prea tarziu!
Si apropos de ce-ti promisesem..era inchis! Dar merg iar in ianuarie sau februarie si intreb, fac poze....

Mersi Sunsmile....
Nu stiu cum sa-i zic... aaaa ca daca-i zic ceva sare de fund in sus ... si se supara...
Iar cum din partea lui Bogdan nu am sprijin... ca el zice ca pe el nu-l deranjeaza nu pot sa-i zic nimic....
Dar am zis STERG TOATE JOCURILE.....
Stie cineva cum sterg FreeCell din calculator.... ca eu nu pot si numai asta a ramas

la fete

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

la reinstalarea windows tre intreaba daca vrei sa instalezi si games.
parca asa stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Trebuie sa fug la epilat....
Vorbim mai tarziu daca mai gasesc pe cineva cand vin acasa....

V-am pi toate....

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Imi pare rau ca sunt mici pb cu bb...

Asta e. BB-ul ar vrea sa stau numai in pat si sa nu fac nimic. Iau cate un pumn de medicamente dimineata si tot nu ii place. Nu stiu ce are, dar am dureri suportabile si nu prea sub burta. Doctorita a spus ca primul trimestru e mai greu. Sper sa treaca repede. Mai e o luna jumate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

quote:

Mersi Sunsmile....

Nu stiu cum sa-i zic... aaaa ca daca-i zic ceva sare de fund in sus ... si se supara...
Iar cum din partea lui Bogdan nu am sprijin... ca el zice ca pe el nu-l deranjeaza nu pot sa-i zic nimic....
Dar am zis STERG TOATE JOCURILE.....
Stie cineva cum sterg FreeCell din calculator.... ca eu nu pot si numai asta a ramas

la fete

Nunta noastra

In Control Panel-Add/Remove programs gasesti optiune de a remove-ui toate games-urile instalate (ma rog si alte softuri din accesorii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
Asta e. BB-ul ar vrea sa stau numai in pat si sa nu fac nimic. Iau cate un pumn de medicamente dimineata si tot nu ii place. Nu stiu ce are, dar am dureri suportabile si nu prea sub burta. Doctorita a spus ca primul trimestru e mai greu. Sper sa treaca repede. Mai e o luna jumate.

Aoleu...pai ar fi bine sa treaca destul de repede ca la tine vine si nunta...
Ce te faci daca bb vrea tot in pat si atunci?
Roaga-l si tu....sa fie baietel (sau fetita) bun si sa o lase pe mamica sa-si vada de treaba.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Rallu
Aoleu...pai ar fi bine sa treaca destul de repede ca la tine vine si nunta...
Ce te faci daca bb vrea tot in pat si atunci?
Roaga-l si tu....sa fie baietel (sau fetita) bun si sa o lase pe mamica sa-si vada de treaba.

As vrea eu sa ma asculte, dar de pe acuma e neascultator/oare. Si taica-su il roaga sa ma lase, da' nici o sansa. Sa speram ca trece repede perioada asta si pot sa ma ocup si eu de nunta. Oricum iubi nu prea ma lasa sa fac nimic acum, asa ca face el totul: curatenie, mancare, spala haine...Am un iubitel tare harnic.

POZE

Mergi la inceput