Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Divine girlquote:
Originally posted by Raza de soare
Ia incearca sa-i spui ma-sii lucrul asta si renunta, te rog, la insistenta pe langa sot sa-i lase bani, la cadourile scumpe, pe care oricum nu le apreciaza, la porc, la... tot ! Invat-o minte ca sunteti 2, o familie si mai intai aveti voi probleme, apoi ei !
Razuca, ai perfecta dreptate! Eu stiu foarte bine lucrurile astea, dar sincer, mi-a fost mila de ei , ca asa sunt eu. S
Stii vorba aia: mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul... asa ca, fii
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Rallu spune:
Offf....fetele...eu fac parte dintr-o categorie mai aparte...
Nu am probleme cu soacra deloc. E o femeie cumsecade si la locul ei si de 3 ani de cand ne cunoastem nu ne-am certat niciodata.
Ba din contra, cand sunt eu pe la ei, nu stie saraca ce sa mai faca ca sa ma simt eu bine...si-a schimbat pana si stilul de gatit ca sa mananc si eu.
Ba isi cearta si baiatul daca are impresia ca m-a suparat.
Nuu...eu am probleme cu CUMNATUL.
Sta in aceeasi casa cu soacra si cu puiul si se crede stapanul absolut.
El stie cel mai bine, el le face pe toate bine (desi nu face mai nimic), numai cum zice el e bine.
Profita de puiul la maxim, il trimite peste tot de parca si-ar fi angajat valet...iar puiul se duce ca asa a fost invatat, sa-si respecte fratele mai mare.
De cand am aparut eu...ne-am contrat tot timpul.
Eu am inceput sa ma opun de cate ori il vedeam pe al meu ca pierde timpul alergand dupa treburile lu fra-su...iar dumnealui urla si facea taraboi acasa.
In final am inceput sa mai tac pt. ca puiul era in pragul unei crize de nervi...prins intre doua tabere pe care n-avea cum sa le multumeasca.
I-am pus insa in vedere ca, dupa ce ne mutam, n-o sa accept sub nici o forma sa mai faca asa ceva.
Pana acum cateva zile fata de mine a fost destul de tacit, gen razboiul nervilor, dar acum a rabufnit. Am indraznit sa-mi dau cu parerea intr-o problema si mi-a retezat-o scurt ca "la EI in casa...asa se face si nu altfel".
De ce naiba mi-or mai fi cerut parerea?
Aaaa....plus ca EI insemna numai EL pt. ca soacra si puiul erau de partea mea. Dar nu conteaza pt. ca in casa aia toata lumea asculta de el de parca ar fi comandant suprem.
M-am dus in dormitorul puiului si m-am pus pe plans...de nervi.
Faptul ca a trebuit sa ascult si sa tac...
E adevarat a momentan eu n-am nici un drept in casa lor dar ma intreb daca o sa fac parte vreodata cu adevarat din familia lor.
Oricum...daca pana acum al meu ma tot intreba daca nu vreau sa ma mut la ei...acum i-am spus-o clar...eu in aceeasi casa cu fra-su nu stau.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SimRam spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by SimRam
Va multumesc pentru urari!
Din pacate eu inca mai astept inelu-> desi la mine sunt 99,9% sigura ca nu mai vine. Asa-mi trebe daca l-am refuzat odata.
De ce si... cum adica l-ai refuzat ? pai 3/4 din fetele de aici ar ucide pt el si tu-l refuzi ???????
Raza de soare
don't kill me era acum multi ani in urma si am considerat ca este prea devreme pentru asa angajamente pe viata (btw- nu-mi pare rau)...apoi ne-am luat fiecare cu altele si am uitat de nunta...pana anu asta.
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Nu radeti de mine, dar acuma m-am dat jos din pat. Ca bb-ul asta nu ma lasa sa fac mai nimic. numai in pat ii place.
Sa va spun si eu vestea cea mare: ieri iubi s-a apucat de facut curat in balcon, ca cica nu mai avea loc acolo. Eu...dupa el...ce face, cum face, ca eu nu am voie sa fac efort, sa ridic (din cauza sarcinii care e cu mci probleme). La un moment dat ma ia in brate...maintreaba daca il iubesc...Normal ca il iubesc. Si vine si intrebarea cea mare: "vrei sa fi sotia mea?" incep sa plang. El ma tinea in brate si in acelasi timp se chinuia sa scoata din buzunar de la geaca cutiuta cu inelul. Asa ca am primit si eu mult-ravnitul inelush.
Dar va dati seama ce romantic e? in timp ce facea curat pe balcon. Dar macar l-am primit.
POZE
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Gresit!!! Soacra trebuie sa PLATEASCA rochia miresei, dar nu s-o si aleaga!
Gresit, Divinuto... daca ar fi sa ne luam dupa traditii, parintii miresei ar da faliment, saracii... ca ei ar tb sa plateasca tot-tot... rochia, petrecerea, cadourile... parintii mirelui ar tb sa achite doar costumele lor si inca o chestie care-mi scapa acum... dar dc tii neaparat, ma uit in Mireasa si-ti zic maine...
Raza de soare
Nu Razuca, eu asa stiam. Ea ... sau mirele ... plateste rochia. Parintii fetei petrecerea, cadourile la nashi ... Cel putin la mine asa e. Dar avand in vedere faptul ca noi facem in Buc, pe banii nostri, nu ma intereseaza ce traditzii sunt. Plus ca eu am aruncat odata o pastila cu treaba asta cu "platitul de catre soacra" si brusc ... a uitat toate traditziile ... Pe bune, chiar asa a si spus ... "eu nu mai stiu mama ce obiceiuri mai sunt acum" ... ... de parca obiceiurile astea se schimba de la an la an. Traditzia ... tocmai de aia e traditzie ... ca e de cand lumea ...
Pup la fete cucuiete!
SunSmile spune:
Asa Divi ai dreptate!..Ma Andreea mama..nu e posibil sa o lasi sa va faca asta! E camera voastra, intimitatea voastra! Poate vreti sa jucati baba oarba in fundu gol (iertata sa-mi fie expresia)...ea chiar trebuie sa fie acolo?...Vezi ca merge pe principiul.."cum ti-o inveti asa o ai". Asa ca ia atitudine pana cand nu va fi prea tarziu!
Si apropos de ce-ti promisesem..era inchis! Dar merg iar in ianuarie sau februarie si intreb, fac poze....
ralu_trancu spune:
am incercat sa ma uit la moartea dlui Lazarescu. da dupa 15 minute am abandonat. e prea real pentru mine. mai bine la desene animate
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Divine girlquote:
Originally posted by andreea_trend
A si lucrul care m-a streseaza cel mai mult... care nu cred ca-l voi mai intalni vreodata.... dupa ce vine de la firma ce credeti ca face... se posteaza in fata calculatorului(care este in camera noastra) si se JOACA pana pe la vreo 12noaptea ... mai ai si tu intimitate daca poti...
Ahhh, si daca eu sunt la calcu face crize ca pe mine m-a gaseste treaba numai cand vrea ea sa se JOACEEEE
Mai am putin si il arunc
Asa ca Divine as vrea sa am taria ta sa o reped un pic.
Baaaiii, asta e chiar culmea!!!!
Andreutzoooo, fa mama ceva in privintza asta........
Dar baiatul tau nu spune nimic? Hai ca tu poate nu poti sa zici nimic ... dar el???!!! Nu pot sa cred!!! .......
Io zisai mai dvrm si alte variante... vezi ca sar fetele ca arse, cand e vb de suparari provocate de soacre ?
Raza de soare
Mai fetelor da cat mai scrieti, in special tu Razo, nu pot sa tin pasu cu tine.... cand am intrat erau 4 pagine scrise... pana am citit eu toate mesajele voastre se facuse 5 pagini....
Oricum credeti-ma ca dupa rev ... inainte sa plecam la munte o sa sterg toate jocurile din calculator.... da mai e un al dracu care nu pot sa-l sterg... ca-i din Windows si ala ne se poate sterge.... sau cel putin nu stiu eu sa-l sterg
Si colac peste pupaza azi si-a pus curu (scuzati-mi expresia) in masina si a plecat.... iar Andreea trebuie sa .... a si daca imi ramane timp... sa fac si o salata de bouef... ca iei i-a fost lene sa faca de Craciun....
Nunta noastra
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
de fapt ... la Ce -si doresc femeile. mai bine.
Uita-te la el. E super-simpatic. L-am vazut aseara cu puiu' si a fost foaaaarte educativ pt ... el