Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cri.

Raza, pe mine acu' putin ma intereseaza ca e sau nu adevarata faza cu platitu' rochiei, i-o trantesc oricum, asa de divertisment

Ce-as vrea sa-i vad fata atunci...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

a.cicel, vezi ca te asteapta Clubul nurorilor...
Gata, fetili, mai raspund la o chestie si inchid... ca pana-mi strang foile cu ce am printat azi, legat de nunta si pana le bag in geanta, dureaza... apoi imping scaunul... inchid imprimanta... si PC... si plec !... Gata ! Pup u all !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by cri.

Raza, pe mine acu' putin ma intereseaza ca e sau nu adevarata faza cu platitu' rochiei, i-o trantesc oricum, asa de divertisment

Ce-as vrea sa-i vad fata atunci...

Raza de soare

Mai fetele si eu stiu ca soacra/mirele cumpara rochia miresei.
Deja mie soacra mi-a zis ca asta-i treaba ei (adica cumparatul) si n-am contrazis-o :))))
Si ea si puiul sunt hotarati sa-mi cumpere rochita indiferent de ce model as alege si cat ar costa.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, nu vreau sa para ca ma laud, dar dc tot ati facut "listuta celor cu inel" ..sa ma trec si eu pe ea. Eu sunt f fericita in privinta asta, ca am primit inelusul de acum 2 ani de 8 Martie si apoi in decembrie ne-am mutat impreuna. Avea niste emotii mama mama, ce-i mai tremurau mainile, mai ales ca nu eu nu prea port inele asa ca nu a avut de unde sa se inspire asupra modelului. Din fericire pt mine, imi place enorm de mult.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Fetili, da' pe mine ma trecurati pe listuta celor cu inelus? Ca eu am inelus de cand ma ceru iubi de nevasta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Razuco, hai ca si eu sunt la munci!!! Si stau aici, uitandu-ma pe pereti, de-mi sar capacele! Si acasa am de spalat, de nici nu vreau sa ma gandesc!

Trenurelu, am incercat si eu sa vad Moartea d-lui Lazarescu. L-am cautat disperata in retea, mi-a mai pierit din chef pana l-am gasit. Am vazut doar vreo 25 de minute si m-a plictisit. As vrea sa il mai vad pana la capat, pe bucati macar. Sa nu mor ca l-am copiat degeaba...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu am descarcat Moartea d-nului Lazarescu.
Ce am citit aici, e ca nu prea merita vazut.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu nu l-am putut suporta. in primele 20 de minute mi-a produs greata. o fi o mare capodopera, dar nu pe gustul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

incerc sa pun o pozulica cu inelusul meu. sper sa reusesc

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Nu a mai venit un cuplu , ceea ce e rau....

cine.....noi?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput