Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

tranculesi tie, pepe, multumesc de papica... gustoasa... bunaaaaa... excelenta... si din pacate, inexistenta...
L-am sunat pe puiu'... e acasa, l-am trezit din somn... ce nesuferit e ! auzi, eu la munca, el acasa, doarme... Ca i-a zis seful lui ca daca au de lucru, il suna sa mearga zilele astea, daca nu... Of, ce ciuda mi-e ca nu-s cu el acum !... Da' las' ca ma duc eu acasica, in max o ora ajung, il trezesc si-l iau la cumparaturi prin Selgros...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rallu..e bine ca mergeti! Dar sa o faceti pt ca asa simtiti. Cel mai frumos e ca relatia sa fie destinsa, amicala, calda...sa nu incapa fir de obligatie pe acolo. Pe mine orice intalnire cu nasii ma linisteste si ma binedispune. Pt ca ne simtim excelent alaturi de ei.
Asa ca...sa aveti drum bun, vreme faina si o intalnire placuta!
Raza...te inteleg. Si iubi meu tot in Pipera lucreaza si pana ajunge acasa mi se lungesc urechile!

Mergi la inceput

M-am uitat mai dvrm pe un catalog din afara, desigur, de bijuterii... Doamne, ce inele de logodna, ce verighete !... Bine, sar peste partea cu inele de logodna, ca eu am... si zau ca nu ma mananca nimic !... da' cred ca e mai bine sa ca vin miresele fara inel si ma

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ah, m-am linistit, Razuca, e mai aproape. Am lucrat si eu prin zona, dar mi-a trecut destul de repede ca faceam o vesnicie pana la serviciu si inca una inapoi spre casa. Avantaj tu ca locuiesti intr-o zona cu metrou aproape si te duce pana la serviciu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

Raza..ete c-o sa ajung si eu la nasi de sarbatori...mai precis de pe 30 pan' pe 31 ... ca de Revelion tre sa fiu inapoi in Bucuresti.

Nici de Craciun, nici de Rev dar pe undeva pe acolo.

Ideea era ca uite ce fata ascultatoare sunt io...mi-ai zis ca-i musai sa merg la nasi...si m-am conformat.
Nu chiar cum cere trditia da' e bine si asa, nuuuuu???

Foarte cuminte fata ! Asa copil mai rar... E buna si varianta asta, chiar dc unora nu le place, dar macar va vad... si asta e cel mai important... sa va faceti un pic de timp si pt ei...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A.cicel nu-ti fa griji, si eu in primele 3 luni am facut injectii pt. sustinerea sarcinii. Si uite ca am ajuns la final. cu un bebe gras, sper si frumos.
Eu nu am stat in pat, veneam chiar si la munca.
Mie mi-a zis dr. ca e important pana ii bate inimioara, pe urma rezista mai bine.
Felicitari pt. inelus!!!
Era cazul sa apara, nu?

Eu am iesit putin in oras, ca e frumos afara.
Acum sunt la Clau la birou.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Raza, pe mine acu' putin ma intereseaza ca e sau nu adevarata faza cu platitu' rochiei, i-o trantesc oricum, asa de divertisment Ca ai mei oricum ne dau bani, asa ca nu-i afecteaza traditia. In schimb socrii ne-au pus in vedere ca nu ne dau nimic, ca vezi doamne n-au de unde, dar ea isi cumpara o garderoba completa (cel putin) in fiecare luna. De fapt ar fi trebuit sa spuna : n-avem bani pt voi! ca de restu se gaseste

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

a.cicel, felicitari pt inelush!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pepenash

Ah, m-am linistit, Razuca, e mai aproape. Am lucrat si eu prin zona, dar mi-a trecut destul de repede ca faceam o vesnicie pana la serviciu si inca una inapoi spre casa. Avantaj tu ca locuiesti intr-o zona cu metrou aproape si te duce pana la serviciu.

Dimineata ma aduce puiu'... plecam la 7:00, la 7:45-50 sunt in fata firmei, avem timp sa ne pupalim.. dc nu vine scorpia de sefa... atunci o las sa intre pe poarta si dau rpd un pup la pui si zbor si eu...
La 16:00 ies din birou... din firma... din curte... ma postez langa trotuar... indur claxoanele tiristilor... si astept maxi-taxi... urc in el pana la metro Pipera... apoi sub pamant, ca sobolanu'... pana la metrou Brancoveanu... ies la aer... merg 2 min... si sunt acasaaaaaaaaaa... pe la 16:45-50, dc am noroc...

Raza de soare

Mergi la inceput

Of, cand or veni fetele din conced.... ca pot spune ca asta-i capitolul meu, aproape numai eu vorbesc... ca tot eram laudata mai dvrm...
Mi-e dor de voi, trantoritelor !... Altii muncesc si voi... sarmale, caltabosi... spalat, calcat... noi, un grup mic si pricajit, calare pe DC...

Raza de soare

Mergi la inceput