Buna fetelor! Eu sunt mai noua pe aici, am citit ce ati scris despre feng shui, am ami citit si pe aici pe colo despre subiect si as vrea sa cer sfatul celor care stiu mai multe referitor la acest subiect:
1. Am in casa plante "tepoase", adica cactusi, o dracaena, doi curmali, corn-purpur etc. Cnf perceptelor f-s sunt negative, nu prea as vrea sa le dau afara din casa, exista modalitati de a le anihila feng shui-ul negativ?
2. Pe sub patul (a se citi saltelele din dormitor) nu circula chi-ul pt ca n-are pe unde, ce se poate face, trebuie sa-mi iau pat neaparat??
3. Balconul care e pozitionat pe toata lungimea vastului apartament de 2 camere intra la impartirea Ba Gua? Sau e considerat in afara casei?
4. Stie cineva de unde se pot procura remedii feng shui din Ploiesti?
5. Care impartire Ba Gua e mai eficienta, pe camere sau pe intreaga casa? Fiindca apar diferente maricele intre cele doua abordari?
..si as mai avea intrebari 1000, am senzatia ca citesc si ma prostesc mai rau
Tooot eeeeu.
Rog inca o data si respectuos pe marile maestre feng-shui-iste sa binevoiasca sa-mi spuna ce sa fac cu mandretele de cactusi si alte plante tepoase, ce clopotei sa le atarn sau cum sa-i descant pentru a ne impaca cu totii in spatiul de locuit si evitand ghena (ei)
Daniella