Epilare definitiva
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Si eu am incercat epilare definitiva, am facut vreo 8 sedinte, dar ca si suprafata era foarte mica, trebuia sa ma mai duc de n ori si era si dureros
Ce descrii tu suna a epilare prin www.nevershaveagain.com/" target="_blank">electroliza.Ma insel?Noua metoda este cu www.americanlaser.com/laser_hair_removal.cfm?banner=8&en=0" target="_blank">laser (mai exact "lumina intensa pulasata"),nedureroasa,mai rapida si mult mai efectiva.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Veve spune:
Tocmai am vorbit cu un tip de la un cabinet unde se fac epilari cu laser.La ei se vinde pachet de 5 sedinte/zona,dupa care restul retusurilor necesare sunt gratuite pe timp de un an;dupa terminarea acestui an cica rezultatele sunt garantate pe viata.Pretul nu ti-l spune decat dupa consultatie;oricum axial e 660 daca platesti tot la-nceput sau 840 daca platesti in 12 rate.Probabil pentru tot corpul se ajunge undeva la 5000$.
Veve spune:
USA!!Norocul vostru!![]()
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by ileana
Corina,
pentru piciaore la 3 luni?
Ca intelesesem ca restul la 6 saptamani...
Merci,
ileana
Da, doar pt picioare e o sedinta la 3 luni, restul zonelor o sedinta la 6-8 saptamani.
Si in legatura cu durerea....doare.Nu rau, dar doare...conteaza mult si pragul de sensibilitate al fiecarei persoane.Nu am timp acum sa explic cum functioneaza aparatul de provoaca durere pt ca trebuie sa plec la examen...dar cand ma intorc o sa explic mai mult.
==========
Corina
Albumul meu
ileana spune:
Servus,
Sper ca ai avut bafta la EXAMEN!
Asteptam detalii.
Daca suporti durerea mai bine , functioneaza mai repede?
BraveGirl spune:
Buna
Ramasese sa va explic cum functioneaza aparatul la care ma epilez eu...Este ca un fel de pistol care are un cap de diferite marimi care se schimba in functie de zona pe care se lucreaza. Capul respectiv vine in contact cu pielea si creeaza un vid in timp ce emite fasciculul luminos. Senzatia este ca si cum te ciupeste cineva mai tare...pe zonele cu pielea mobila senzatia este fff neplacuta.V-as da eu detalii de cum e in zona inghinala...dar mi-e rusine, sa nu va imaginati ca sunt vreo ciudata...In plus, fasciculul luminos este absorbit si in zonele cu par mai mult ai senzatia ca te frige...Faza e ca este atat de repede incat nu prea stii ce te-a lovit..asa ca eu zic ca e suportabil. La axila chiar nu e atat de deranjant pt ca pielea e mai putin mobila...
Daca ajung saptamana viitoare sa ma fac pe picioare o sa va spun cum e...prietena mea care s-a facut mi-a zis ca doare rau in spatele genunchiului, dar in rest e ok.
Faza cu suportatul durerii nu are legatura cu durata sedintei...respectivul cap se incinge si au un spray cu care trebuie racit pt ca altfel te frige rau si ramai si cu semne...Presupun ca daca esti smiorcaita dureaza mai mult sedinta ca nu-ti face spoturile asa repede daca tu te vaita la fiecare spot...
==========
Corina
Albumul meu
ileana spune:
..Tare descrierea!
Imi inchipui ca daca sunt probleme pt. fata, o sa-mi zica ei.
Sunt convinsa...o sa-i sun, si sa vad cand si cum ajung in Bucuresti.