Epilare definitiva
Raspunsuri - Pagina 2
BraveGirl spune:
M-am hotarat sa va scriu experienta mea de pana acum cu epilatul definitiv ca poate mai sunt doritoare....
Am fost la prima sedinta pe la mijlocul lunii ianuarie. La circa 12 zile dupa sedinta a inceput sa-mi cada parul de la axila.Rezultat: la dreapta mi-au mai ramas vreo 10 fire, grupate pe cuta pe care o am la axila ...nu prea stiu cum sa explic ca sa ma intelegeti...exact acolo unde se "indoaie"...la stanga au ramas ceva mai multe fire pe toata suprafata...Inghinal mi-a cazut dupa 15 zile, cam 40% din par...a cazut sub forma de zone circulare, de marimea unei monede...
Pe 28 februarie am fost la a doua sedinta.
rezultat:la axila dreapta mi-au ramas doar 3 fire(numarate), la cea stanga vreo 5 fire...eram in culmea fericirii, pana am hotarat sa ma studiez mai bine la o lumina puternica...si atunci am observat ca mai am multe firicele ffff subtiri, cam cate 20 la fiecare axila....nu le vazusem pana atunci pt ca nu erau negre.Asa ca am inceput sa ma iau cu lama ca sa se ingroase si sa devina negre....faza e ca eu ma faceam inainte cu ceara de unica folosinta care subtiase parul f mult si desi stiam ca trebuie sa ma iau cu lama inainte de epilatul definitiv, am zis ca la axila nu bag eu lama...acum imi pare rau pt ca as fi scapat mai repede de par....dar asta e...sper sa scap dupa urmatoarea sedinta.
Inghinal mi-a cazut mai putin par decat dupa prima sedinta....dar a cazut...mai am cam 50%
O sa va tin la curent despre cum evolueaza.
==========
Corina
Albumul meu
ileana spune:
Servus,
Corina, te rog mult:
1. Unde?
2. Cat costa?
3. Cat dureaza sedinta?
4. Cum se face programarea? ( eu nu sunt din Bucuresti)
BraveGirl spune:
1. La Coquette, un salon prin Floreasca...au si site
2. Depinde cu ce aparat vrei..au 2, unul mai vechi, altul pe care l-au adus de curand.Eu ma fac la cel nou si costa 75euro sedinta axila , 90 euro inghinal total.Sedintele se fac la interval de 6 saptamani.
3. Pt axila si inghinal am stat cam 40-45 de minute
4. Gasesti pe site un nr de tel.
==========
Corina
Albumul meu
ileana spune:
Merci mult de tot.
La prima sedinta, te-a "consultat"cineva?
Cum s-a procedat?
Eu vreau pt. fata, si-mi este destul de frica...
BraveGirl spune:
Prima oara am fost doar ca sa vad despre ce este vorba si ca sa-mi spuna daca ma pot epila...de ex, prietenei mele i-a spus ca nu o poate epila si pe coapse pt ca ar arunca banii pe ferestra pt ca are un fir de par care nu raspunde la tratament...i-a facut totusi o testare ca sa o convinga. Nu m-a costat nimic consultatia.
==========
Corina
Albumul meu
ileana spune:
Merci mult.
Tangential: inainte, ai facut "un studiu de piata", cum stau ei cu preturile?
Merci,
Happiness_4_us spune:
Si eu am incercat epilare definitiva, am facut vreo 8 sedinte, dar ca si suprafata era foarte mica, trebuia sa ma mai duc de n ori si era si dureros, asa ca am renuntat ptr ca rezultatul era aproape zero si trebuia reluata procedura dupa 3 ani. Nu as recomanda epilarea definitiva, ptr ca este impropriu spus definitiva!
Nana Motoc
Indra spune:
Si pentru ca si pe mine ma bate gindul am facut eu studiul de piata.... cei de la Coquette imi par a fi cei mai interesanti, uitati-va si voi la preturi si apoi comparatile cu cele de la Carezone.... atunci cind sondam eu piata o sedinta de epilat lung era intr-o parte 200euro si dincolo vre-o 12-13 milioane. Cei de la Coquette iti dau posiilitatea de a plati un pachet de 5 sedinte la un cost mai redus. Iar sedintele de dupa acest pachet sint si ele reduse parca cu 20%.
Pachetul per total e substantial rau din punct de vedere al costului...eu vroiam un epilat lung si inghinal... si tot stau si ma gindesc daca dau atitia bani (900 euro) si pling dupa ei.... cu banii astia imi iau bilte de concediu....
Eu una inca stau in expectativa, parca vreau sa gasesc persoana care sa-mi zica ca nu mai are fir de par pe ea....
Dana & Anisia 
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by ileana
Merci mult.
Tangential: inainte, ai facut "un studiu de piata", cum stau ei cu preturile?
Merci,
ileana
Da, chiar am facut un tur pe la mai multe clinici. La ei chiar am gasit preturi bune si m-au convins si prin faptul ca nu-ti promit marea cu sarea... eu deocamdata sunt multumita si o sa merg sa ma fac si pe picioare si sper ca peste un an (sedintele se fac la 3 luni)sa pot sa zic ca nu mai am par...
==========
Corina
Albumul meu