Epilare definitiva
Ma bate gandul sa apelez la epilarea definitiva...insa nu prea stiu unde sa merg.Daca a facut cineva asa ceva , as dori si eu niste informatii...Ma intereseaza in special cam cate sedinte sunt necesare si cam cat costa...
Multumesc!!!
Corina
Albumul meu
Raspunsuri
Alysuk spune:
Si pe mine ma batea gandul asta, m-am interesat chiar zilele trecute pe net,am tot cautat..si am descoperit ca epilarea definitiva se face cu laserul, si mai nou printr-o alta metoda in care se foloseste nu shtiu ce lumina speciala,pt ca in cazul laser-ului exista mai multe riscuri. Din ce am citit, trebuiesc facute 3-4 shedintze pe luna,timp de 4-5 luni, o shedinta = 100euro .Cam mult,zik eu.Asa ca m-am lasat de cautari,si mi-a pierit cheful.
http://www.coquette.ro/
unboticutz spune:
sedintele nu sunt atat de dese; eu am fost o singura data si m-a reprogramat peste 6 saptamani. ca durata mi s-a spus o medie de 6-8 sedinte.
succes!
Sarbatori fericite si pline de lumina!
roxana1974 spune:
si nu e chiar asa de definitiva, cica tine intre 5 si 7 ani, dupa care trebuie reluata procedura
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
sedintele nu sunt atat de dese; eu am fost o singura data si m-a reprogramat peste 6 saptamani. ca durata mi s-a spus o medie de 6-8 sedinte.
succes!
Poti sa-mi spui unde ai fost si cat costa o sedinta?
Eu inca nu m-am hotarat unde sa merg.Sunt in cautari intense.
Multumesc!!!!
Corina
Albumul meu
andira spune:
Poti sa incerci aici: http://www.carezone.ro/
Depinde ce vrei sa-ti faci. Si cred ca acestia nu sunt printre cei mai ieftini, dar nu mi se par preturi exagerate.
Si eu vreau sa ma apuc, dupa ce nasc.
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
si nu e chiar asa de definitiva, cica tine intre 5 si 7 ani, dupa care trebuie reluata procedura
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual...
mi-au zis sa ma duc aprox o data pe an pentru intretinere si nu mai apare..
crinuta spune:
Si eu vreau sa imi fac epilare definitiva. Mi se pare cea mai buna alegere.
Crinuta si
Rayan
SimRam spune:
Eu am incercat cu lumina pulsatorie- am facut 4 sedinte la interval de 4 saptamani, am dat o groaza de bani-> rezultatul zero. Am ramas destul de dezamagita, dar cred ca am sa mai incerc. oricum sfatul meu este ca merita sa incercati.
alinaxeni spune:
Eu m-am interesat la Lasermed.
Initial mi-au dat sa fac un set de analize hormonale dupa care in functie de rezultat trebuie sa fac un tratament si abia apoi sa fac acele sedinte.Mi-au explicat ca-mi pot face direct tratamentul cu laser dar exista posibilitatea sa apara din nou parul si arunc banii degeaba.Asa ca ar fi bine sa va interesati si acolo daca tot vreti s-o faceti,macar sa aveti certitudinea ca mergeti la profesionisti.
Preturile sunt destul de mari dar cred ca merita.
alina
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by alinaxeni
Eu m-am interesat la Lasermed.
Initial mi-au dat sa fac un set de analize hormonale dupa care in functie de rezultat trebuie sa fac un tratament si abia apoi sa fac acele sedinte.Mi-au explicat ca-mi pot face direct tratamentul cu laser dar exista posibilitatea sa apara din nou parul si arunc banii degeaba.Asa ca ar fi bine sa va interesati si acolo daca tot vreti s-o faceti,macar sa aveti certitudinea ca mergeti la profesionisti.
Preturile sunt destul de mari dar cred ca merita.
alina
ai dreptate! de chestia asta uitasem..pentru cele care au par pe unde nu trebuie sau mai mult decat trebuie se recomanda in prealabil un consult la endocrinologie. Laserul/lumina pulsata actioneaza doar asupra firelor de par "mostenite" genetic; daca firele cresc aiurea datorita unor dereglari hormonale pot aparea din nou determinate de respectivele dereglari netratate..
nu m-am exprimat eu prea stiintific dar intelegeti voi despre ce e vorba..
in plus se trateaza cu succes firele inchise la culoare; lumina asta pulsata este absorbita de melamina (pigmentul) care se arde.in acest fel se distruge radacina (nu si firul de par). este important ca pielea sa nu fie bronzata pentru ca ea contine mai multa melanina decat in mod normal. laserul nu stiu cum functioneaza..