femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hai ca mai zic ceva...un sfat necerut, ... tine-te bine acolo unde esti ca stai bine, stai superbine, chiar daca te mai loveste amocul, sper ca in joaca ta de varsta a doua sa nu-ti ranesti sotia si copiii...sunt frumosi si trebuie sa multumesti cerului pentru ca-i ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

auzi Narancea, acu citit-am de prin urma...daca tu esti prin pozna ceea ma intreb daca esti cumva la criza varstei a doua....parca aveam o presimtire si anume ca aia 14 ani de fapt sunt mai degraba 41, asta dupa felu cum incondeiasesi pe aici unele chestiuni (acu sa nu tz-o iei in cap ! eeeeeeee, ca dau militaria jos din pod :))

da, acum serios, las gluma la o parte si zic asa: sa stii ca inteleg si deci te inteleg, criza varstei a doua e cumpliiiiita, mai ales pentru un barbat, ca sa nu zic mascul, care simte nevoia (imperioasa si instinctiva, inscrisa in codul genetic, posibil) de a marca noi teritorii, de regula teritorii abundand de trufandale, de cruditati, ca sa-si confirme oaresce siesi in primul rand, apoi si celorlalti, probabil...La aceasta varsta barbatul se simte a doua oara in viata ( prima oara se simte asa in plina criza adolescentina) intelept, la varsta asta se simte puternic, exaltat, plin de umor, de spirit, de carisma, de testosteron ....

restul...mai vrei sa-l citesti de la mine? sau sa pun punct?
lia

Dorsilia esti pe aproape are 42. Cat despre descrierea ta mi se pare mai nasol ca la noi, ei isi pierd capul de fapt.

6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Breee, 6 pagini numa pentru ca Narancea-i plictisit??

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Haideti mei ca m-ati bagat in ceata rau di tat. Ce criza, frate, la patruj'si ceva de ani? Inteleg si eu pe acolo dupa 50, cand nu mai merge cum mergea, nu mai intra cum intra (desi nici asta nu se aplica la toata lumea), dar la 40... zau, mi-ati taiat piuitu' cu asta!!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eheeeeeeeee cataghe am scos de bine de rau 6 pagini si sfaturi cit cuprinde !

hahahahahahaha rizi tu rizi , dar ai vazut ce zic fetele, ca sunt la criza ! acu am o scuza la orice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Sau nu! Nu esti decat un barbat frustrat,plictisit si patetic.
Parerea mea!

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da guritza asa este, dar unde dracu ai fost, ca ma bucurasem de aparitzia ta si apoi ai disparut in ceatza, m-ai lasat aici pe mina fetelor si ele au facut ce au vrut din mine, m-au scos la criza !

frustrat am auzit-o de mii de ori, plictisit am mai auzit dar patetic esti prima !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Mey dar vad ca esti foarte activ la Femina Intim. Aproape toate subiectele de aici au si o postare de a ta.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Dragii mei
I-am raspuns lui NN cind s-a "bagat" in stilul caracteristic pe subiectul meu si i-am promis ca voi posta si aici raspunsul, ceea ce fac acum:

Cind ma "impiedic" de ceva, cercetez sa vad care-i problema...Asa ca am procedat ca atare si cu tine...Tu esti un biet sufletel, cu mare nevoie de iubire ! Poate ar trebui sa punem mina de la mina sa te ajutam...Voi posta aceaste cuvinte si pe subiectul deschis de tine...Sa dea fiecare ajutor spre "refacerea" sufletului tau. S-ar putea sa merite efortul !

Asadar, fetelor, haideti sa ajutam acest suflet sa manifeste iubirea si sa constientizeze ca fiecare dintre noi are in el o scanteie divina si trebuie respectat pentru asta. Respectat, inteles, iubit, ajutat..sa fim empatici...sa fim altruisti...in spiritul sarbatorilor pe care tocmai le traim !!!
Cine vrea sa incerce ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

In alta viata o fi fost femeie....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput