femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

quote:
Originally posted by narancea

la voi nu ne place nimic ! ce sa ne placa ?
eu v-as da un pretz ca sa disparetzi, pentru ultima oara, as baga mina la bugetul de la ONU si as platii pretzul ca sa va facetzi bagajelu si sa parasitzi planeta !

la asta visam noi: pamintul fara voi !

Esti cumva homosexual??

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Si de fapt ce cauta un barbat la Femina Intim???

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

poate nici nu e barbat...

6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

adrianai, credeam ca nu mai vii !!!!!!!! ehe am sperat pina in ultima clipa si uite ca ceva bun s-a intimplat !

ce caut la femina intim ? am fost baiat rau la viatza mea si ma antrenez pentru IAD !!!!!!!!!!!!!!!!!

homosexual ? da ai tupeu surioara ! la cit esti de grasa, nu credeam ca stii de asa ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Narancea, oricine ai fi, nu crezi ca depasesti limita? Nu ti se pare ca jignesti???
Ia-o mai incet si nu face aici pe desteptul..ca nu impresionezi pe nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Eu pot fi deacord cu tine, cu toate ca am mai vazut la viata mea fiinte candide si blajine care pur si simplu nu prea aveai ce sa le reprosezi.
Nu isi urau consoartele pt. ca sunt frumoase(sau le barfeau!), nu isi urau soacrele, le intelegeau, ba intorceau si obrazu' celalalt... si astfel de exemple sunt cele mai timide.
Da, recunosc, am facut multe dintre cele amintite iar in prezent (varsta si bunul Dumnezeu) mai fac din cand in cand prostii sau mai am ganduri nu tocmai bune de un bun crestin.
Dar, toate sunt din cauza sotului!
Si nu glumesc...poate unele doamne fac lucruri nu tocmai demne de aratat dar trebuie analizate cauzele si apoi efectele!Oricum am fost dati sa supravietuim, deci o vom face... important este ca ne vine mintea la cap si nu mai iubim incostient (asta poate fi unul din motive!)sau invatam ce este toleranta, si unii si alti!

Gaby si Razvan (smeu)

Mergi la inceput

zina de la deva ! eu de cite ori trec cu masina prin deva, tot ma gindesc care e ocupatzia de baza la femei acolo ? daca e sa ma iau dupa soferii de tir.... ahhhhhhh le mai baga si aia de la ei, cine are timp sa-i creada?

Mergi la inceput

aaaaaa gaby, fetele alea exceptzii de care zici tu acolo, intr-adevar se gasesc, pe ici pe colo, am vazut si eu, dar acum tzine-te bine, alea au ceva barbatesc in adn-ul lor

pe alea le numim baietzi de gasca si nu le punem la socoteala, ca e marfa rara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

naranceo, da tu cum te-ai fi nascut mama daca n-ar fi existat femeile, ai?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Naranceo, pai te credeam om serios, nu mai apela la astfel de femei (care le aminteai tu), sau faci echipa cu soferii de tir???

Mergi la inceput