femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by narancea

naaaaaaaaa suratelor, nu scapatzi asa usor.
hai sa despicam in patru caracterul femeii, femeia in general si romancele in special.
daca r fi sa grupez asa in mare cele mai caracteristice trasaturi ale voastre ar fi :
- avetzi pretentzii extrem de mari la barbatzi, iar singura rsplata care le-o datzi e vesnica nemultzumire.
- suntetzi schimbatoare ca vintul, tradatzi, uitazi, si calcatzi pe morminte, nu avetzi mai nimic sfint in voi. unul dintre cele mai frumoase proverbe din lumea asta, inventat de mine , zice : intr-o femeie te potzi baza cit intr-un condom gaurit !
- suntezi extrem de agresive, nu avetzi nimic diplomatic in voi, ci explodatzi, daca voi atzi fi condus lumea , ar fi fost un razboi continu, nu suntetzi altceva decit niste bombe cu ceas.
- chiar si relele facute de barbatzi pe lumea asta , tot voi suntezi in spatele lor, ii manipulatzi si ii impingetzi la rau, apoi facetzi pe smeritele si ii ponegritzi pe barbarii de barbatzi !
- va place sa dominatzi orice oriunde.
- habar nu avetzi ce e iubirea, dar o amintitzi la fiecare a doua vorba, fredonatzi cintece de iubire tot timpul si visatzi la romantism. iubirea pentru voi insemna numai sa vi se dea si sa vi se faca poftele si mofturile.
- nu avetzi simtzul realitatzii si al situatziei, traitzi intr-o lumea a voastra cu elefantzi roz si crocodili galbeni, in situatzii critice nu avetzi macar priceperea de a nu incurca pe cei care pot face ceva, ci atunci va apuca pandaliile cele mai mari.

raul la toate relele : femelele !

Ce nevasta beton are acasa! in fata ei cred ca nu sufla, face pe viteazul aici. Traiasca nevasta lui narancea !!!

6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si eu cred ca nu sufla-n fata nevestei. Si nici in cea a naranceilor .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

quote:

vezi, ce va spuneam eu , uite-o pe aramona, cum ma abordeaza , ma face misogin si apoi ma ia cu baiete ! in 3 secunde s-a ridicat undeva la 10 metrii deasupra mea iar eu acum trebuie sa ma uit la ea in sus.

coboara la loc pe pamint surioara, sa ne privim in ochi cind vorbim

"Surioara", nu ma deranjeaza sa fii tu deasupra!
Hai ca am coborat!

Si la mistouri cu misto inainte!

Esti convins de ceea ce spui???

Ramona si Maysa (1 an si 11 luni)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Narancea eu sunt de acord cu tine!!!....Undeva pe la mijloc!
Asa sunt m u i e r i l e astea....da' si e tine te mananca spatele!!

Eu te iubesc si-asa!

Cine mai te-a suparat asa de tare...?? De te-a facut sa versi flacari pe nari?

Sarbatori frumoase si multa multa lumina in sufletel!

PS. Frumoase poezii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Narancea sufera rau saracu'...Naranceo, dar ce-ai vrea tu acum? Sa si tacem si sa nu mai spunem nimic, la ce-ai declarat tu, ca noi sa "zburam" de pe-aci, adica sa ne si conformam repede, nu?
Mai, mai Naranceo, atunci ce-ati face fara noi, numai voi barbatii, voi intre voi??? Da...gandeste-te, la ce se gandesc toti acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Eeee, Narancea nu e suparat...doar face pe suparatul...poate sare lumea sa-l consoleze!

Si in plus, ne lasa pe noi, bietele femei, cu necuratu' in noi, sa ne "zbatem" si sa-l AMUZAM!

"Surioara", nu vrei sa ne jucam altfel?

...Narancea...sotzul meu este pescar, iar eu chibitz de pescar...
Tare-mi seamana ce face el cu aruncatu' momelii si asteptatul pestelui...cu ce faci tu cu noi...

Ramona si Maysa (1 an si 11 luni)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Narancea, zi MULTUMESC ca n-avem putere sa va si batem si exterminam ca bataie de cap va dam oricum!Biete fiinte umane, barbati sensibili si fragili, iar noi ditamai dracushoarele dragutze si sexy Lasa mah ca n-o fi draq asa de negru cum crezi tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

......... am imbatrinit ! mi-au trecut zilele si m-au lasat puterile.... nu mai sunt in stare sa o pun de un scandal....

am sa ma duc sa dau buzna peste grase ! macar acolo ma pot baza pe nora hahahahaha aia sare la git imediat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by april

da voi nu aveti draci?!?????
ei si inca cati!!!
da nu ne obosim sa vi mai scoatem, va iubim cu tot cu ei

Sarbatori fericite
pozici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

daca e pe-asa cu femeile, adeca zice ca-l avem pe in noi, atunci sigur ei, barbatzii au tranji in si din cand in cand ii mananca sa ne scoata noua coarnele

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:

naaaaaaaaa suratelor, nu scapatzi asa usor.
hai sa despicam in patru caracterul femeii, femeia in general si romancele in special.
daca r fi sa grupez asa in mare cele mai caracteristice trasaturi ale voastre ar fi :
- avetzi pretentzii extrem de mari la barbatzi, iar singura rsplata care le-o datzi e vesnica nemultzumire.
- suntetzi schimbatoare ca vintul, tradatzi, uitazi, si calcatzi pe morminte, nu avetzi mai nimic sfint in voi. unul dintre cele mai frumoase proverbe din lumea asta, inventat de mine , zice : intr-o femeie te potzi baza cit intr-un condom gaurit !
- suntezi extrem de agresive, nu avetzi nimic diplomatic in voi, ci explodatzi, daca voi atzi fi condus lumea , ar fi fost un razboi continu, nu suntetzi altceva decit niste bombe cu ceas.
- chiar si relele facute de barbatzi pe lumea asta , tot voi suntezi in spatele lor, ii manipulatzi si ii impingetzi la rau, apoi facetzi pe smeritele si ii ponegritzi pe barbarii de barbatzi !
- va place sa dominatzi orice oriunde.
- habar nu avetzi ce e iubirea, dar o amintitzi la fiecare a doua vorba, fredonatzi cintece de iubire tot timpul si visatzi la romantism. iubirea pentru voi insemna numai sa vi se dea si sa vi se faca poftele si mofturile.
- nu avetzi simtzul realitatzii si al situatziei, traitzi intr-o lumea a voastra cu elefantzi roz si crocodili galbeni, in situatzii critice nu avetzi macar priceperea de a nu incurca pe cei care pot face ceva, ci atunci va apuca pandaliile cele mai mari.

raul la toate relele : femelele !

Asta-i un fel de "de ce iubim femeile" varianta narancea Ia zi, cine fu muza inspiratului eseu? Sau ne iubesti pe toate?
Nadina

Mergi la inceput