Au-pair - maine vine

Au-pair - maine vine | Autor: Yasmine

Link direct la acest mesaj

Dupa lupte seculare, care au durat o mie de ani :)), iata ca maine tre sa merg la aeroport sa o iau pe fata noastra Au-pair din Mongolia.
Daca pana acum tatarii nu-mi erau cunoscutzi decit din cartzile de istorie, o sa am un an la mine acasa o tataroaica, pe de o parte ne bucuram, pe de o parte suntem conshtientzi ca avem o raspundere pt. ea, deci suntem un pic intorshi pe dos, dar ... maine vom vedea.
Andreas se bucura deja tare, de 3 zile o tot cauta pe Dema prin casa, a vazut-o pe webcam, shi tare ii place ... deh fata tanara, sper sa nu-i placa asha tare shi lu ta-su :).

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mult succes!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

bafta multa...s-a scos Andreas!

Sarbatori Fericite pline de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu am experienta ca au pair deci daca vrei sa stii ce mi-a placut si ce nu mi-a placut la familiile la care am lucrat...putem conversa pe pm/email

Sper sa aveti o experienta placuta!

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Yasmine, multa bafta!
P.s. o potzi intrba pe Alyssa despre tatari, ca sa ai mai multe informatzii, io shtiu, obiceiuri mai deosebite, ca sa nu faci vreo gafa, etc...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Mult succes, atat tie cat si tataroaicei mele

Ptuuuuu, prima oara am citit ca fata e din Mangalia... si tare ma umflam in pene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ei, cum sunt primele zile cu tataroaica?

Daniella

Mergi la inceput