Ceau Moni, pe d-na dr. Vladescu o gasesti la Clinica Bega - str.Victor Babes, nr.12, tel.0256491748 (dimineata)si la cabinet Dorneanu intre 15 si 17, luni,marti,miercuri,joi - str.Prot.George Dragomir(fosta Turgheniev),nr.1,Piata Balcescu, tel.cab.0256400362, iar mobilul dansei este 0722654650.Tarife cabinet:consultatie 200mii(prima a fost 500mii),eco 300mii,pt. HSG te trimite la Bega la un alt dr.-700mii.
Te pup! Carmen
Buna MONI!Noi am vorbit cu d-na dr. pe mobilul dansei;daca o suni pe mobil dupa ora 12 sigur poti vorbi cu ea.Pe noi ne-a chemat la Clinica Bega,dar sa nu te astepti la prea multe(ma refer la aspectul exterior si interior al clinicii).Noi nu am platit nimic,si a fost foarte draguta-ma refer la relatia medic-pacient!!!
Te si te astept sa ne dai vesti bune!
DOamne ajuta!
ADELA
Buna fetelor!
Sunt si mai zapacita de cap
Ieri am vorbit la telefon cu o prietena a unei prietene dea mele, care sta in Timisoara. Ea mi-a zis ca ma duce la d-na dr. Popescu, pe care mi-a laudato foarte mult; spune ca este foarte priceputa si lucreaza cu foarte multa pasiune; acum chiar nu mai stiu ce sa fac.
Mirona mi-ai scris la inceput ca tu ai fost la aceasta d-na dr., asa ca astept sa-mi spui ce parere ai despre ea, si le rog si pe celelalte fete care stiu ceva despre ea sa-mi spuna parerea lor.
Poate va intrebati de ce o taraganez atata toata treaba si nu ma hotarasc mai repede;pai, astept pe saptamana viitoare sa-mi vina rusii, si numai dupa aceea am sa merg, pt. ca eu asa stiu ca cel mai bine e sa mergi la consultatii ginecologice imediat dupa ciclu, sau nu?
Astept parerea voastra despre d-na dr. Popescu.
Va pe toate si sa auzim numai de bine.