La CINE in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Monica,eu sunt din SIBIU si pot sa-ti spun ca am fost la TIMISOARA la d-na dr.ELENA VLADESCU si urmam tratamentul indicat de ea!Eu sunt foarte multumita de ea!Daca esti interesata iti pot da nr de telefon!
TE pup,
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni26 spune:

LA MULTI ANI !!! AN NOU FERICIT !!! si sa aveti parte in noul an de cat mai multe bucurii si satisfactii si sa vina la toate.
Va multumesc tare mult Flavia si Adela pentru ca ati impartasit si voi cu mine parerile voastre, dar din pacate inca nu sunt hotarata la cine sa merg pentru ca aud pareri diferite despre acelasi medic si sunt indrumata catre medici diferiti. De aceea astept mai multe pareri, de la cat mai multe fete, pentru a vedea catre cine ma indruma majoritatea dintre voi.Deci as vrea sa merg la un medic care sa ma ajute cu ambele probleme pe care le am, anexita si infertilitate, dar pe langa pricepere sa aiba si aparatura cat mai performanta.
Astept cu nerabdare parerile voastre .
Va , cu mult drag.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Moni - gand la gand cu voie buna.
Am deschis in dimineata asta forumul si chiar voiam sa-ti raspund la subiect. Hai totusi sa-mi verific si mailul ... si ... mail de la tine.

Vad ca inca nu te-ai hotarat. Scumpa ... dar nu te trimite nimeni sa faci casa cu acel dr. Daca nu-ti place poti oricand sa pleci de la el. DAR nu mai pierde timpul. Fa-ti o programare si du-te vezi ce analize iti da de facut, abia apoi pune in cumpana la care dintre ei sa mergi sa le interpreteze.
Vrei aparatura de ultima ora? Du-te la Cioata.
Vrei dr. de suflet? Du-te la Muresan.
Vrei sa si fie specializat pe infertilitate? Du-te la sotia lui Muresan.

De dr. Vladescu eu personal am auzit numai lucruri bune. Am multe cunostiinte care au incheiat cu succes cu ea acest mic proiect. Nu as putea sa-ti spun lucruri rele despre ea ... fiindca nu stiu. Dupa cum vezi ... si eu o pastrez ca pe AS-ul din maneca.
De alti dr. la care NU am fost nu pot sa-ti spun nimic. Eu am incercat sa merg la cat mai multi ginecologi ... pana mi-am dat seama ca problema mea nu e de ginecologie ... ci trece deja pe infertilitate. De aici ... nu mi-au mai ramas multe posibilitati ... fiind doar 2 dr. in Timisoara.

Sfatul meu este sa nu mai pierzi timpul, sa faci ceva analize si apoi sa vedeti ce e de facut, ca maine poimaine bate la usa acel prag de 30 si apoi faci ca mine
La multi ani! si tie si tine-ne la curent. Sper sa vi cat mai curand cu fericita veste.


Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna Moni!La noi problema e sotul:prea putini !Acum urmam tratamentul naturist indicat de d-na dr.Vladescu,dar daca nu va avea succes,sansa noastra FIV+icsi ramine!Asa ca am o intrebare si eu ptr.Leliutza:de ce sa nu facem FIV la Timisoara?
Eu ma rog pentru toate sa avem anul acesta!
DOamne ajuta!
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Ceau Moni! Eu am vreo 2 luni de cand merg la d-na dr. Elena Vladescu si mi se pare tare draguta. M-am dus cu spermograma sotului care e ok si cu cateva grafice de temperatura care si astea sunt in regula. Am continuat cu analize, histerosalpingografie, fac tratamentul indicat,urmeaza repetarea analizelor si testul postcoital, sper sa nu mai urmeze si altceva si sa vina cat mai repede bebele.Mult timp am evitat HSG-ul si de frica si pt ca refuzam sa cred ca as avea probleme cu trompele, neavand avorturi,sarcina extrauterina,anexite repetate care sa duca la trompe infundate, insa rezultatul HSG-ului a fost ca ar fi o trompa infundata,posibil din cauza unei singure anexite. Este bine sa ajungi la un dr. specialist in infertilitate (si asa cum ti-a spus si Mirona si eu stiu doar de 2 doamne doctor Vladescu si Muresan aici in Timisoara)si sa faci analizele hormonale,HSG-ul sa depistezi repede cauza si sa elimini pe cat posibil stresul.
Bafta multa! Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare fetelor,
multumesc Monica pentru urari, sper sa se implineasca cit mai repede si tuturor celor care isi doresc bebe sa le dea Dumnezeu.

am citit mailul tau si uite :
- eu m-am exprimat gresit cind am vorbit de aparatura de la Bega, eu ma refeream ca aparatura pentru Fertilizare in vitro nu este performanta(care din cite am inteles tine de laborator, costa zeci de mii sau sute de mii de euro )dar la tine nu e cazul de FIV ...

nu te pot sfatui la ce doctor sa mergi, cred ca conteaza foarte mult relatia pe care poti sa o dezvolti cu medicul respectiv. daca vrei ceva informatii despre strazi, clinici, cabinete cu mare placere iti pot oferi.

Adela Achim - eu nu as face FIV la Timisoara pentru ca am adunat numai informatii negative :
- clinica dr. munteanu - unei persoane i s-a facut mai multe FIV-uri fara sa se observe un fibrom de dimensiune mare - asa ca i s-au luat banii aiurea si dupa atitea nereusite a ajuns la szeged unde a fost operata de fibrom .... si abia dupa aceea i s-a facut FIV.
- la clinica bega la dr. vladescu - am inteles ca nu stau bine cu aparatura, conditiile in laborator sunt nu foarte bune, si un alt caz - 4 FIV-uri nereusite la clinica bega, dupa care primul FIV la szeged si a reusit, tu ce concluzii ai trage ?

sper ca nu supar pe nimeni, dar e pacat sa nimerim pe mina unor medici care nu stiu, nu pot sau nu au aparatura necesara. eu acum merg la szeged, nu sunt extraordinar de multumita (de fapt nu am inceput inca FIV-ul) dar sunt hotarita ca daca lucrurile nu ies bine sa merg in alta parte, asta e ....

va pup dulce si sper sa devenim

leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Si o prietena de-a mea a fost la dr. Vladescu si a fost multumita, din pacate nu a reusit momentan sa ramana insarcinata, ea avand probleme cu ovulatia. Dar i-a fost recomandata de cineva care a ramas insarcinata dupa tratamentul indicat de dr. Vladescu, dupa ce toti ceilalti medici i-au spus ca nu mai are nici o sansa sa faca bb. Asa ca, poti singura sa tragi concluziile si sa faci asa cum crezi tu ca este mai bine, important este sa nu mai astepti si sa incepi investigatiile.
Va doresc un an nou cat mai bun si sa fiti cat mai repede si sa faceti bb sanatosi!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetelor!
Ma bucur mult ca putem afla mule informatii si ca fiecare poate sa-si impartaseasca experienta!Draga Moni conteaza mult sa incepi sa faci ce ti-ai propus!
Draga LELIUTZA iti multumesc mult,mult ptr.informatii!
Pot sa va spun ca lucrez in domeniul sanitar,si stiu foarte bine ce inseamna spital;adevarul e ca am fost putin dezamagita de clinica din Timisoara,ma asteptam la cu totul altceva,dar mi-am spus ca primeaza scopul nostru...Dar de d-na dr. am fost multumita!
Va si sa auzim de cat mai multe
Doamne ajuta!
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni26 spune:

Ma bucur tare mult sa vad ca ni s-au alaturat mai multe fete, asta inseamna mai multe pareri.Eu am hotarat sa merg la dr. la care ma indruma majoritatea dintre voi, si vad ca majoritatea ma indrumati catre d-na dr. Vladescu -asa ca la ea voi merge.
Poate-mi puteti spune daca am nevoie de bilet de trimitere sau pot sa merg si fara, si cum procedati cu plata, are tarife fixe pt. consultatii sau ii dati voi cat credeti( cam cat se da la o consultatie?)
Va multumesc mult si va cu drag.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Buna! Si eu sunt din Timisoara. Sunt insarcinata in 10 saptamani si pot sa-ti spun de doctorul meu, de care sunt extrem de multumita. Eu am mers la el cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata, pentru analize si tratamente la diversele afectiuni pe care le aveam. Se numeste dr. Gluhovschi (BEGA), e mai tanar dar e foarte deschis, poti discuta orice cu el si mai ales te incurajeaza in tot ce-ti propui sa faci. Eu zic ca e un medic bun si nu foarte scump, desi nu e atat de cunoscut. O alta prietena foarte buna de-a mea a nascut cu el si a fost foarte multumita. Eu pot sa-ti dau nr. lui de telefon: 0256244888 sau 0744180355.
Multa bafta sa faci o alegere cat mai buna!!!


Asan

Mergi la inceput