Alergie in sarcina

De cateva zile imi tot apar pe corp niste blande care ma mananca ingrozitor(de mica eram tot timpul plina imediat cum mancam ceva vechi)..dar acum imi apar de vreo 3zile,am numai pe picioare si cateva pe mana..vreau sa ma duc la dr,dar pana atunci..spuneti-mi si mie cat de daunator este acest lucru pentru bebe??Am inteles ca ii apar si lui ca apar si pe interior..va rog ajutati-ma cu un raspuns..
io
22+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
Raspunsuri
aida_o spune:
www.netdoctor.co.uk/womenshealth/facts/skinrash_pregnancy.htm" target="_blank">Aici sunt enumerate mai multe tipuri de iritatii ale pielii in sarcina, insa eu zic ca tot medicul trebuie sa-si dea cu parerea.
ama_kaly spune:
aida_o mercic pentru raspuns,am primit si PM-ul!
M-am mai linistit,mi-am sunat si dr si mi-a zis ca bebe nu este afectat dar trebuie sa tin regim tocmai acum de sarbatori
Azi noapte abia am reusit sa dorm..ma mancau incontinuu..sper sa scap de ele curand!
io
22+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
aileana spune:
Ama_Kaly, dupa cum am mai scris si la 'Mamici de martie-aprilie 05', pe la 13-14 sapt de sarcina am facut urticarie, de 3 ori in 3 saptamani consecutive. Doctorita de familie, ca si medicul obstetrician (sotzul ei
) mi-au spus sa tin regim 3 zile in care sa elimin complet alimentele animale, deci nici macar branza de vazi, chiar si degresata, cafea - de care oricum nu beam - si orice alt excitant.
In final am descoperit ca dupa ce tineam regimul, 3 pana la 5 zile, la sfarsit de saptamana imi placea sa-mi fac o omleta (luam micul dejun cu sotzul duminica dimineata), in care puneam oua de tzara (de altfel, foarte proaspete si sanatoase, dar prea mult pentru ficatul meu). Abia eliminand ouale de tzara din alimentatie n-am mai facut alergia respeciva.
De asemenea, ajuta foarte mult la eliminarea toxinelor din organism si lichidele. Bea cel putin 2 litri pe zi, apa, ceai (de preferat slab si neindulcit). Pentru mancarime am folosit pudra mentolata (pe care o dadeam dupa ce spalam delicat zona afectata).
si multa sanatate.
28+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
ama_kaly spune:
aileana si eu tin regim acum,mananc doar covrigi si beau ceai(am luat de la farmacie din acela anti alergic ca nu e interzis in sarcina) si acum pe seara am mancat niste cartofi copti cu sare..e prima zi de regim,sper sa rezist inca vreo 2..
Pana acum mi-am dat cu mixtura mentolata,acum dr mi-a dat triamcinolon s.De abia astept sa scap de ele ca abia mai pot dormi noaptea de mancarimi..bine macar ca bebe nu e afectat..asa ti-a zis si tie atunci nu?Ca nu e periculos pentru bebe!
si merci pentru raspuns!io
22+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
aileana spune:
Nu e bebe afectat, el e in 'casa' lui si putine probleme de sanatate de-ale tale ii mai pot afecta. Tine regimul si bea multe lichide si iti trece repede. Multa sanatate!
28+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
Lya spune:
Ama,eu zic sa ti un regim de fructe si legume crude pe cat posibil .O sa-ti faca bine si tie si lui bebe.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya14+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty