Copilasi noiembrie decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetele, am reusit sa pun o gramada de poze din 22 decembrie si pana pe 25, lipsesc pozele cu tortul Alexiei si de la ruperea turtei ca ne-au facut altii pozele si inca nu le-am colectat..o sa vina si alea cat de curand.
Alexia mea a ales primi data un Cd cu muzica, apoi forfecuta si apoi credit cardul....asa ca sunt linistita, ha ha

V-am pupat si aveti grija de copilasi si de voi

poze 1 ANISOR

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fetele ,sint vorba aia ,un ochi ride si unul plinge ,adica asa ceva : si .Am dus copchilul la socrii pt ~ 2 sapt . ca sa mergem de Revelion la munte sa ne destrabalam la ski ,si pt ca am dus si catel si purcel (patut ,scaun de masa ,carucior ,jucarii ,etc ), bunicii ne-au propus sa-l mai lasam si dupa sarbatori daca o sa se inteleaga .
Cind m-am intors acasa mi s-a parut casa asa goala (Andreap sa nu rizi de mine dar deja mi-e dor de Andrei )!
Acu ' eu ce sa fac cu atita timp liber ,stau si scriu la PC ,poate mai pun si niste poze ...E asa liniste in casa de-mi tiuie urechile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Paxela noi ne laudam doar cu 2 dinti jos, pana la masele mai avem putintel.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Urrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Merge net-ul.
Scriu repede ca nu se stie...
De atitea ori am incercat sa scriu zilele astea...
Imi venea sa pling ,ca voi dadeati mesaje si eu nu puteam niic macar sa va multumesc...
deci...
Multumesc din tot sufletul celor care n-au facut urari de ziua Biancai si va dorim ca toate gindurile voastre de bine sa vi se intoarca insutit.
Sunteti toate niste mamici minunate si niste prietene exceptionale asa ca sunt sigura ca ati avut un Craciun de vis,ca Mos Craciun a lasat linga bradut tot ceea ce v-ati dorit si ca toti cei dragi v-au fost alaturi....
Si tot pe fuga...(ca nu se stie cum cade net-ul...) am vazut poze...Monica si Felis.

Despre noi...
Avem 8 dintisori,ca tot s-a vorbit,4 sus si 4 jos si...,parca,ne incearca si o maseluta,tot jos.
Darimam casa in fiecare zi,daca cineve nu e atent risca sa-si sparga capul sau sa moara de inima dupa ce i-a contact cu vr-o jucarie plasata strategic,pe unde nici nu te astepti si care scoate suntete....
Bradutul...ne-a placut...dar "beculetele" imprastiate prin toata casa au fost atractia.N-am vazut-o niciodata atit de ...derutata.Al;erga rizind dintr-un colt in altul,se oprea citeva secunde in dreptul unei instalatii si apoi fugea rizind la alta.(inb toata casa sunt 6 din care 4 sunt in camera cu bradutul.)
Cinde vine ora ed masa insa....fugim repede.Mincarea este inamicul nostru cel mai de temut.Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.Ma bate un gind sa trec peste pikovitul recomandat de dr si sa ii dau niste peritol.Poate asa...Cine stie...
Cam atit!
Cu putin noroc poate reusim sa mai scriem un mesaj pina anul viitor.
Mai uram si noi,cu mult drag(si multa intirziere) tuturor bebelusilor care si-au serbat primul anisor in ultimele zile.Tot ce e mai bun pe lume sa fie pentru ei si pentru familiile lor.

Si in caz ca nu reusesc sa mai scriu va doresc.
Un revelion minunat!
Un an nou,bun si bogat!
La multi ani!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Intram si noi pe fuga sa va aratam Craciunita noastra:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/94e2

Am avut zile pline, cu petreceri de copilasi, cu tort, invitati, mamici, bunici, bradut, Mos Craciun, cadouri...
Am intrat si noi in randul copilasilor mari deja...
Ce credeti ca a luat coplia mea de pe tava?
Ei bine, pieptenele, metrul de croitorie si parfumul!
N-a bagat de seama ca lumea o imboldea sa agate banii, cheia de masina sau snopul de chei de patron

Mii de la mamicile care ne-au urat cele bune de ziua noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Viovio , Cookie ,v-am vazut printesele ...ce inseamna sa ai fetita ,o motezi in fel si chip sa rupa inimile baieteilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare, sunt fericita caci desi am pierdut o gramada de poze, cum va spuneam, am facut rost de altele de la un prieten. Asa ca mai am poze cu Bia la Mos in brate!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Viovio , Cookie ,v-am vazut printesele ...ce inseamna sa ai fetita ,o motezi in fel si chip sa rupa inimile baieteilor !

diana2004

Diana,ai fost mortala...

si de la noi.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Cecilia tare-i dulce Alexia, iti vine s-o mananci!
Cookie si "Craciunita" voastra-i mortala, sa tot vina Craciunul asa!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Va pup pe toate, uite ca din graba nici n-am postat cum trebuie, am intrat de trei ori, oricum va anunt ca plec la vaccin...uh, nici nu vreau sa ma gandesc...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput