Copilasi noiembrie decembrie 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 4

raluca.gabriela spune:
Buna dimineata!
Vad poze noi, copilasi mari si frumosi, petreceri peste petreceri... Ma bucur sa observ de la un capitol la altul noutati ale puiutilor nostri .
Noi am primit ceva cu totul special de la Mos: RUBEOLAAA! Chiar in seara de 24 avea pielea marmorata dar nu m-am prins
, asa ca pe 25 la pranz la mama era... ca batuta cu urzica
, cam maraita. Iata de unde venea febra aia rebela de joia trecuta, fara alte simptome
. Una peste alta nu e chiar rau ca a facut-o, am scapat de una, mai ales ca nici alte simptome nu a avut, a suportat chiar f bine, in afara de lipsa poftei de mancare
(poate ma credeti nebuna dar preferam sa aiba putina febra si sa manance ca lumea
).
Distractiv e ca am sunat-o imediat pe Dr Oetker sa ii spun ca fata are probabil rubeola si ea ii dadea inainte ca are doar o reactie de la vaccin . Cand am insistat si a doua zi sa vina sa o vada, ca are si pe talpi, mi-a zis: o sa vin pe miercuri, cand reincep serviciul
. HAHAHA, poate sa vina azi ca nu mai are ce vedea
!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

diana2004 spune:
Raluca ,de data asta Dr .Oetker cum ii spui tu are dreptate .Majoritatea vaccinurilor au in compozitie virusuri vii inactivate ;in functie de imunitatea copilului dupa vaccin poate sa apara boala pt care s-a facut vaccinul (rubeola in cazul nostru )dar intr-o forma mai usoara .Daca a avut ceva semne inainte de vaccin ,atunci a facut rubeola independent de vaccin pt ca nu a avut timp sa fabrice anticorpi .
Vedeti ce inseamna sa am copilul "in tabara " la bunici ? Ma bintuie stiinta !

andreap spune:
Buna dimineata!
In primul rand,sanatet multa Mamarutza mica(Raluca)!sa te faci bine curand!
Apoi am vazut ceva poze;Mihaita si Silviu,Craciunita frumoasa(Cookie),Bianca(Eveline) cu Mosul..Ce sa zic,frumosi rau!
Diana,ti-am zis?????Rau cu rau..dar mai rau fara rau!Nu ca Andreia ar fi rau...dar asa se zice.Las'ca te vad eu ca-l iei imediat dupa Revelion
!
Pupici si o zi minunata..
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

eveline spune:
Am fost la vaccin. Vaaai....a facut Bianca o criza de plans cu nervi, n-am vazut-o niciodata asa....si asta la consult, inainte de intepatura....asa ca plansul de la injectie nici nu a mai contat, nu mai stiai daca o durea sau era continuarea crizei de dinainte...
Oricum, cand am iesit de acolo si a dat de aer a inceput sa rada....tot e bine!
La voi cum au reactionat cei mici la vaccinul asta (ma refer la urmari...febra, ceva...)? E vorba de cel de la 12 luni nu de ROR (ala l-am facut luna trecuta in manuta, n-a avut nici macar un grad in plus la temperatura...fiecare cu reactia lui).
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

andreap spune:
Eveline,Mariuca nu a facut febra deloc la ala de 1 an..Bafta multa
dar pe unde sunteti???Eu un anu am chef deloc de munca..si tocmai acum v-ati gasit sa fugiti????
Si se pare ca si vineri muncesc tot program normal
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

bumbacel spune:
Fetelor, intru in mare graba sa va urez toate cele bune de anul nou, de Craciun am ratat urarile .
Tudor nici nu a bagat in seama bradul de Craciun, nici gol, nici impodobit, nici cu nici fara beculete. Asadar am scapat de grija de a-l aduna de pe jos ,
Cadourile i-au placut pentru catava vreme, desigur ca acum a uitat de ele si i se par mult mai interesante lucrurile ce nu au nici o legatura cu jucariile:tastatura, televizorul, toate sticlele de plastic si nu numai, cosul de gunoi pentru pampersi...Il las sa-si faca damblalele, am renuntat la a mai strange dupa el la fiecare ora, strang o data pe zi dupa ce adoarme.
Tot cu sanul in gura adoarme, desi bea lapte La Dorna fara probleme.Daca nu-i tzatzi in preajma nu doarme
Avem si un dintisor nou, asa ca ne laudam cu 7 dintisori, trei jos si patru sus.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

eveline spune:
Eu mai sunt, Andreea, sau cel putin am reaparut, tu mai esti?
Am dat papa lu Bia, a papat bine bine si acum face nani...chiar is curioasa cat doarme, la fostul vaccin a dormit trei ore jumatate....nu stiu daca din cauza stresului sau a vaccinului...oricum tin minte ca data trecuta cand am fost m-am, intalnit cu o mamica care a spus acelasi lucru:fetita ei a dormit vreo trei ore dupa ROR...acum e alt vaccin...o sa vedem
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

FELIS spune:
Am vazut inca de aseara niste poze si azi altele: m-am indragostit fara dubii de o printzesa frumoasa foc (a lui Evelin), si apoi nu mai stiam care cum sunt craciunitzele... toate niste printzese... atat de delicate si frumoase in rochite rosii
... (a lui CeciliaC si Cooki)
RALUCA... si eu stiu ca de la vaccinul de la stat la 7-8 zile dupa ce il faci ai simptome indentice cu rubeola... Chiat am fost atentionata sa nu ma panichez ca e normal..., dar noi am facut Priorixul care nu are nici un fel de urmari... si nici nu a avut...
Noi... nu prea OK... dar asta e... mergem inainte... Tot fara chef de papa... cu scazut in greutate... dar mi se pare si firesc atata timp cat i-au iesit 4 dinti in 14 zile, fara febra si fara diaree...... Ce nu mi e pare firesc si ma obsedeaza de ceva timp, dar am zis eu ca sunt o neavenita in domeniu si sa nu ma mai gandesc, e faptul ca osul sternului (parca asa ii spune celui de pe piept de care se prind coastele...)este ... desfacut... sau nici nu stiu cum sa zic... Cert este ca atunci cand respira, coastele din stanga se misca complet separat de cele din dreapta.... Cele din stanga se ridica f mult cand respira, cele din dreapta nu se ridica deloc... Se vede clar ca nu e nici o legatura intre ele...
Cand am fost ultima data la control la inima i-am zis d-nei dr (el cazuse si din pat), dar mi-a zis ca inima e perfecta, iar de osul sternului sa nu imi fac eu griji, ca doar nu l-au cusut cu ata...
... AM incercat sa nu ma mai gandesc, desi e vizibil ... ce am povestit mai sus... insa azi am fost la control la dr pediatra si mi-a zis ca totul e OK, dar nu-i place ce vede acolo.. la osul pieptului... si mi-a zis in termeni medicali ca se vede clar ca osu nu stiu care nu e prins de nu stiu care... Atat mi-a trebuit... Si asa ma obseda chestia... acu...
am o stare de nu se poate...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Ele spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Si asa ma obseda chestia... acu...am o stare de nu se poate...
[/blue]
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

try spune:
Oi, Doamne, nu-mi mai aduc aminte de cand n-am intrat pe-aici. Si din pacate, asa va fi si de acum incolo. timpul meu e atat de limitat ca nici n-am ajuns cu alex sa-i fac vaccinul de 1 an. Iar el acum mai are un pic si face 1 an si 2 luni.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper doar ca sunteti toate sanatoase, ca cei mici sunt sanatosi si ca i-a gasit Mosul si i-a umplut de daruri.
Alex e un scump si... om cu greutate. Are deja 14 kg. Nu pare gras, dar la cat de inalt este nu ma mira. E cat un copil de 2 ani. Sper din suflet sa nu fie un adult iesit din comun din punctul asta de vedere si sa nu creasca peste 2m.
Eu nu ma mai pot lupta cu el in brate de mult timp. Totul e pe picioarele lui acum caci ii rupe cocoasa. Singurele momente in brate sunt cand dansam... si ce ne mai place...
Si-a dat drumul mai bine la mers, dar inca are ezitari si cazaturi, tot nu spune nimic in afara de mama si tata (dar nu ca nea-r striga, ci in joaca lui). Bodogane si se cearta toata ziua, dar nu pronunta nimic inteligibil. O sa fim vorbitori intarziati, insa nu-mi fac probleme din cauza asta.
Sarbatorile au fost foarte frumoase pentru noi si in mare masura se datoreaza lui alex. A primit o gramada de cadouri. Cred ca facem o pauza mare de jucarii ca deja nu mai stie cu care sa se joace.
Va pup pe toate, va doresc un an nou fericit, sanatate multa pentru cei mici, voua cat mai putine griji de mamici si sa se lase cu bb2 la cine isi mai doreste inca unul.
Ce mai face fratiorul/surioara lui Andrei? Florypop, cum e sa miste bubulina in burtica sau inca nu a dat fluturasul din aripioare?
Madachan, cat de avansata e sarcina? Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi