Copilasi noiembrie decembrie 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 5

FELIS spune:
quote:
Originally posted by EleCURAJ!! Eu stiam ceva de osul sternului si de rahitism ..si eu o analizez pe Denisa...
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Da... dar la noi e vorba de taietura de la operatie... I-a taiat si osul ca sa poata sa il opereze cum trebuie la inima.... Deci obsesia mea e ca atunci cand a cazut din pat s-au rupt legaturile care au fost facute sa prinda osul...

Felis si

Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

mikimi spune:
Felis draga eu nu cred ca doctorii iti spun ceva doar ca sa te linisteasca ca nu de asta sunt pusi acolo ci sa "repare" daca e ceva in neregula, asa ca daca ea zice ca e OK nu-ti mai face griji.Evident ca trebuie urmarit si eventual intrebat si alt doctor la care te duci tu...dar fara obsesii inutile.Micutul, normal ca nu mai are pofta de mancare de la atata suferinta de dinti, ii uram sa-i treca repede si sa se puna pe lins castronele.
Uram si noi Craciun Fericit acelora pe care nu i-am avut in contacts cu adresa de mail, ne-am gandit la toata lumea si va uram si un An Nou bun, linistit, bogat.Noi am fost la munte pana acum, iar mane plecam din nou pana cand incep serviciul pe 3.
Cicisor ne-am adunat sa incepem pe 3 serviciul...si Raluca deasemenea.
Diana eu m-am ofticat tare ca n-am avut cu cine sa-l las 2 zile pe Alexander sa merg la ski, iar acum s-ar putea sa fie prea tarziu...se cam topeste.Diana unde te duci ?
poze minunate am vazut la fetitele Craciunite lu' Cici si Cookie ,o printesa de Eveline fara frica de Mosu', doi voinici soferi experimentati-Mihaita si Silviu.Am ma vazut-o si pe rockarita de Ruxy si ne-a placut la nebunie.
mot
Miki si Alexander (12.12.04)

mikimi spune:
Eu am mare problema cu lapticul ca nu vrea sa bea decat de la mine.Am incercat tot ce exista pe piata, inclusv Nestle Junior, dorna, Fulga ....nu vrea si pace, nu cu bibe, nu cu canuta, nu cu lingurita..off, as vrea sa-l trec usor usor pe alt lapte decat al meu dar nu stiu cand, cum si cu ce.
mot
Miki si Alexander (12.12.04)

paxela spune:
miki dar laptic de al tau bea altfel decat din titzi? ca poti incerca sa il amesteci cu un alt laptic treptat, putin cate putin
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

diana2004 spune:
Miki, ne ducem in Poiana Brasov ,avem un prieten care inchiriaza parterul unei vile ,nimic pretentios ,incap 6 pers. Am auzit ca azi a plouat ,oricum mi-am luat si costumul de baie ca am aflat de o piscina de fitze la un hotel .Acu' imi dau seama ce chestie de ,am impachetat costumul de ski si costumul de baie !

diana2004 spune:
Felis ,probabil ca nu s-au sudat coastele complet de stern ,mai dureaza pina se refac legaturile .Ca sa fii sigura poti intreba un chirurg de copii .

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by try
Madachan, cat de avansata e sarcina?

Jasmine si

florypop spune:
Ce mai faceti dragelor?
Noi suntem in graba. Andrei parca a capiat. Este un rasfatat si jumatate. Nu mai reusesc sa fac nimic prin casa dar nu-i nimic ne consolam la gandul ca vine surioara lui din urma si il pune la punct.
Va uram Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii si sanatate.
Pupici,
Flory 14+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

RalucaCostiurin spune:
Fetelor, mai tarziu dar va multumesc pt. raspunsuri!
Pana la urma am luat un set Clemmy little farm, e ca un lego de la 9 luni in sus, cu piese mari de cauciuc moale - si am vazut ca-s apreciate, baietelul avea unul mai mic.
Ma tenta pianul, dar in Cora batea vantul la jucarii de copii mici.
Inca o data multumesc si un An nou cat mai bun alaturi de puiutii vostri!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

dianaiulie2009 spune:
Buna mamici de decembrie !!!
Si eu sunt tot mamicuta de decembrie 2004 , mai exact 20 decembrie 2004 . Este cea de a-2a fetita a mea pe care o cheama Paula-Cezara .
Sunt bucuroasa ca ma primiti printre voi , asa mai pot schimba pareri si impresii cu mamaici care au copilasi de varsta apropiata de cea a fetitei mele .
Prima fetita a mea are 5 ani si aproape 10 luni , este nascuta pe 10 martie 2000 .
As avea rugamintea sa ma indrumati si pe mine cum se procedeaza ca sa apara si numele noastre pe prima pagina , acolo unde sunt insirate toate celelalte nume de mamici si copii ?!!!
Va doresc sanatate si bucurii tuturor si cand reusesc de cea mica mai intru sa va scriu , oricum de citit va citesc !!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos