Fobii din lumea artistica
Raspunsuri - Pagina 6
Mona_B spune:
Plus: ai grija la coerenta mesajelor tale! Altfel s-ar putea sa trec si eu la...caracterizari. dar ma conformez regulamentului.Si de mesaje private n-am timp nici energie de risipit.
N-am nimic de impartit cu tine, asa ca fii buna si da-mi pace, nu-ti mai baga nasu'n topice care-ti ridica intrebari.
O seara buna!
brendamitran spune:
Oricit m-as stradui,nu gasesc nici un epitet in adresarile mele catre tine....
Mesaje private? Cine se oboseste?
Conformeaza-te....ca bine faci.....
Doamneeeeee.......n-am mai ras demult cu asa pofta...multumesc!
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
impreuna spune:
Brenda sa-mi fie cu iertare, dar nu cred ca Mona a gresit cu ceva in titlul subiectului.
Daca asa a vrut ea sa il intituleze e dreptul ei si nu mi se pare corect sa o pui intr-o lumina proasta. Puteai sa treci cu vederea si gata, doar sunt atatea subiecte interesante pe aici
Fobie, pe langa teama obsedanta mai inseamna si aversiune, antipatie, repulsie fata ce ceva/cineva (DEX).
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Iubika spune:
Mai continuati putin cu impunsaturile si ajunge subiectul la ZZ.
Pacat! Era chiar un subiect interesant...
Mona_B spune:
Dragele mele, cainii latra ursul trece.
Va rog sa ramaneti la subiect. Imi amintesc Iubika, ca deschisesesi un subiect de barfa si ai si inceput sa fii criticata. Asta inseamna normalitate.
Eu sunt absolut Ok, nu va faceti griji, nu putem fi pe placul tuturor.
Si va promit ca nu vom ajunge la ZZ.
Va pup,
Mona
ocebine spune:
Io am alergie la:
Tom Cruise...parca i-as trage una sa-i sterg odata grimasa aia de zimbet cu gura pina la ureki
Barbra Streisant...prea se da frumoasa si intelijenta si cu protectia mediului cind ea polueaza mai rau ca toti...
Stai sa ma mai gindesc....parca erau mai multi...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Mona_B spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Io am alergie la:
Tom Cruise...parca i-as trage una sa-i sterg odata grimasa aia de zimbet cu gura pina la ureki
Barbra Streisant...prea se da frumoasa si intelijenta si cu protectia mediului cind ea polueaza mai rau ca toti...
Stai sa ma mai gindesc....parca erau mai multi...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Andrada spune:
Numa Maia Morgenstern pentru stilul irefutabil: obrajii supti bine a paguba, miscarile cu care matura 10 m patrati ca e vorba de Ghetou sau de Maria, patetismul si victimizarea,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Iubika spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Io am alergie la:
Barbra Streisand...prea se da frumoasa si intelijenta si cu protectia mediului cind ea polueaza mai rau ca toti...
Subscriu!
Eu n`o inghit pe madam de pe vremea cand umbla cu André Agassi. Cat tupeu sa puna mana pe asa o bucatica!!!
Iubika spune:
Aurel Moldoveanu ma enerveaza cu muzica aia de 2 lei... si nici fatza lui nu`mi place!
De www.florentina.ro/images/costin%20marculescu1.jpg" target="_blank">Costin Marculescu nici nu mai zic. Are o fatza care se cere luata la pumni.... si atitudinea pe masura! Ma nou se crede si cantaretz...