Fobii din lumea artistica
Raspunsuri - Pagina 5
mist spune:
quote:
Originally posted by conchita
Woody Allen, brrrr si hrrrrr.
Aprob "pozitiv"
"I am still learning."
"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."
Iubika spune:
Pe www.tccandler.com/images/actresses/penelope_cruz_face.jpg" target="_blank">ea nu a nominalizat`o nimeni inca??
impreuna spune:
Si Zavoranca ma enerveaza rau de tot (in caz ca face parte din "lumea artistica":)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by Mona_Bquote:Ei, haide! Ma iei la intrebari?!La inceput de An? Nu-ti convine ceva, step aside!
Originally posted by brendamitran
Aviz autorului:
Iertati-ma,dar stiti ce este aceea o fobie?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Am vazut ca ai obiceiul sa vii cu definitii din DEX. Thank you, dar am terminat filologia si zau ca nu-i nevoie sa-mi explici prea multe!Si daca tot suntem aici, te-as ruga sa-mi explici si mie ticul tau verbal "aviz"+...ca io-s mai grea de cap
Pai mai intai ar trebui sa va explicati voi insiva,cele care luati foc la orice replica de parca v-ar da cineva cu ceva in cap.......pe urma,mai vedem daca mai e cazul de explicatii......
Eh......si uite asa avem pretentia ca am fi un popor "dashtept"....
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
angelina spune:
Denizel ... esti totala!!
Mie nu-mi place de:
- Robert De Niro .... nu pot sa sufar moaca lui de carmolist (mai ales cu alunita aia de pe obraz.....BIAX!!!)
- Demi Moore
- Tom Hanks
- Freddie Mercury (arata exact ca taica-meu)
- Falco
- Pamela Anderson
- Tori Spelling
Iar dintre romani:
- Marian Ralea
- Mihaela Tatu
- Mircea Badea
- Radu Mircea
Mona_B spune:
Brenda, nu e prima oara cand m-ataci...ce ti-o casunat soro, poate de la faza cu machiajul?!Cred ca tu ai o problema cu opiniile contrare alor tale, dar eu ma straduiesc sa te ignor. Nu stiu de ce tot cauti nod in papura altora, cand se poate discuta fara sa te-aprinzi.
Zau ca nu reusesti sa ma enervezi!In ciuda atitudinii tale de "mainile-n solduri".Try again and again and again si tot degeaba.
Mona_B spune:
Off topic si don't mind me: nu mai citi atata Cioran ca dauneaza grav sanatatii!Io-n facultate a trebuit sa-l citesc pe Schopenhauer si zau ca nu mi-a priit dar cu timpul m-am lecuit!
Sa fii sanatoasa!
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Brenda, nu e prima oara cand m-ataci...ce ti-o casunat soro, poate de la faza cu machiajul?!Cred ca tu ai o problema cu opiniile contrare alor tale, dar eu ma straduiesc sa te ignor. Nu stiu de ce tot cauti nod in papura altora, cand se poate discuta fara sa te-aprinzi.
Zau ca nu reusesti sa ma enervezi!In ciuda atitudinii tale de "mainile-n solduri".Try again and again and again si tot degeaba.
Mainile in solduri? Pai sa-mi fie cu iertare,fato! Io doar am intrebat daca stiti ce inseamna o fobie,mainile in solduri tu le-ai pus,te-ai ofuscat taaaaaare la intrebarea mea......
Sa te enervez? fereasca Sfantul,chiar nu vreau asta,insa nu-mi place cind mi se raspunde la o sesizare cu un afront.....
Te-am mai "atacat" io? Da' ce memorie diabolica ai "soro'! As fi jurat ca nu te-am mai intilnit prin zona,da' daca tu zici,e o dovada in plus,ca.....le coci mama,le tii minte si le coci....Imi pare rau,tocmai pt ca nu le fac cu rautate,nici nu le tin minte....
Da,imi place sa consult DEX-ul atunci cind am semne de intrebare,si nu vad ce e rau in asta,si in faptul ca pot indrepta unele pareri gresite ale unora si inclusiv pe ale mele; omul cit traieste invata.....
Pe Cioran,dai dovada ca ai avea mare nevoie sa-l citesti si tu.....
Si....nu in ultimul rind....."soro"....daca esti asa grea de cap cum afirmi,cum Dumnezeu ai reusit sa termini filologia?
Mi-a parut bine......hmmmmm....MonaB(o sa ma straduiesc sa tin minte de data asta)
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
Mona_B spune:
Vezi sa nu-ti incarci prea mult memoria. Ai luat foc deja, sper spre binele tau sa te stingi repede.
Epitetele tale la adresa mea nu ma mira. Pe ce ti le bazezi, argumenteaza. Altfel,denota o atitudine de tzatza de cartier.
Take a break!
brendamitran spune:
BRENDA