Fobii din lumea artistica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Dintre romancute, Andreea Banica e detinatoarea locului 1 in topul meu.
Loredana (fosta Groza)imi placea demult, acum nu.
Nicolae Guta (mai degraba ma pufneste rasul cand il vad si aud)
Mircea Badea
Lucian Viziru (atat de siropos)
Mihaela Tatu
Gabriel Cotabita
Indivizii de la Talisman (in ciuda faptului ca-mi plac piesele lor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by mate

Nu-mi plac cele doua maimutzici ,Zeta-Jones,Courtney Love,actorii din Friends in frunte cu Jennifer Aniston,Demmi Moore,Tom Cruise,Cameron Diaz,Britney Spears.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Da da da! Uitasem de Demmi Moore cea cu pulpe de culturist! Damn!
In rest nu-mi plac nici mie restul dar nu cu spume mari...
Courtney Love mi-a placut asa mult in People vs Larry Flynt incat acum imi place de ea...

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by mate

...oh,cum i-am uitat pe Brad Pitt si Colin Farrel

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Oanaaaa, se poate?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aaaaaa, da, si pe mine ma oftica la culme falcile lui Demi Moore si transpiratia lui Cotabita, iar de 'ascutzeala" Gabrielei V-Firea num mai zic .
Mai dar nu e pacat mare sa radem de oameni?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Mama ce bine ca ati deschis subiectul asta ca nu pot sa-l suport deloc pe Robbie Williams, de-a lungul timpului m-au enervat si pe mine Demi Moore, Bruce Willis sau Pierce Brosnan dar Robbie Williams o sa fie pe locul 1 al antipatiilor forever.

Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu nu am MARI antipatii,sunt unele personaje publice care nu imi plac, nu mi-as permite insa sa dau cu adjective "urata","proasta","nesuferita","prefacuta","bitch", etc..

sa revin deci la oile mele (negre):
1. Mircea Diaconu
2. Richard Gere
3. Marina Almasan
4. Christel
5. Corina Danila

Asa..insa..daca imi e cineva mai antipatic decat toti este tipul ala chelos si scund care canta populare si e mereu imbracat ca un oshean..nu imi vine acum numele...Ei..cand apare individul ala pe ecran,garantat schimb programul.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

www.cd.ro/pics/1012482.jpg" target="_blank">El? Mamma mia, ai dreptate, il uitasem, pentru mine e la fel ca piticul din Twin Peaks ... nenea Benone Sinulescu

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pe Laura Andresan no sufar la cat e de vulgara!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by andora

www.cd.ro/pics/1012482.jpg" target="_blank">El? Mamma mia, ai dreptate, il uitasem, pentru mine e la fel ca piticul din Twin Peaks ... nenea Benone Sinulescu

SARBATORIFERICITE

Of..nu el...dar si el :)))
Ala de care ziceam eu e tinerel...of si canta asa pitzigaiat si se linguseste de toata lumea...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Hahaha, Lauraa, sa fie Radu Ille? Da' nu-i corect ca mie-mi place cum cantaaaaaaaa chiar daca chestia care ma agaseaza la el e intr-adevar linguseala

UN AN NOU PERFECT[/i][/b]

Mergi la inceput