Fobii din lumea artistica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiiana spune:

Andreea Marin: nesuferita si prefacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Prefer sa raman la "peisajul autohton" ca il cunosc mai bine
Deci: ma enerveaza la culme Fizz cu stilul lui de baiat de bani gata care habar n-are pe ce lume traieste. Plus ca nu stie de gluma.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

www.antena1.ro/content/imgs/page_specifics/emisiuni/mihaela_b.jpg" target="_blank">Ea ma enerveaza pentru ca n`are deloc simtul umorului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana.t spune:

quote:
Originally posted by georgiiana

Andreea Marin: nesuferita si prefacuta

plus proasta adaug eu... parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Valeleu, Anda Adam si Marina Almasan, daca intra in "lumea artistica"...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dintre straineze imi vin si mie in cap Catherine Zeta Jones care mi se pare o bitch infecta pe cat e de frumoasa si Barbara Streisand, o tzatza si urata ca dracu.

Iar dintre romance o detest pe Andreea Banica , nu-mi place de Andreea Marin si fac spume efectiv la Gabriela Vranceanu Firea, chit ca nu e "artista" ..trebuia sa ma descarc.

De Juliette Lewis si Jack Nicholson si Woody Harelson imi place foarte tare si in general nu am antipatii printre "staruri" si nici nu am fost "fan" ceva vreodata.

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by andora

Valeleu, Anda Adam si Marina Almasan, daca intra in "lumea artistica"...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

valeu Andreiuta, cum am putut s-o uit pe marina almasan? e complet strepezitoare:))
Si mi-am mai amintit de gabita cotabita, care asuda non stop si mihaela tatu care e killeritza profesionista, nu alta.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mie nu-mi place cum arata marele sex simbol al Romaniei si anume Mircea Radu...ma enerveaza moaca lui...unde l-or fi vazut aia frumos frate???

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Nu-mi plac cele doua maimutzici Mary-Kate & Ashley Olsen,Paris Hilton,Zeta-Jones,Courtney Love,actorii din Friends in frunte cu Jennifer Aniston,Demmi Moore,Tom Cruise,Cameron Diaz,Britney Spears.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

...oh,cum i-am uitat pe Brad Pitt si Colin Farrel

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput