tiramisu??
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Eu fac tot reteta data de Cristina si sunt foarte multumita. Merita incercata.
Crinuta si Rayan
mamica dulce spune:
gata,acum ma apuc,sa fac o proba inainte de Anul Nou
Pe unul din linkurile date de voi am vazut ca se face cu budinca de vanilie si asa o sa incerc.O amestec apoi cu mascarpone adevarat (adica nu la plic cum ziceti voi,nici n-am vazut de aia aici) si...va spun cum iese!
Am mai mancat o data,acu' vreo 2 ani la o verisoara si sincer n-am simtit diferenta intre budinca si crema clasica.
revin!
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
mamica dulce spune:
asta o fac
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6290
insa nam nici amaretto ,nici alt lichior de cafea,o sa incerc cu martini sau bacardi (sau de-amandoua si cu esenta de migdale.
yammyyy...abia astept!
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
mamica dulce spune:
e super!!! uite mananc de nu ma mai pot opri
e usor de facut,v-o recomand cu caldura.
Dupa parerea mea fursecurile nu trebuiesc inmuiate bine de tot,trag peste noapte suficient si apoi ai senzatia ca mananci numai crema.
Amestecul de cafea cu arome si lichior trebuie facut tare (pentru ca numai prin stropire sa dea gustul specific)E destul de inselator-in castronel mi se parea prea tare si aromat (cafea+migdale+martini) dar cu siguranta ar fi mers mai mult.Deci-turnati cu incredere,prea mult nu strica
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
helbi spune:
Mamica dulce, iti recomand sa mai pui in crema: frisca si SCORTISOARA!!!!! Nici eu nu am stiut initial de aceste 2 ingrediente, dar de 2 ani de cand am aflat, le adaug si iese EXCELENT!!!! Incearca si tu!
patriciaRO spune:
Aaa ce tare ca vreau sa fac si eu! Cautam acum reteta si iata... Super... uraaa
Beatrice, mami de Alex pifos
Balbina spune:
Acum o ora am bagat Tiramisu-ul meu la rece.
Pentru crema am folosit crema "tiramisu" de la Dr. Oetker, preparata cu 1 pahar de lapte, in care am adaugat cam vreo 500 g de smintina scursa. Piscoturile le-am inmuiat in cafea tare in care am turnat si un pic de lichior de ciocolata.
Nici nu ma indoiesc ca a iesit foarte bun. O sa fac poze miine.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
nadina spune:
Am facut si eu tiramisu cu crema de la Dr. Oetker, dar nu-mi plce deloc.
Bagami-as ceva in caldura asta si in pasarile migratoare care nu se mai cara d-aci.
Nadina
roxana1974 spune:
Tocmai vin din bucatarie ... am facut tiramisu cu reteta recomandata aici, editez: de mcm a iesit un deliciu, un deliciu!! O minunatie! Crema cu mascarpone bate toate cremele, va rog sa nu va suparati. Am facut in trecut crema din pachet, Dr Oetker...nadina, fara suparare, crema cu mascarpone se prepara usor, in 10 minute si nu se compara cu cea din pachet, jur!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mcm spune:
quote:
Originally posted by nadina
Am facut si eu tiramisu cu crema de la Dr. Oetker, dar nu-mi plce deloc.
Nadina daca ai folosit numai crema simpla din plic de la Dr. Oetker nu iese bun, crema e fada. Fetele au scris mai sus ca amesteca praful din plic cu smantana sau frisca. Eu am folosit o singura data crema la plic (mi s-a parut mai comod) dar nu o sa mai folosesc vre-odata. Poate in amestec cu frisca si smantana iese buna.
Eu fac de ani de zile reteta asta si tot caut trucuri pentru a o imbunatati. Acum am citit si eu de scortisoara dar tiramisu meu se odihneste deja la rece. Ramane pentru data viitoare.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)