40 cu + sau - (p.4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Noemi, ceva n-am inteles. adica bunicii, vor ei sa creasca copilul? Nu sint cam batrani ptr. asta? Cu ei ati vorbit?
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Cind vorbeam de bunici ma gindeam la parintii fetei.In ideea ca ei sint bunicii copilului.Nu am fost eu clara,dar tot scriu si vorbesc despre subiect incit nu mai stiu ce cui am spus.
Oricum nu sint in virsta.Ea are 51,el 55.Parintii fetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Noemi, imi place telenovela ta! Stii tu, in telenovele se intampla tot felul de lucruri urate, dar are un final frumos si convenabil pt personajele principale!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata, fetele.

Polux, incantata de "cunostina" si multumesc de urari.
Iata chiar maine implines 37 de ani si nu pot sa nu privesc in urma si sa nu vad ca mare lucru n-am facut; noroc cu printesele mele, ele m-au transformat intr-o regina, ca altfel chiar eram un zero absolut...

N-am mai scris in ultima vreme aici pentru ca in prim plan era povestea lui Noemi, iar eu chiar nu am nici o cadere sa dau vreun sfat in probleme de adoptie, n-am avut niciodata tangenta cu asta. Acum, cu ocazia discutiilor de aici m-am gandit mai mult in directia asta si nu pot decat sa va felicit pe toate care ganditi asa si care doriti sa adoptati. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost nevoie sa trec prin asta, imi dau seama ce greu trebuie sa fie.

Noemi, iti tin pumnii, sa reusesti cat mai curand sa iti afli linistea si sa tii in brate copilul pe care il doresti, fie el cel din discutie, fie altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

salutare fetelor!

la multi ani dana

tot binele din lume si sanatate.

ei, n-am mai intrat de mult pe la 40+-, imi era doooor sa va 'vad'

anii trec, trec, dar bine ca noi ne simtim tinere

pupici

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

felicitari Dana36, pentru frumoasa varsta.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!Dana
si sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii.Cit priveste printesele sa-ti creasca mari si sanatoase.

Fetelor orice s-ar intimpla eu consider ca am facut tot ce-a depins de mine.Ce conteaza este ca am incercat si voi incerca,iar voi m-ati ajutat mult.Idee n-aveti.

Noemi

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte de-o chestie:eu am intrat asa... cu bocanci cind am inceput sa va povestesc ce mishto-mishto ma distrez eu,fara sa ma gindesc ca,poate,exista printre voi cineva care are pb mai mari si grave decit a mea.Ma simt aiurea si-mi cer scuze.Nu mi-am dat seama ce fac,cred,de disperare.Acum ca sint calma imi dau seama ca s-ar putea sa fi suparat pe cineva.
Daca am lezat pe cineva please iertare.Si trageti-ma de urechi ca nu ma supar.Pt asta sint prietenii!

Noemi

Si-asa,de amuzament,azi am realizat ca rusile n-au venit de la sfirsitul lui noiembrie.Miine ma duc sa-mi iau un test Barza.Numai asa voi putea avea 2 copii deodata.Si-apoi cred ca-mi tai venele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

La multi ani! Dana
sa-ti dea D-zeu sanatate, fericire, liniste si numai bucurii!

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La multi ani, Dana!

Noemi, n-ai intrat cu nici un bocanc aici, stai linistita! O vorba buna, nu costa nimic, suntem intre prieteni aici (pot sa spun asa?).
Cat despre povestea cu "barza", stii ca ma gandeam chiar ieri la voi, la tine, la monagan... si mi-am amintit despre o cunostinta, o fata care nu putea avea copii si a adoptat unul... dupa care a ramas gravida si s-a trezit cu doi de-odata! Asa ca niciodata sa nu spui "niciodata"!

Scrieti, fetelor, imi imi face asa placere cand vad ca subiectul nostru creste si infloreste, si deja stiu ca in fiecare dimineata pe la ora 5 jum'ate Gabibarta ne rasfata cu un mesaj
De altfel ma intreb pe unde umbla..
Ce ti-e si cu obisnuinta asta...

Va pupacesc si va astept cu multe mesaje la ora 14, cand o sa mai pot intra pe la voi.
O zi buna!
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput