40 cu + sau - (p.4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc de reprimire in randurile "tineretii".
Adriana multumesc de sfat. Dar la mine depresia e din cauza de lipsa de "terorist mic si scump". Adica ase citi Adeluta mea cea mica, de un an jumate care se afla acum la "babaie"(adica mamaie = mama mea) in Romania. Si sunt amandoua singure, caci tatal meu a trecut in lumea celor drepti acum trei luni. (alt motiv de depresie cumplita). Hai ca nu va mai fac capul calendar cu ale mele probleme. Nu ma intrebati de ce nu le aduc aici pe maica-mea cu cea mica...caci iar ma apuca o nebunie gandindu-ma la catarul (ruda magarului) din dotare de acasa.
Noemi, astept si eu cu infrigurare rezultatul testului, caci sincer si eu am stat cu speranta in inima vreo saptamana, pana ce au aparut rusii astea nesuferiti. Si nu-ti face probleme, ca nu ai intrat cu bocancii in sufletul nimanui...mie chiar imi face placere sa citesc framantarile voastre aici(nu din rautate sincer), dar asta va face mult mai reale decat cele mai reale prietene...iar aici departe mama ce greu e fara prieteni. gata nu ma mai plang.
Dana LA MULTI ANI si tot ceea ce-ti doresti de la viata sa realizezi. Sa fi sanatoasa, fericita si plina de noroc, noroc de bogatie (in limite decente) si de fericire (fara limita).
MG ma bucur ca stai bine cu moralul, asta e foarte important in viata. Uneori ne trage in jos...
Hai ca fug, caci imi e somn...e numai 1.30 noaptea

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dana la multi ani !

Noemi stai tu linistita cu intratul cu bocancii, cam toate avem cizme la vremea asta !

Liliana imi inchipui ca ti-e greu fara fetita, dar in Ro are cu cine sta toata ziua si mama ta are un rost.

Eu nu povestesc nimic interesant, decit ca cel mare s-a bolnavit nitel si trebuie ingrijit. Miine invatatorul lui e in greva si-l voi lua cu mine la serviciu.

Pupici la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Doamnelor, multumesc frumos pentru urari. Ce bine e sa iti spuna atata lume "La multi ani"! Parca ne-am cunoaste dintotdeauna, voi nu simtiti asa? Desi virtuale, sunteti mai "adevarate" decat multe prezente palpabile. Eu, de cate ori ma privesc in oglinda sunt pentru o fravtiune de secunda uimita de imaginea mea, pentru ca nu seamana deloc cu mine insami, e doar un invelis prost ales pentru Dana din interior. Aici, pe forum insa, voi nu vedeti acel invelis, ceeea ce ma face sa ma simt bine si libera. Abia ceea ce "vedeti" voi e real si banuiesc ca nu mi se intampla doar mie sa simt astfel. Scuze daca nu se intelege nimic, ideea era ca ma bucur sa va am aproape si va multumesc mult inca odata pentru asta...

Noemi, daca mesajul meu te-a facut sa zici chestia cu bocancii, imi pare rau, n-am avut nici o clipa intentia sa fac vreo observatie, doar sa imi justific absenta
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

hops si eu...
Dana, La multi ani!
Lulu, mersi Ma trezesc pe la 6.20 de multa vreme... de fapt cu cateva luni in urma inca mai pedalam un pic dimineata si dupa aceea m-am asezat la calculator pana beau si eu un ceai... La un moment dat am renuntat la bicicleta, dupa aceea am renuntat la ceai, a ramas doar calculatorul
Noemi, sper sa ai doua dungulite la test!!!! Mie nu mi se pare ca ai fi intrat cu bocancii...
Pupici tuturor!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

na, buna seara!
In primul rind tzeapa!nici n-a trebuit sa mai fac testul.
Ar fi fost prea frumos si-n acelasi timp infricosator pt mine.
Au venit aia,in timp ce cateaua mea de la servici aducea pe lume niste copilasi ciinesti .Ma apuca risu-plinsu.Aia mici zbierau sub masa si io ma gindeam adio vise.Dar e mai bine asa,ca o luam razna.
Eu mi-am cerut scuze pt ca am fost intempestiva si nu stiu cum a fost perceputa treaba.Tind sa ma isterizez cind sint fara barbatu'-meu acasa si n-am realizat asta decit ieri.De altfel sint calma si zimbareata si mistocara.Oricum m-am linistit.Concluzie: Dana,scumpa, n-ai nici cea mai mica vina.Uite de la mine pt ca,poate ,te-m atins fara sa vreau.Si eu consider ca sintem prietene,altfel nici nu deschideam subiectul si nici nu intram pe forum.

Va imbratisez pe toate Noemi

Mergi la inceput

of, Noemi, rushii aia.... Imi pare rau
Stii bine, aici poti sa-ti dai drumul cu temerile tale, ca incercam sa te linistim, macar atat putem face, pana ajunge si omul tau acasa
al meu om e nebun, ieri am prins momentul cand copiii erau la mama, el era plecat la un prieten, si am fugit pana la coafeza mea care lucreaza in blocul de vizavi, m-am tuns, m-am vopsit, (aceeasi freza si culoare ca de obicei) vine acasa omul si face scandal ca eu am secrete, nu i-am spus ca vreau sa ma tund... Aratam ca o baba din padure, din octombrie n-am mai fost la coafura, i-am si zis ca in societatea noastra iti trebuie programare la coafor si nu la sot cand vrei sa te tunzi... Off, barbatii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Bine v-am gasit!mai e loc si ptr mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

gabibarta da matinala mai esti !!!!! mi se pare corect ceea ce ai spus sotului tau. Daca ar fi dupa ei, n-am merge niciodata. Dar le place sa se uite la altele care sint aranjate. Nu?
Imi place ca sintem mai multe si asa cum spune cineva de aici, parca ne-am cunoaste dintotdeauna.
Trebuie sa recunosc ca de abia astept sa deschid calculatorul, sa intru si sa vad ce mai faceti. Eu personal va consider ca pe niste prietene si de aceea imi mai deschid sufletul cateodata si-mi mai spun si eu off-ul.
Noemi, nu ai suparat pe nimeni, nu-ti fa probleme. Si in plus, daca se supara cineva....sa spuna dom-le, sa spuna si rezolvam problema asa ca intre prieteni.
de acord cu mine fetelor?
danna, cu intarziere, LA MULTI ANI!
Mik, multa sanatate copilasului.
polux,,acum stau bine cu moralul, ca daca nu am eu singura grija de sufletelul meu, nu are nimeni.
Imi pare tare rau ptr. tatal tau.

P.S.
ce au dom-le rushii astia cu noi azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

fanna2003, se pare ca am scris amandoua deodata.
Bine ai venit in randurile "tineretului".

Mergi la inceput

io am scapat de rushi saptamana trecuta Adevarul e ca numai in vremea studentiei ma bucuram de ei

Mergi la inceput